Yemem lazim kuzu birazdan hastaneye gidecemSpordan önce kahveni iç spordan 2 saat sonra yeme içmeye başla sen ne napiyon öyle kız
nasıl yapılıyorLeslinin bir cesidi bende burda ogrwndim
Youtubeye yaz lesli boosted 30 dk diye cikarnasıl yapılıyor
Ama olmazki en az 2 saat sonra yemen lazim yanında gotursen olmazmiYe
Yemem lazim kuzu birazdan hastaneye gidecem
Googleden bak görürsün izlemen lazimnasıl yapılıyor
Hayyy Allah razı olsunYoutubeye yaz lesli boosted 30 dk diye cikar
Oww bilmiuordum canim artik bugunde boyle olsunda yarin evdeyim sukur duzenim bozulmazAma olmazki en az 2 saat sonra yemen lazim yanında gotursen olmazmi
TAMAM GÖRDÜM :) LESLİE Yİ izlerdim de boosted i bilemedim bisiklet felan sandim ben.Youtubeye yaz lesli boosted 30 dk diye cikar
Hayırlı haberlerle gel ins AllahOww bilmiuordum canim artik bugunde boyle olsunda yarin evdeyim sukur duzenim bozulmaz
Hayırlı sabahlarmi kız sabahtan beri konusuyon simdimi diyosun onuHauirli sabahlarrr
Yok benim en sevdigim bu gunluk mutlaka yapiyorum 1 veya 2 setTAMAM GÖRDÜM :) LESLİE Yİ izlerdim de boosted i bilemedim bisiklet felan sandim ben.
Onu gulumseye cevap olarak dedim bikeremmHayırlı sabahlarmi kız sabahtan beri konusuyon simdimi diyosun onu
Ozaman Etiket yapOnu gulumseye cevap olarak dedim bikeremm
bende kurt gibi açiktim kuzuyu yiyecegimAaaaaaaaaaaaaaaçımm yaa
Çok şükür yiyorumbende kurt gibi açiktim kuzuyu yiyecegim
Daha iyiyim şükür küçük küçük bulantı kaldı sadeceKuzucum çok geçmiş olsun geçen gün okudum cvp yazamadim sonrada unuttum şimdi nasılsın daha iyimisin aklıma gelmişken yazayım hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?