Kek deyip durmayın yaaaaTamam o zaman yeni mikserle bizede kek yap
Tarcinli sut ic canim seker istegini bastirirKek deyip durmayın yaaaaburda regl olmak üzere olan biri var
Tmm sustum cok ozur dilerim bende zaten bir hos oluyorum dedikceKek deyip durmayın yaaaaburda regl olmak üzere olan biri var
Bende lisedeyken 55 kgdım hatta orta okulda 50 daha öncesinde 35 falanGeçmiş geçmişte kalmıştır....
Gün bir gündür o da bugündür....
Benim hedefim senin kilon değil ki canım...boyuma eşit kilo olsam yeter ....ama senin kilonun altına düşmüşlugumde vardı ya...ama mazide kaldı.... bugün e bakalım....
Onu sevmiyorumTarcinli sut ic canim seker istegini bastirir
evde cinlamiyor mu hiç.....gece gündüz seni anıyorum bebem....Her msj da kulaklarımı çınlatmak zorundamisin
Ay bende bende....karpuz .. kısır ...şehriye salatası ödül planlarım.....Cuma ve cumartesiCumayi iple cekiyorummm meyveli keke bayilirimm
Evdeysen çık dışarı kafan dağılsınTmm sustum cok ozur dilerim bende zaten bir hos oluyorum dedikce
Kiz naptin abartma verdigin kilonun fazlasni geri alcanevde cinlamiyor mu hiç.....gece gündüz seni anıyorum bebem....
Ay bende bende....karpuz .. kısır ...şehriye salatası ödül planlarım.....Cuma ve cumartesi
Turk kahvesi ic yaninda bitter cikolata yiyebilirsinOnu sevmiyorum
Canim eve yeni girdim zaten hastanedeydim haşat oldumEvdeysen çık dışarı kafan dağılsın
Kız sus şunu bulaştirma banaGulumse ve sudem derbisini izlemek buyuk zevk vericek yaaGalatasaray fenerbahçe derbisi gibi sabırsızlanıyorum
gel atlaYine gülümse az kaldı üstüne atlamaya
Yooo....abartma değil 2 yada 3 tabak yemiycem ki.... öğün yerine....geçen hafta ödül çiğ köfte idi...kendim yaptım...gayet kilo verdim şükür.... ölçülü şekerim sen merak etme....eski yeme düzeni gibi yersem tabi kilo alırım....o kadar emek vermişim....OinsAllah zayi etmemKiz naptin abartma verdigin kilonun fazlasni geri alcan
Bulasan bulasmis bacim benlik bir durum yokKız sus şunu bulaştirma bana
200plank nebeeee vicdansız 2dk olur anca200 jumping jack dunki dondurma için....200 plank da bugünkü kek için...
bizde bu lafları yedik.....
ya bi bide motive olursa düşünemiyorum....haftaya garanti mezun....kız zaten içten yanmalı motor gibi....bütün gün çalışior...
O gelinin adı Filiz miş
Amin amin canim hepimiz istedigimiz kiloya duselim cok sevinirim hepiniz adinagel atla
Yooo....abartma değil 2 yada 3 tabak yemiycem ki.... öğün yerine....geçen hafta ödül çiğ köfte idi...kendim yaptım...gayet kilo verdim şükür.... ölçülü şekerim sen merak etme....eski yeme düzeni gibi yersem tabi kilo alırım....o kadar emek vermişim....OinsAllah zayi etmem
Seni yelimle ezerim beee üzülürsün sonraSon gulen iyi güler...rakibem.....
Kim kime bulaştı aceba....sen bana bulasali bir ay oldu....intikam soğuk yenen yemektir unutma.....sana tartıda göstercem nasıl bulaşılir.....korkma korkmaKız sus şunu bulaştirma bana
Bende 65dusmek aşasını istemiyorum zaten yeterli banaGeçmiş geçmişte kalmıştır....
Gün bir gündür o da bugündür....
Benim hedefim senin kilon değil ki canım...boyuma eşit kilo olsam yeter ....ama senin kilonun altına düşmüşlugumde vardı ya...ama mazide kaldı.... bugün e bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?