Optum canim benim..Her zaman bekleriz kaptanım iyi gunler diliyorum❤❤
Cislar olmasaymis keske canım onun disinda guzel Afiyet olsunBizim kızlar menü verdimi
Şekersiz kahve
Sabah 11.00
Domates 1 tane
Salatalık 2 tane
Bir dal yeşil soğan marul lor peynir 2 zeytin
1 dilim çavdar
Ara öğün diye 1 kurabiye yedim
2. Ara çavdar ekmeğine cıs sürdüm bi dilim yedim
Akşam 19.00
Domates salatalık biber soğan sarımsak ve tavukla salata yapıp yedim
Su 3 lt olacak geçerde belki
Spor 30 dk boosted
20 duvar şınavı
Zipzip-
Kızlarda hakli musterisi olmayan tukanin nesini beklesinlerVallahi benim haberim yok, bizim kizlar gizlice sizi takip ediyormus..
Oğlum isteyince dayanamadım kaptanım bir 30 dk daha boosted yapayım cezaCislar olmasaymis keske canım onun disinda guzel Afiyet olsun
Kaptanim haklı kafası karismaklaSaci degisen ben degilim canim
Bizde sizi öptük kaptanim yine bekleriz ayağınıza sağlıkCitir 6. takim, yine geldik size baskin yaptik, sizide bekliyoruz.
Aksaminiz guzel gecsin, hepinizi opuyorum..
Tamam ceza olarak sporunu bekliyorum:))Oğlum isteyince dayanamadım kaptanım bir 30 dk daha boosted yapayım ceza
Aa birde 45 dk bisiklet sürdüm mahallenin minik kızlarını gezdirdim sırayla
Gorusuruz canimBen gidiyorum yürüyüşe dönüşte menü ve sporumu yazarım
Normal bisiklete 3 puan demistik canim daha once arkadaslar ne der bilmiyorumZipzip- kaptanım bisiklet normal binek bisiklet. Kondisyon bisikleti puanımı var eliptikmi?
Dksı 3 puanmı boosted 4 galibaNormal bisiklete 3 puan demistik canim daha once arkadaslar ne der bilmiyorum
Evet canim normal bisiklet 3 puanDksı 3 puanmı boosted 4 galiba
Şimdilik spor puanım 255 diğer boosted yapınca toplamı yazarımEvet canim normal bisiklet 3 puan
Boosted 4 puan
Cok gecmis olsun canim Rabbim birdaha yasatmasin boyle aci☹Devlet Hastanesi'nde dış gebelik teşhisi koydular üniversite hastanesine sevk ettiler gittim 2 tane prof doktora muayene oldum normal gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor bundan sana hayır gelmez dedi düşük yaparsın 4 gün aglaya ağlaya ağrıları çeke çeke bekledim sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim akşam saat 8 den 12 ye kadar ameliyatta kaldım prof olmasına rağmen dış gebelige normal gebelik dedi ve o doktor bana tek çare tüp bebek dedi normal yolla olmaz dedi Ramazan'da düşük yaptım her doktorun dediği doğrudur diye bişey yok lilim bunlar sadece benim hayatımdan ornekler sana daha bunun gibi nice insanlar vardır emin ol
Allah razi olsun kuzumDuymuştum azıcık bilgim var ama bak o teşhisi koymamışlar inşallah hepsi yanılır inşallah hiç kötü şey çıkmaz dualarım seninle ablacım
Dun yazdim da gormedin canim aksam yemegini neden yemiyorsun dunde aksam yemegi yoktuBen de menü paylaşayım sabah 06.45 1 adet salatalık yedim. 13.00 1 porsiyon mercimek çorbası, 1 adet tavuk bonfile, 1 porsiyon salata, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim de ekmek yedim. Öğle yemeğine kadar aralarda şekersiz çay ve bolca su içtim. Bu akşam aciktigim için 1 kase çorba içtim o kadar. Toplamda 3.5 litre oldu. Ve 1 saat zumba yaptim. Tabi sıcakta da bol bol terledim. 1 saat zumba 240 puan
Aaa görmemişim kaptanım ya kusura bakma.Dun yazdim da gormedin canim aksam yemegini neden yemiyorsun dunde aksam yemegi yoktu
Olsun canım önemli değil ama ifi yanlis yapiyorsunAaa görmemişim kaptanım ya kusura bakma.Aralıklı oruç deniyorum ya kaptancigim benim için olmazsa olmazim öğle yemeği. Akşam yemeğini cok aramıyorum bu yüzden öğlen yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?