Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım burda neyi öğrendik şehir efsanelerine inanmamayı , kendimize inanıcaz ,
İnsan isterse herşeyi başarır,
Ne istediğimize karar verelim , gerçekten ne istiyoruz, kendimizi bedenimizi sevelim, aynaya baktığımızda gülelim
Daha iyisi neden olmasın

Onun için burdayız daha iyisi olmak için

Neden konuşmuyor noluverdiniz
O videoyu 30 days yani 30 gün hergün uygulanması önerilen bir video canım yapsak çok iyi olur
Spor olmadan ben kilo verme moduna giremiyorum ev işinide spordan sayamıyorum chiayı komşum verdi canım. Yogayıda hayatımda yapmadım ommm dan başka bişey bilmem leslie candır

A 101 de chia satılıyor arkadaşına söyle ala bilir

İlk verdiğin link iptal oldu bende canım 3. Günden başladı üzgünüz ulaşılamıyor diye

Chia tohumu yuksek miktarda omega-3 ve lif orani yuksek bir bitki oluyo oyuzden keten tohumu gibi bol su içilmesi gerekiyo arkadaşlar onagore su tuketimine özen gösterin 1gunde enfazla 1yk.kaşığı fazlasi olmasin

Chia tohumu yuksek miktarda omega-3 ve lif orani yuksek bir bitki oluyo oyuzden keten tohumu gibi bol su içilmesi gerekiyo arkadaşlar onagore su tuketimine özen gösterin 1gunde enfazla 1yk.kaşığı fazlasi olmasin
Hiç bilmiyordum bunu teşekkürler

Biyere gitme bak kaptan izne çıkıyor 2 arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur dedi sen ne diyordun bu işe kendi motivasyonun içinde takımda bir görev nasıl olur
Ek: Tecrüben var ondan aklıma sen geldin :)
ben kaptan olursam burda üye kalmaz tarihe geçerim
geçmiş benden be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…