Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olur

Çıkmadı bende canım yaa yaz istersen bana bakar dönerim sana muhtemwlen dakika 6 puan olur
Gördüm callenitic bu çok güzel ama çok zor
Yani yap diycemde hemen ilk seferde randıman alamazsın
Jillian level 1 deneyebilirsin

Callenitic yaparsan dak 8 puan olur ama pilatesin en ileri seviyesi gibi düşün
Önemli olan başarmak

8 puansa yapmaya çalışayım ben onu çok övdü arkadaşım jillianı da denerim

Ellerine sağlık canım, 1. Lik gelir mi ne dersin
bencede gelmeli....ama sonuçta kaptana doğum günü hediyesi herkes çabaladı...ve çok güzel kilo verdi...
storeden Ben alt bölge için programlar indirdim onları uyguluyorum içinde sguat da oluyor...17 gün filan yaptım...30 günlük onlara devam edicem....kol ise sorun felicio nun gönderdiği Leslie bin 2.bolumu üst kollar onu her gün yap.30 dakika....
Yardımcılardan biri benimle konuşmuyor örtmenim
benimle de
Nasıl mutlu oldum anlatamam

Ne plan projeler var kafamda sporla ilgili

Haftada 3 gün yarım saat 4. Haftadan itibaren inanılmaz dark göreceksiniz.

Uçucaz uçucaz takım uçacak ❤

Herkeşler kıskanacak bizi
Ben kendim şöyle sanıyordum 35 yaşına geldim metabolizma yavaşladı...genç gibi olamam...kilo zor veririm....yavaş veririm filan sanıyordum.... bilmiyorum belkide işime geliyordu....eee baktım vücut kitle indeksi yükseliyor....en azından kilomla aynı olsam bile daha sağlıklı olurum dedim....sen benden 11 yaş büyüksün ve kilon çok az olmasına rağmen her hafta Maşallah çatır çatır veriyorsun....örnek aldım istikrarin....sporsuz yavaş zayıflniyor....11 kilo verip mezun oldum ..ama Dukan sayesinde yani.... sporsuz...
Kabul ediyorum hayırlı uğurlu olsun

hayirli olsun canım.tebrikler
haftaya bu işi ele alalım inşaAllah chia tohumu buldum ben olacak inşaAllah
nerden buldun?
Bende çıktı gerinme ve bölgesel hareketler yapıyor biraz yoga gibi
Yoga use fena 2 puan yoga ve aşırı zor....ben çoğu yoga hareketi yapamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…