- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaaa offffBen bilmem senden küçüğüm neler soktun aklıma nasıl utandım
Olmaz bekleriz daha 1. Yapacaksın biziO biraz zor işte abla benim gelen artılar çabuk gidiyor her hafta benden öyle bir performans bekleme
İyi yolculuklarKöye gidiyoryz yoldayız
Sağolasın vardık bileHayırlı yolculuklar
Sadece benimle olsa kabul herkese burda is düşüyor sabit artı gibi sonuçlar gelmezse herkes %1 çıkarsa.birinci tabiki oluruz canimOlmaz bekleriz daha 1. Yapacaksın bizi
Sen almada boşver giden 1in altında olsun önemli değil. Hızlı giden hızlı alınıyor kiiO biraz zor işte abla benim gelen artılar çabuk gidiyor her hafta benden öyle bir performans bekleme
Yok kız listeyede girdim zatın alma gibi bir lüksüm.yok artık elimden geldigince vermeye çalışıcam insAllah ama komsuma demin hedefimi 65 çektim dedim bence böyle yeterdi dedi dünde kayın validemlerin orda gün arkadaşlarımı gördüm şok oldular devam ediyor musun dediler daha ne diyeti buharlasmayimi düşünüyorsun her kafadan bi ses çıkıyor eşim dersen aynı şekilde hasta olacaksın diyor tek destek burdan geliyor dostan çok düşmanım var etrafımdaSen almada boşver giden 1in altında olsun önemli değil. Hızlı giden hızlı alınıyor kii
Yahu biliyorum zipzip benim kaptanimmm
Ayni dertten muzdaribiz bacimmYok kız listeyede girdim zatın alma gibi bir lüksüm.yok artık elimden geldigince vermeye çalışıcam insAllah ama komsuma demin hedefimi 65 çektim dedim bence böyle yeterdi dedi dünde kayın validemlerin orda gün arkadaşlarımı gördüm şok oldular devam ediyor musun dediler daha ne diyeti buharlasmayimi düşünüyorsun her kafadan bi ses çıkıyor eşim dersen aynı şekilde hasta olacaksın diyor tek destek burdan geliyor dostan çok düşmanım var etrafımda
Kız devretme gibi bir muhabbet olduya o yüzden şettimdi devir olmadı anlamındaYahu biliyorum zipzip benim kaptanimmm
Boyun kaç senin canımYok kız listeyede girdim zatın alma gibi bir lüksüm.yok artık elimden geldigince vermeye çalışıcam insAllah ama komsuma demin hedefimi 65 çektim dedim bence böyle yeterdi dedi dünde kayın validemlerin orda gün arkadaşlarımı gördüm şok oldular devam ediyor musun dediler daha ne diyeti buharlasmayimi düşünüyorsun her kafadan bi ses çıkıyor eşim dersen aynı şekilde hasta olacaksın diyor tek destek burdan geliyor dostan çok düşmanım var etrafımda
Eyiyim şükür sen nassınnassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?