Lupus romatizmal bir rahatsizlikmis sanirim, internette oyle yaziyor..Allah razi olsunn
Biz 4. takim olarak , 6. takima eklenelim , zaten haftanin yarisi buradayiz, bagimlilik yaptiniz..Selam
Toplu diyetiniz nasil gidiyor :))
Aynen oyle ic organlarda tutulum yapan iltihapli bir hastalik. Suan muallakta kaldilar henuz tedavi baslanmadi. Bir hastanede pozitif cikan sonuclarimin birkaci fakultede negatif cikinca elediler gibi birsey oldu. Yani hala muallaktayim insaAllahta olmamamasini dilerim.Lupus romatizmal bir rahatsizlikmis sanirim, internette oyle yaziyor..
Nasil bir tedavi uyguluyorlar?
Cook geçmiş olsun canimInsaAllah canim iyi cikar. Lupus diye bir hastalik duydunuzmu ocak ayinda bana o teshisi koyacaklardi yani baya dillendirdiler sonra geri vazgectiler ugraaiyoruz isde
9 gundur koydeyim canim cok yogun geciyor ,kiraz,visne ,tarhana ,sulama derken gunler gecip gidiyorArtik kizlar dusunsun o zaman
Ne var ne yok canim, koyde misin?
Amin insallah boyle bir teshis konulmaz, yeniden mi yaptiracaksin canim test ve tahlilleri?Aynen oyle ic organlarda tutulum yapan iltihapli bi4 hastalik. Suan muallakta kaldilar henuz tedavi baslanmadi. Bir hastanede pozitif cikan sonuclarimin birkaci fakultede negatif cikinca elediler gibi birsey oldu. Yank hala muallaktayim insaAllahta olmamamasini dilerim.
Selam canım HosgeldinSelam
Toplu diyetiniz nasil gidiyor :))
Birkac yeni test gecen hafta yapildi bugunde tukuruk bezi biyopsisi istediler ona randevu alicam.Amin insallah boyle bir teshis konulmaz, yeniden mi yaptiracaksin canim test ve tahlilleri?
Off ustteki mesaji yutkunarak okudum, kiraz mi, visne mi, tarhana miCook geçmiş olsun canim
9 gundur koydeyim canim cok yogun geciyor ,kiraz,visne ,tarhana ,sulama derken gunler gecip gidiyor
Ay sonuna kadar koydeyim canım sonra eve dönüş yapacagim gibi görünüyor
Sen nasilsin canim cocuklar nasil yoruyorlar mi yine
Biz 4. takim olarak , 6. takima eklenelim , zaten haftanin yarisi buradayiz, bagimlilik yaptiniz..
Hadi hayirli sonuclar olur insallah..Birkac yeni test gecen hafta yapildi bugunde tukuruk bezi biyopsisi istediler ona randevu alicam.
Gizli ajanimiz varmista haberimiz yokmus, vay arkadasssssOluuur
Cok sessizler su ara. Bende burayi okuyorum gizli gizli. Veya oyle saniyorum?
Yaptiklari diyetden, sac boyamalari kim daha guzel vs hepsinden haberdarim
Onlar da beni yakti kac gundur canimOff ustteki mesaji yutkunarak okudum, kiraz mi, visne mi, tarhana mi
Yaktin beni Eliiiiiifffffff
Gordun mu dun beni deOluuur
Cok sessizler su ara. Bende burayi okuyorum gizli gizli. Veya oyle saniyorum?
Yaptiklari diyetden, sac boyamalari kim daha guzel vs hepsinden haberdarim
Tarhanam var 5 kilo kadar, anacigim sagolsun her sene yapar..Onlar da beni yakti kac gundur canim
Yakin olsan da verebilseydim keske
Ilk defa tarhana yapimina katildim bu sene ne zormus cok guc gerektiriyormus
Bence uzak durun bu tur diyetten :))Kızlar kahve diyetini duydunuz mu?
7 günde 7 kilo verdiriyormus?
Selensu tam sana göre .....ve bütün kahve severler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?