Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugün sizin yöntemi uyguladım...
Kahve içtim...bakalım metabolizma hızlandırcak mi?
Birde bence ben sisim dün kendime göre çok spor yaptım
Aslında ben listeyi gönderirken hepimiz aynı sporu aynı şeyi yiyerek bir nevi metalarımızı test etmek istemiştim. Ama aynı sporlar olmadı 1 kişiyle bu denemeyi yapmak istiyorum bende. KilolarımIz yakın olursa daha iyi olur

Dün eğer kendine göre ağır Spor yaptıysan kasların şişmiştir cnm merak etme
Perşembe akşamı hafif geçirin kızlar spor anlamında tartı öncesi diyetisyenler sporu önermez
Aynen katılıyorum tartı öncesi dinlenme olsun, yada hafif yürüyüş olur

Dün eğer kendine göre ağır Spor yaptıysan kasların şişmiştir cnm merak etme
Perşembe akşamı hafif geçirin kızlar spor anlamında tartı öncesi diyetisyenler sporu önermez
Aynen canim hem sporumu hem yuruyusumu hem hastanede dolanma isini ihmal etmedim itinayla yaotim

Sabitim bende ama sizlere bahane gibi gelsede regl diye bir gerçek var
Yok kuzum ne bahanesi 1 bucuk 2 ye yakin veren ben regl baslangici ve bir turlu baslayamama doneminde ya 600 yada 800 gr anca vermisdim suan emin degilim. Yani birde benim metaya iyi caliuor diyoruz dusun. Cogu kisi aliyormus bile.

Guncelin kaç senin Hasta etme insanı ulennnnnn

Yok kuzum ne bahanesi 1 bucum 2 ye kyakin veren ben regl baslangici ve birturlu baslayamama doneminde ya 600 yada 800 gr anca vermisdim suan emin degilim. Yani birde benim metaya iyi calisiyor diyoruz dusun. Cogu kisi aliyormus bile.
Aslında alanda alır çünkü hormonlardan kiminin canı tatlı kiminin tuzlu çeker ve yer çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ben yoksa iki günde 3 kg alamaz birkişi

Birileri banami yetisecekti sankim

Midem almıyor abla bastırsın diye anca bu kadar bi kaç gün daha böyle sürer Ama cumadan sonra eski düzeni alırım bence
Kuzucum çok geçmiş olsun geçen gün okudum cvp yazamadim sonrada unuttum şimdi nasılsın daha iyimisin aklıma gelmişken yazayım hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…