Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cislar olmasaymis keske canım onun disinda guzel Afiyet olsun

Ben de menü paylaşayım sabah 06.45 1 adet salatalık yedim. 13.00 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 adet tavuk bonfile, 1 porsiyon salata, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim de ekmek yedim. Öğle yemeğine kadar aralarda şekersiz çay ve bolca su içtim. Bu akşam aciktigim için 1 kase çorba içtim o kadar. Toplamda 3.5 litre oldu. Ve 1 saat zumba yaptim. Tabi sıcakta da bol bol terledim. 1 saat zumba 240 puan

Cok gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin boyle aci☹

Dun yazdim da gormedin canim aksam yemegini neden yemiyorsun dunde aksam yemegi yoktu

Dun yazdim da gormedin canim aksam yemegini neden yemiyorsun dunde aksam yemegi yoktu
Aaa görmemişim kaptanım ya kusura bakma. Aralıklı oruç deniyorum ya kaptancigim benim için olmazsa olmazim öğle yemeği. Akşam yemeğini cok aramıyorum bu yüzden öğlen yiyorum

Aaa görmemişim kaptanım ya kusura bakma. Aralıklı oruç deniyorum ya kaptancigim benim için olmazsa olmazim öğle yemeği. Akşam yemeğini cok aramıyorum bu yüzden öğlen yiyorum
Olsun canım önemli değil ama ifi yanlis yapiyorsun
Mesela 12 de yemek yiyeceksin aksam 6 da yiyeceksin diger gun 12 ye kadar yemek yemeyeceksin
2 ogunden olusuyor boyle beslenirsen ilerde kilo vermekte zorlanirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…