Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 hafta çok zorlama sen kendini bence tatlım
Geçmiş olsun

Zorlama zaten bir iki gun dinlen canim tekrardan cook gecmis olsun ❤

Çok geçmiş olsun canım gördüğün gorecegin bu olsun rabbim şifa versin ins Allah toparlarsin merak etme

Gülümse sevgili yrd kaptanım ideal kg kaç acaba ideal kg %10-15 fazlası iyi olur gel seni 60 yapalım hatta 59
Aslında boy 1.61 kilom 58 veya 64 olmalı 3 kilo altı veya 3 kilo üstü kız şimdi bile bu kadar yeter diyorlar 60 benim için hayal gibi birşey aslında benim sadece sorunum basende var onada bölgesel çalışmam lazım kilo vermeden şekle soksamda olur etim sıkı kilomu gostermiyorum

Kızlar şimdi geçmiş spor tablosu falan işim çok ben kaçtım
Çok merak ediyorum rakiplerim kimler? Aklıma yazdım bir kaç kişiyi
Bu hafta spor listesi ilk 3 e girmek senin yrd kaptanlığını kutlamak için çabalayacağım
İlk 1 de eminim sen olursun sportie en azından 2. Olalım 3. Olalım İlk 5 i kabul edersin değil mi?

Ona ne şüphe önemli olan sen ne istiyorsun
Bu kglar hayal edipte yapamayacağın birşey Değil çok yol katetmişsin tebrik ediyorum seni
Bende 160 ım 63,4 bana çok fazla geliyor yağlar sadece göbeğimde ve bel çevremde elim kolum normal boyutlarda bazılarına kg yakışıyor bana İse iğrenç duruyor öz güvenimi sarsıyor resmen

Benimde kendime öz güvenim geldi 11 yaşındaki kızımla nerdeyse aynı kıyafeti giye biliyorum oda 54 kilo 2 gündür diyete başlattım birlikte yapıyoruz bizde kilo genetik hala teyze dayılar kuzenler anne baba kardeşler en zayıf benim düşün

Aynen bazı insanlar kg almaya elverişli oluyor bizim evin en şişkosu da benim herkes zayıf Çok iyi yapmışsın kızına da yaptır walk walk!

Aynen bazı insanlar kg almaya elverişli oluyor bizim evin en şişkosu da benim herkes zayıf Çok iyi yapmışsın kızına da yaptır walk walk!
O benden hevesli spor konusunda akşam yürüyüşe çıkalım dedim diyorki evdede internetten yapalım birlikte çok walk walk lamişızdır genetik olduğu için önlemini almaya çalışıyorum mecburen bazen aç bile yatırıyorum ekmeği elinden aldığım çok olmuştur ama büyüdüğünde anliycak herşeyin onun iyiliği için olduğunu öğrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…