Elin olmuşken benim % yide 8 bölersin artık baltaylaKizlar ben bahceye gidiyorum 5 gibi Gelirim listeyi o zaman paylasirim
Tmm yapalım bir işe yarasın bari kenarda durmasınYoğurta karıştırıp yiyorlar bak lili falan yaptı geçen hafta selensuda 1.in üstünde verdiler maşaAllah. Bir faydası vardır mutlaka yiyelim gitsin
AynenTmm yapalım bir işe yarasın bari kenarda durmasın
Çıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olursportie
Sevgili yrd. Kaptanımsize uzmanlık alanınızla ilgili bir sorum var
Ben videodaki spordan yapmayı düşünüyorum bir arkadaşım önerdi ablası yapıyormuş çok etkili olmuş zor bir egzersiz dedi dakikası kaç puan olur bunun?
Canım çok teşekkürler
Bende çıktı gerinme ve bölgesel hareketler yapıyor biraz yoga gibiÇıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olur
Canım bende emzirirken diyet yapıyordum sanırım 6 ayda 16 kilo verdim. Bende çok kaçamak yapıyordum o yüzden az az gidiyordu ama gidiyordu sonuçta. Buralarda ol umutsuzluğa kapılma bırak yavaş gitsin ama gitsin burda olmasan belki kilo alacaksın.
Doğru diyosun aynen zaten 3 ay olcak 1 hafta sonra tam 15 kilo gitmiş bi 10 daha verdimmi tamamdır
Gördüm callenitic bu çok güzel ama çok zorÇıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olur
Callanatik diye birşeyÇıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olur
Sağol bacı
8 puansa yapmaya çalışayım ben onu çok övdü arkadaşımGördüm callenitic bu çok güzel ama çok zor
Yani yap diycemde hemen ilk seferde randıman alamazsın
Jillian level 1 deneyebilirsin
Callenitic yaparsan dak 8 puan olur ama pilatesin en ileri seviyesi gibi düşün
Önemli olan başarmak
Canım tebrik ederim yol uzun ama vazgeçmek yok hepsi yavaş yavaş gidecekKilo bildirimi
Önceki hafta 109,4
Geçen hafta 110,2
Bu hafta 108,9
Eki Görüntüle 2660495
Fark 1 haftalık - 1,3
2 haftalık -0,5
Zipzip-
Güveniyorum sana her türlü desteklerim canımsportie yardımcı kaptanlığını kutlamak için sporda 1 hafta bile olsa 1. Olacağım umarım mahçup olmam
bencede gelmeli....ama sonuçta kaptana doğum günü hediyesi herkes çabaladı...ve çok güzel kilo verdi...Ellerine sağlık canım, 1. Lik gelir mi ne dersin
storeden Ben alt bölge için programlar indirdim onları uyguluyorum içinde sguat da oluyor...17 gün filan yaptım...30 günlük onlara devam edicem....kol ise sorun felicio nun gönderdiği Leslie bin 2.bolumu üst kollar onu her gün yap.30 dakika....Aynen armut sayılırım ama kollarım iri üst kollarımın incelmesini istiyorum biraz kum saatinede benziyorum aslında :) squata bugün başlayalımmıaramozdaki 2 kg fark çok çabuk kapanır inşaAllah. Senin boyun uzun diye hatırlıyorum 1.71 miydi
benimle deYardımcılardan biri benimle konuşmuyor örtmenim
Ben kendim şöyle sanıyordum 35 yaşına geldim metabolizma yavaşladı...genç gibi olamam...kilo zor veririm....yavaş veririm filan sanıyordum.... bilmiyorum belkide işime geliyordu....eee baktım vücut kitle indeksi yükseliyor....en azından kilomla aynı olsam bile daha sağlıklı olurum dedim....sen benden 11 yaş büyüksün ve kilon çok az olmasına rağmen her hafta Maşallah çatır çatır veriyorsun....örnek aldımNasıl mutlu oldum anlatamam
Ne plan projeler var kafamda sporla ilgili
Haftada 3 gün yarım saat 4. Haftadan itibaren inanılmaz dark göreceksiniz.
Uçucaz uçucaz takım uçacak ❤
Herkeşler kıskanacak bizi
hayirli olsun canım.tebriklerKabul ediyorum hayırlı uğurlu olsun
nerden buldun?haftaya bu işi ele alalım inşaAllah chia tohumu buldum ben olacak inşaAllah
Yoga use fena 2 puan yoga ve aşırı zor....ben çoğu yoga hareketi yapamıyorum...Bende çıktı gerinme ve bölgesel hareketler yapıyor biraz yoga gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?