Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak Dukan da şöyle ideal kilon üzerinden her geçen 10 yıl sonra 1 kilo ekliyor sun...

Her doğum için de 2 kg ekliyosun...

Önemli olan korumak ya hani ..

Sende dilersen bu hesabı yapabilirsin....

Çünkü her 10 yılda meta zayıflıyor kaslar zayıflıyor hareket azalıyor

Anladim ucuncu kattan yine daha karli ama alt katta oturmanin da zorluklari vardir canim yine en iyisini sen bilirsin
Üçüncü katta proje parası da var 20 bin felan
Daha çok masraf çıkacak çatı parası da var
Bilmiyorum. Çok tutacağına eminim
Bilemiyorum çok kararsız kaldım diğer arkadaşlardan da öneri bekliyorum

200plank nebeeee vicdansız 2dk olur anca
Ben mi vicdansız dondurma ve kek masum zaten....
Bende 65dusmek aşasını istemiyorum zaten yeterli bana
ins
Ben Sana he he diycem sen kilo al anca...
Ha ha ha çok gorktummmm
korkmamis halin bu heee...
kız seni yelinle döver hakikaten bulasma valla 1gunde veriyo senin verdigin kiloyu
Kiz o ilacın etkisi şartları mız eşit olmalı....ilaç içip içip uyumak yok bu sefer...bekliycek 2 gün 3 gün akışına bırakacak...doğal haline ....herkes gibi.... sağlıklı verecek bu sefer aldığı kiloyu....kas kaybı istemiyoruz ...yağ kaybedecek.... gülümse min sağlığı benim için önemli....herşey doğal ve sağlıklı olacak.....

Zipzip- kaptanim sudem34 takımdan gidince bana instegramdan ulaşırsın gelirim olurmu
14 takım adam arıyor...kimse bulamadı...oraya uğra arada boşta kalma ...sen gidersen ben nasıl mezun olam.... motivasyon kaynağım sensin....sen gidersen geriye ne kalir....

Ben seni hamile olmadan yollamam

14 takım adam arıyor...kimse bulamadı...oraya uğra arada boşta kalma ...sen gidersen ben nasıl mezun olam.... motivasyon kaynağım sensin....sen gidersen geriye ne kalir....

Ben seni hamile olmadan yollamam
Kiz bana bak 14takim kimi bulursa bulsun gulumsenin orda işineee Bağdakini kovan cins

Tatlım o da dk 4 puan

Tebrikler 1 saat Leslie istediğini yap sadece o zorunlu canım istersen yürüyerek ekstra yapalirsin 240 puan oluyor

Kendini aşmışsın Sudem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…