Nasıl mutlu oldum anlatamamyok canım ...bağırsak florasina zarar veriyor.... alışkanlık bağırsak tembelliği yapıyor diye denemiyorim....eve almıştım....durdu öyle yıllarca sonra hiç kullanmadan çöpe attım....ama diyette kabızlık çözülmesi gereken bir konu doğal yollarla halletmek istiyorum....her yolu deniyorum.... hayırlısı....
Ben tesekkur ederim... sayende
Ilham kaynağısin.....kaç kez diyet yapıp 67 kiloya indim ama hiç spor yapmamistim böyle...sporu sevdirdin....sporsuz zayiflardim hep....şimdi sporlu
Kesinlikle öneririm canım eliptigi. İnşallah aklına yatanı bulursunDoğru diyorsun hem kol hem bacak için iyi olabilir teşekkür ederim canım arastiracagim kollarımda inceltsin hem
Konusur konusurYardımcılardan biri benimle konuşmuyor örtmenim
Hadi neyse bayram geliyorYardımcılardan biri benimle konuşmuyor örtmenim
Sesli güldüm ve accık gözlerim doldu saliselik bi an sevinçten olabilirHadi neyse bayram geliyor
1.lil zor gibi yine bazi takimlarda cok yuksek kilolar gordumEllerine sağlık canım, 1. Lik gelir mi ne dersin
Hadi hayirli olsun hepimizeKabul ediyorum hayırlı uğurlu olsun
Aminnn gazamiz mübarek olsun 65 duyunca sevinemeyecek tek kişi eşim olacakHadi hayirli olsun hepimize
1.lil zor gibi yine bazi takimlarda cok yuksek kilolar gordum
TebriklerKabul ediyorum
Tebrik ederimNasıl mutlu oldum anlatamam
Ne plan projeler var kafamda sporla ilgili
Haftada 3 gün yarım saat 4. Haftadan itibaren inanılmaz dark göreceksiniz.
Uçucaz uçucaz takım uçacak ❤
Herkeşler kıskanacak bizi
1.lil zor gibi yine bazi takimlarda cok yuksek kilolar gordum
Bende var neydeciyggg onuhaftaya bu işi ele alalım inşaAllah chia tohumu buldum ben olacak inşaAllah
Insallah ablacimAma güzel bir yüzdemiz vargeçen haftadaki. Gibi hezimet yok
2 aydır burdayım iki kez kötü sonuç almıştık, artık hiç kötü sonuçlarımız olmaz inşallah
Çok sakinya şişir bakalimTebriklerçok sevindim, kafanı bol bol şişiririm artık ❤
Tebrik ederimçok mutlu oldum
Yoğurta karıştırıp yiyorlar bak lili falan yaptı geçen hafta selensuda 1.in üstünde verdiler maşaAllah. Bir faydası vardır mutlaka yiyelim gitsinBende var neydeciyggg onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?