Gordun mu dun beni de
Bayilirim kuru tarhanayi kitir kitir yemeye oyizden cips tarhana aliyorumOnlar da beni yakti kac gundur canim
Yakin olsan da verebilseydim keske
Ilk defa tarhana yapimina katildim bu sene ne zormus cok guc gerektiriyormus
Inceledim baya protein ekmek meyve filan var....7 gün yapmasak da 3 gün yapsak....yada 2 gün veya 1 günBence uzak durun bu tur diyetten :))
Eline saglik annen yapiyormus ne guzel bizde en cok yapilan corbadir ozellikle ramazanda hep tarhana iciyoruzTarhanam var 5 kilo kadar, anacigim sagolsun her sene yapar..
Ellerinize saglik , hic kolay bir is degil.
Hadi kirazimda var ama visne yok burada, dunde takimdan baska bir arkadas yazdi visneyi, 2 gundur sinaniyorum
İyi olacak hastanın doktor ayagina gelirmiş bende tayinimi 4. Takıma alacaktım benden önce siz geldiniz kaptanimBiz 4. takim olarak , 6. takima eklenelim , zaten haftanin yarisi buradayiz, bagimlilik yaptiniz..
Inceledim baya protein ekmek meyve filan var....7 gün yapmasak da 3 gün yapsak....yada 2 gün veya 1 gün
Bizde de cok sevilir tarhana kuzum..Eline saglik annen yapiyormus ne guzel bizde en cok yapilan corbadir ozellikle ramazanda hep tarhana iciyoruz
Visne gelmiyor mu oraya canim keske yakin olsaydin o kadar cok topladık ki
Ve hic sevmiyorum visneyi :)))
Dun aslinda 2-3 dakika koymustum canim profile burda degildin demek ki:))Ben mi kacirdim bir tek
İyi düsünelim iyi olsun lilimAynen oyle ic organlarda tutulum yapan iltihapli bir hastalik. Suan muallakta kaldilar henuz tedavi baslanmadi. Bir hastanede pozitif cikan sonuclarimin birkaci fakultede negatif cikinca elediler gibi birsey oldu. Yani hala muallaktayim insaAllahta olmamamasini dilerim.
Herkes mutlu olacak gibi, birleselim rahatlayalim.İyi olacak hastanın doktor ayagina gelirmiş bende tayinimi 4. Takıma alacaktım benden önce siz geldiniz kaptanim
Ben zar zor siteye girdigim vakitlerde ancak takima yetisiyorum kuzumDun aslinda 2-3 dakika koymustum canim profile burda degildin demek ki:))
Gizlimiz saklimiz kalmamış vay başımiza gelenlerOluuur
Cok sessizler su ara. Bende burayi okuyorum gizli gizli. Veya oyle saniyorum?
Yaptiklari diyetden, sac boyamalari kim daha guzel vs hepsinden haberdarim
Profile koymustum canim belki koyarim ozge ve senin icin :))Ay yok kacirdim onu bir kac dk ile. Geri gittim filan ama sonra dedim herhal pro olunca silebiliyor eklentiyi. Bulamadimgöremedim merak dan da catladim
Bizimkilere cipsini yapalim dedim cips olarak yemeyiz dedilerBayilirim kuru tarhanayi kitir kitir yemeye oyizden cips tarhana aliyorum
Cipsin en sagliklisindan
1 gun olurInceledim baya protein ekmek meyve filan var....7 gün yapmasak da 3 gün yapsak....yada 2 gün veya 1 gün
Aynen oyle canım ilk duydugumda 1 ay toparlanamadim 64 kiloydim iade bir anda 61 e dustum hicbirsey yiyemedim uzintuden sonra kendimi rahatlattim. Elediklerindede iyice mutlu oldumİyi düsünelim iyi olsun lilimbazen yanila biliyorlar doktorlar
Dur burdaysan 2 dakika koyayimBen zar zor siteye girdigim vakitlerde ancak takima yetisiyorum kuzum
Bir dahakinde banada haber verin :))
Vallahi benim haberim yok, bizim kizlar gizlice sizi takip ediyormus..Gizlimiz saklimiz kalmamış vay başımiza gelenler
Agizlarinin tadini ne bilirlerProfile koymustum canim belki koyarim ozge ve senin icin :))
Bizimkilere cipsini yapalim dedim cips olarak yemeyiz dediler
1 gun olur
Bekliyorum, cok heyecanlandim.Dur burdaysan 2 dakika koyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?