bencede gelmeli....ama sonuçta kaptana doğum günü hediyesi herkes çabaladı...ve çok güzel kilo verdi...
storeden Ben alt bölge için programlar indirdim onları uyguluyorum içinde sguat da oluyor...17 gün filan yaptım...30 günlük onlara devam edicem....kol ise sorun felicio nun gönderdiği Leslie bin 2.bolumu üst kollar onu her gün yap.30 dakika....
benimle de
Ben kendim şöyle sanıyordum 35 yaşına geldim metabolizma yavaşladı...genç gibi olamam...kilo zor veririm....yavaş veririm filan sanıyordum.... bilmiyorum belkide işime geliyordu....eee baktım vücut kitle indeksi yükseliyor....en azından kilomla aynı olsam bile daha sağlıklı olurum dedim....sen benden 11 yaş büyüksün ve kilon çok az olmasına rağmen her hafta Maşallah çatır çatır veriyorsun....örnek aldımistikrarin....sporsuz yavaş zayıflniyor....11 kilo verip mezun oldum ..ama Dukan sayesinde yani.... sporsuz...
hayirli olsun canım.tebrikler
nerden buldun?
Yoga use fena 2 puan yoga ve aşırı zor....ben çoğu yoga hareketi yapamıyorum...
Esas benim işim zorlaştıLeyla spor da bende derece yapmak istiyordum ama rakipleri arttirdin...
Neden konuşmuyor noluverdinizbencede gelmeli....ama sonuçta kaptana doğum günü hediyesi herkes çabaladı...ve çok güzel kilo verdi...
storeden Ben alt bölge için programlar indirdim onları uyguluyorum içinde sguat da oluyor...17 gün filan yaptım...30 günlük onlara devam edicem....kol ise sorun felicio nun gönderdiği Leslie bin 2.bolumu üst kollar onu her gün yap.30 dakika....
benimle de
Ben kendim şöyle sanıyordum 35 yaşına geldim metabolizma yavaşladı...genç gibi olamam...kilo zor veririm....yavaş veririm filan sanıyordum.... bilmiyorum belkide işime geliyordu....eee baktım vücut kitle indeksi yükseliyor....en azından kilomla aynı olsam bile daha sağlıklı olurum dedim....sen benden 11 yaş büyüksün ve kilon çok az olmasına rağmen her hafta Maşallah çatır çatır veriyorsun....örnek aldımistikrarin....sporsuz yavaş zayıflniyor....11 kilo verip mezun oldum ..ama Dukan sayesinde yani.... sporsuz...
hayirli olsun canım.tebrikler
nerden buldun?
Yoga use fena 2 puan yoga ve aşırı zor....ben çoğu yoga hareketi yapamıyorum...
O bu hafta zor Ankarada düğüne gidecek
A 101 de chia satılıyor arkadaşına söyle ala bilirNeden konuşmuyor noluverdiniz
O videoyu 30 days yani 30 gün hergün uygulanması önerilen bir video canım yapsak çok iyi olur
Spor olmadan ben kilo verme moduna giremiyorum ev işinide spordan sayamıyorumchiayı komşum verdi canım. Yogayıda hayatımda yapmadım ommm dan başka bişey bilmem leslie candır
Bismillah noldunuz siz bizim görmediğimizA 101 de chia satılıyor arkadaşına söyle ala bilir
Sorun yok canım tokadan başka biseyi kafama takmamBismillah noldunuz siz bizim görmediğimiz
İlk verdiğin link iptal oldu bende canım 3. Günden başladı üzgünüz ulaşılamıyor diyeNeden konuşmuyor noluverdiniz
O videoyu 30 days yani 30 gün hergün uygulanması önerilen bir video canım yapsak çok iyi olur
Spor olmadan ben kilo verme moduna giremiyorum ev işinide spordan sayamıyorumchiayı komşum verdi canım. Yogayıda hayatımda yapmadım ommm dan başka bişey bilmem leslie candır
Fırsat bu fırsat bu hafta spor 1. liği elde etmeye çalışalımO bu hafta zor Ankarada düğüne gidecek
İyiydiniz ya siz eüzü besmele çekin aramızda şeytan kol geziyor fırsat vermeyelimSorun yok canım tokadan başka biseyi kafama takmam
İnşaAllah bastıralımmFırsat bu fırsat bu hafta spor 1. liği elde etmeye çalışalım
Hadi ya ben idm ile indirip flasha attım onu dur bida bakıyım :)İlk verdiğin link iptal oldu bende canım 3. Günden başladı üzgünüz ulaşılamıyor diye
Chia tohumu yuksek miktarda omega-3 ve lif orani yuksek bir bitki oluyo oyuzden keten tohumu gibi bol su içilmesi gerekiyo arkadaşlar onagore su tuketimine özen gösterin 1gunde enfazla 1yk.kaşığı fazlasi olmasinNeden konuşmuyor noluverdiniz
Hiç bilmiyordum bunu teşekkürlerChia tohumu yuksek miktarda omega-3 ve lif orani yuksek bir bitki oluyo oyuzden keten tohumu gibi bol su içilmesi gerekiyo arkadaşlar onagore su tuketimine özen gösterin 1gunde enfazla 1yk.kaşığı fazlasi olmasin
ben kaptan olursam burda üye kalmaz tarihe geçerimBiyere gitme bak kaptan izne çıkıyor 2 arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur dedi sen ne diyordun bu işe kendi motivasyonun içinde takımda bir görev nasıl olur
Ek: Tecrüben var ondan aklıma sen geldin :)
ay ben geçmiş yapamıyorum naptın bana da söyle
İzne çıktınmı senben kaptan olursam burda üye kalmaz tarihe geçerim
geçmiş benden be kuzum
Sana sordu son kez bida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?