Olur valla neden olmasın bizim nüfus kalabalık siz göçü toplayıp buyrun gelinHerkes mutlu olacak gibi, birleselim rahatlayalim.
Profile koydum canimBekliyorum, cok heyecanlandim.
Daha önce hiç gormedinmi kaptanimBekliyorum, cok heyecanlandim.
Ama bu direkt detox olurKızlar kahve diyetini duydunuz mu?
7 günde 7 kilo verdiriyormus?
Selensu tam sana göre .....ve bütün kahve severler....
Saçımın orjinal rengi canim beyazlarim artti sadeceZipzip- ooo canim benim ,sacinin rengini mi degistirdin cok guzel olmuss.
Cok yakismis, acayip begendim...
Gordum daha oncede ama saclar degisti deyince siz merak ettim :)))Daha önce hiç gormedinmi kaptanim
Gordu daha once canim fotoğraf atmıştımDaha önce hiç gormedinmi kaptanim
Saci degisen ben degilim canimGordum daha oncede ama saclar degisti deyince siz merak ettim :)))
Sanki daha koyuydu diye hatirliyorum, masallah sana canim, fistiksin fistiiikkkSaçımın orjinal rengi canim beyazlarim artti sadece
Tesekkur ederim canımSanki daha koyuydu diye hatirliyorum, masallah sana canim, fistiksin fistiiikkk
Iyice yaslandim mi ne benSaci degisen ben degilim canim
Olabilir o yuzden acilmis rengi gibi geldi bana..Tesekkur ederim canım
Bu resmi dun bahcede cektim gunesli olunca hava biraz daha acik gorunuyor
Diger resmim de karanlikti fotoğraf
Mesajlarda karismistir canimIyice yaslandim mi ne ben, ama sac rengin cok guzel, miletin isteyip ,gidip kuafore boyattigi bir renk.
Hic boyatma , harika...
Duymuştum azıcık bilgim var ama bak o teşhisi koymamışlar inşallah hepsi yanılır inşallah hiç kötü şey çıkmaz dualarım seninle ablacımInsaAllah canim iyi cikar. Lupus ( kelebek) diye bir hastalik duydunuzmu ocak ayinda bana o teshisi koyacaklardi yani baya dillendirdiler sonra geri vazgectiler ugraaiyoruz isde
Her zaman bekleriz kaptanım iyi gunler diliyorum❤❤Citir 6. takim, yine geldik size baskin yaptik, sizide bekliyoruz.
Aksaminiz guzel gecsin, hepinizi opuyorum..
Devlet Hastanesi'nde dış gebelik teşhisi koydular üniversite hastanesine sevk ettiler gittim 2 tane prof doktora muayene oldum normal gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor bundan sana hayır gelmez dedi düşük yaparsın 4 gün aglaya ağlaya ağrıları çeke çeke bekledim sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim akşam saat 8 den 12 ye kadar ameliyatta kaldım prof olmasına rağmen dış gebelige normal gebelik dedi ve o doktor bana tek çare tüp bebek dedi normal yolla olmaz dedi Ramazan'da düşük yaptım her doktorun dediği doğrudur diye bişey yok lilim bunlar sadece benim hayatımdan ornekler sana daha bunun gibi nice insanlar vardır emin olAynen oyle canım ilk duydugumda 1 ay toparlanamadim 64 kiloydim iade bir anda 61 e dustum hicbirsey yiyemedim uzintuden sonra kendimi rahatlattim. Elediklerindede iyice mutlu oldumSonra su zikkimi birakkica tabi aldim bir dunya kilo
Ben ben o deli kız kızıla boyayıp beğenmeyip açanMesajlarda karismistir canim
POWERHACK sacini once kizila sonra sariya boyatti
Simdilik beyazlar artana kadar boyatmayi dusunmuyorum canim zaten cok ince tellerim yanmasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?