He he de geç200plank nebeeee vicdansız 2dk olur anca
Elinden geleni ardına koyma.....ama yemek yemeyi de ihmal etme....daha bana yetiscenSeni yelimle ezerim beee üzülürsün sonra
Ha ha ha çok gorktummmmKim kime bulaştı aceba....sen bana bulasali bir ay oldu....intikam soğuk yenen yemektir unutma.....sana tartıda göstercem nasıl bulaşılir.....korkma korkma
kız seni yelinle döver hakikaten bulasma valla 1gunde veriyo senin verdigin kiloyuElinden geleni ardına koyma.....ama yemek yemeyi de ihmal etme....daha bana yetiscen
Üçüncü katta proje parası da var 20 bin felanAnladim ucuncu kattan yine daha karli ama alt katta oturmanin da zorluklari vardir canim yine en iyisini sen bilirsin
Ben mi vicdansız dondurma ve kek masum zaten....200plank nebeeee vicdansız 2dk olur anca
insBende 65dusmek aşasını istemiyorum zaten yeterli bana
Ben Sana he he diycem sen kilo al anca...He he de geç
korkmamis halin bu heee...Ha ha ha çok gorktummmm
Kiz o ilacın etkisi şartları mız eşit olmalı....ilaç içip içip uyumak yok bu sefer...bekliycek 2 gün 3 gün akışına bırakacak...doğal haline ....herkes gibi.... sağlıklı verecek bu sefer aldığı kiloyu....kas kaybı istemiyoruz ...yağ kaybedecek.... gülümse min sağlığı benim için önemli....herşey doğal ve sağlıklı olacak.....kız seni yelinle döver hakikaten bulasma valla 1gunde veriyo senin verdigin kiloyu
14 takım adam arıyor...kimse bulamadı...oraya uğra arada boşta kalma ...sen gidersen ben nasıl mezun olam.... motivasyon kaynağım sensin....sen gidersen geriye ne kalir....
Kiz bana bak 14takim kimi bulursa bulsun gulumsenin orda işineee14 takım adam arıyor...kimse bulamadı...oraya uğra arada boşta kalma ...sen gidersen ben nasıl mezun olam.... motivasyon kaynağım sensin....sen gidersen geriye ne kalir....
Ben seni hamile olmadan yollamam
O zaman uyu dinlenCanim eve yeni girdim zaten hastanedeydim haşat oldum
Tatlım o da dk 4 puanCanim Ben boosted sabah sporunda yaptım
Öğlen sporuna daFelicio nun gönderdiği 1 saatlik olanı yaptım....bir MaşAllah bana....spor yapmaya yeni alışıyorum.....
Boosted yaparken kalbim yine çarpıntı yaptı...
Boosted bir süre yapmaya bilirim...
TebriklerCanim Ben boosted sabah sporunda yaptım
Öğlen sporuna daFelicio nun gönderdiği 1 saatlik olanı yaptım....bir MaşAllah bana....spor yapmaya yeni alışıyorum.....
Boosted yaparken kalbim yine çarpıntı yaptı...
Boosted bir süre yapmaya bilirim...
Geçmiş olsun canımYeni çıktım, kızlar tükürük bezi biyopsisi istedi O da kulak burun boğazda alınıyormuş ona da telefonla randevu alacağım ona göre gün alacağım
Olur tabiki köfte daha iyi öneriKizlar ton baligi yiyemem suan balikta almak istemiyorum istiridye mantarim var aksama onu yapsam olurmu yoldayim zaten daha eve gidecem
Felicio yada buzlukta koftem var
Daha randevu alıp da yaptıracağım canım İnşallah temiz cikarGeçmiş olsun canımtemiz çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?