Ben bugün sizin yöntemi uyguladım...Sabitim bende ama sizlere bahane gibi gelsede regl diye bir gerçek var
Dün eğer kendine göre ağır Spor yaptıysan kasların şişmiştir cnm merak etmeBugun ben dune gire 300 gr artiyim
Aslında ben listeyi gönderirken hepimiz aynı sporu aynı şeyi yiyerek bir nevi metalarımızı test etmek istemiştim. Ama aynı sporlar olmadı 1 kişiyle bu denemeyi yapmak istiyorum bende. KilolarımIz yakın olursa daha iyi olurBen bugün sizin yöntemi uyguladım...
Kahve içtim...bakalım metabolizma hızlandırcak mi?
Birde bence ben sisim dün kendime göre çok spor yaptım
Evet abla grilestiricem bugünde bir daha tövbe aldım hevesimiKızıldan döndün dimi demiştim sana, bugünde grileştie bakalım
Aynen katılıyorum tartı öncesi dinlenme olsun, yada hafif yürüyüş olurDün eğer kendine göre ağır Spor yaptıysan kasların şişmiştir cnm merak etme
Perşembe akşamı hafif geçirin kızlar spor anlamında tartı öncesi diyetisyenler sporu önermez
Olsun aldın hevesiniEvet abla grilestiricem bugünde bir daha tövbe aldım hevesimi
Aynen canim hem sporumu hem yuruyusumu hem hastanede dolanma isini ihmal etmedim itinayla yaotimDün eğer kendine göre ağır Spor yaptıysan kasların şişmiştir cnm merak etme
Perşembe akşamı hafif geçirin kızlar spor anlamında tartı öncesi diyetisyenler sporu önermez
Peresembe gunu sade yürüyüş yapicam insaAllahAynen katılıyorum tartı öncesi dinlenme olsun, yada hafif yürüyüş olur
Yok kuzum ne bahanesi 1 bucuk 2 ye yakin veren ben regl baslangici ve bir turlu baslayamama doneminde ya 600 yada 800 gr anca vermisdim suan emin degilim. Yani birde benim metaya iyi caliuor diyoruz dusun. Cogu kisi aliyormus bile.Sabitim bende ama sizlere bahane gibi gelsede regl diye bir gerçek var
Guncelin kaç senin Hasta etme insanı ulennnnnnha ha yani mantıken de öyle...görsel okuma daha çok iz bırakır...hafıza da ...ben bir ay önce vişneli resim atmıştı geçen dedim ya gülümse sen mıydın diye....sonra uyandım ben...
ha ha
gerçi kırmızıyi erken bıraktın bir hafta sürmedi...
kız beni bana bırak sırtıma yük yükleme....ben söz verirsem tutarım....ama Selen e söz vermedim... ayarliycam dedim....cuma ya seni geçecem sen merak etme....hatta hepinizi geçecem...sizi kilomla dovecem.... gülümse yetişmem lazım....
kaptan dondurma yemiş cezasını keselim.....
Kız bize bu menüleri değil 77 olmanı sağlayan menüleri paylaş sen....daha sana yetişcem....
Aslında alanda alır çünkü hormonlardan kiminin canı tatlı kiminin tuzlu çeker ve yerYok kuzum ne bahanesi 1 bucum 2 ye kyakin veren ben regl baslangici ve birturlu baslayamama doneminde ya 600 yada 800 gr anca vermisdim suan emin degilim. Yani birde benim metaya iyi calisiyor diyoruz dusun. Cogu kisi aliyormus bile.
Abla hayirdir daha iyiyim derken hasta falanmisin geçmiş olsun neyin varIyi geceler kizlar daha iyiyim şükür yarin gelecem inşallah
Birileri banami yetisecekti sankimmisafir e rağmen menü şahane...işte irade...işte sportie
Şanslısın diyetisyen bir arkadaş olması çok güzel
Selam takımının sportif fit olmak için çabalayan pes etmeyen yorulmayan hatunlari
..
Leyla bu diyet dün uydum hatta biraz az yedim
..ama tartı gram oynamadı....bana koruma gibi oldu sanki....6 kişiyiz kilo veren var mı iki günde...?
Kuzucum çok geçmiş olsun geçen gün okudum cvp yazamadim sonrada unuttum şimdi nasılsın daha iyimisin aklıma gelmişken yazayım hep unutuyorumMidem almıyor abla bastırsın diye anca bu kadar bi kaç gün daha böyle sürer Ama cumadan sonra eski düzeni alırım bence
Spordan önce kahveni iç spordan 2 saat sonra yeme içmeye başla sen ne napiyon öyle kızDustude bulamiyomrum onu aramaya geldim bendeneysem kahvem bitti ikinci boostedimi yapim hihh gelmicem özle beniii
Leslinin bir cesidi bende burda ogrwndimya boosted nedir ?
boosted boosted diyor da ben anlamadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?