Gelelim 10 temmuz sporuma...
1 saat Leyla'nın gönderdiği Leslie 240 puan
25 dk boosted 100 puan
28 dk Leslie bir mil ve 2 mil 84 puan
Toplam 424 puan...
sportie spor kaptanı 10.07.2020.
424
Inşallah ilk 5 e girmişim dir
Sportie kaptan yardimcisi kaptan degilllll
Kaptanimiz daha yerinde duruyo eğer giderse kaptan dersiniz
Tamam tamam birdaha kimseye şaka yapmicam kizlarCanım spor kaptanı baabında demiştir zaar
Tamam tamam birdaha kimseye şaka yapmicam kizlar
Küçük bir farkla ucuncu olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Haftaya 1. Olalım ne yapmak gerekir kaptanım?Küçük bir farkla ucuncu olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
sportie cnm mezuniyetin hayırlı olsun
KIzlar üçüncülüğümüzü de kutlarım haftaya 1. oluruz inş
Herkesin en az %1 yuzdeyle gelmesi lazim canimHaftaya 1. Olalım ne yapmak gerekir kaptanım?
Haftaya 1. Olalım ne yapmak gerekir kaptanım?
heyecanı orda ya ortimEspriyi msjın sonuna niye saklıyosun birden söyle
hm....bekonis dr.mu Verdi....Ben sabahtan beri arastirorum....ne yapmalı diye....2gundur ogle aksam kefirin icine kiraz chia keten tohumu karıştırıp ictim bide zaten ben bekonis kullaniyorum canim
dinlen kuzum dinlen niye asılıyor sun...kaslarina yazık....burda tombik Ler var....onlar yapsın spor....sen zatı incecik hatunun...
AAA daha neler ogrencem....Diyetisyenim demişti ikiside sağlıklı ama yanyana gelmemeliymiş , süt ürünleri ve et türevi yemeklerde 2 saat ara olmalıymış
umut var mı ?...Yarın hazırlarım tabloyu canım
Ya nasil....1.ligi mi?Küçük bir farkla ucuncu olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
1.olma ihtimalimiz yoktu canimheyecanı orda ya ortim
hm....bekonis dr.mu Verdi....Ben sabahtan beri arastirorum....ne yapmalı diye....
dinlen kuzum dinlen niye asılıyor sun...kaslarina yazık....burda tombik Ler var....onlar yapsın spor....sen zatı incecik hatunun...
AAA daha neler ogrencem....
umut var mı ?...
Ya nasil....1.ligi mi?
Su 9 a böldüğün yuzdeden dolayı mi?
Herkes kacamagini yarin yapsin sonrasinda toparlamasi zor oluyor:))Haftasonu geldi ufak tefek kaçamaklar şimdiden göz kırpıyo
Aynen bende olsa +18 efes olabilirHerkes kacamagini yarin yapsin sonrasinda toparlamasi zor oluyor:))
Migi duygusallasmissin.....Ağustos ay lütfen gelme !! O ay benım için kara ayımsın oğlumun kaybettiğim ay! 30 Ağustos benı bekle ! Oglum 5 yaşımda olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?