Gülümse sevgili yrd kaptanım ideal kg kaç acaba ideal kg %10-15 fazlası iyi olur gel seni 60 yapalım hatta 591.61 ama 100 kiloyken 80 gibi durdugumu söylüyorlar şimdi 73 olduğum halde 60+65 diyorlar inanmıyor kimse
1 hafta çok zorlama sen kendini bence tatlımYeni geçtim eve ağrım şişliğim var ama iyiyim yine fazlada hareketim yok açılırım yavaş yavaşpazartesiden itibaren normal düzenime döneceğim toparlamaya başlarım böylece kaptanım Zipzip-
Zorlama zaten bir iki gun dinlen canim tekrardan cook gecmis olsun ❤Yeni geçtim eve ağrım şişliğim var ama iyiyim yine fazlada hareketim yok açılırım yavaş yavaşpazartesiden itibaren normal düzenime döneceğim toparlamaya başlarım böylece kaptanım Zipzip-
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Birazdan komşularla su böreği yemeye gidip 1 lokma yiyip döncem inş Allahım çok amin
Çok geçmiş olsun canım gördüğün gorecegin bu olsun rabbim şifa versin ins Allah toparlarsin merak etmeYeni geçtim eve ağrım şişliğim var ama iyiyim yine fazlada hareketim yok açılırım yavaş yavaşpazartesiden itibaren normal düzenime döneceğim toparlamaya başlarım böylece kaptanım Zipzip-
Aslında boy 1.61 kilom 58 veya 64 olmalı 3 kilo altı veya 3 kilo üstü kız şimdi bile bu kadar yeter diyorlar 60 benim için hayal gibi birşey aslında benim sadece sorunum basende var onada bölgesel çalışmam lazım kilo vermeden şekle soksamda olur etim sıkı kilomu gostermiyorumGülümse sevgili yrd kaptanım ideal kg kaç acaba ideal kg %10-15 fazlası iyi olur gel seni 60 yapalım hatta 59❤
Hoş geldin temmuzda gelicem dedin temmuz bitiyor gelmiyormusun
Kahvaltı oğluma versem doymam der ne bu hepsi eziyet10 temmuz sabah kahvaktim Eki Görüntüle 2660810
Ara öğün Eki Görüntüle 2660811
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2660812
2lt Dukan birası
Nuri alçonun bayan versiyonuyumTürk filmlerindeki nuri alçoyu aratmiyorsun
Evet ama spor yapamıyorum bu aralar gebelik olabilir onun sonuclanmasını bekliyorum tatlımHoş geldin temmuzda gelicem dedin temmuz bitiyor gelmiyormusun
Çok merak ediyorum rakiplerim kimler? Aklıma yazdım bir kaç kişiyiKızlar şimdi geçmiş spor tablosu falan işim çok ben kaçtım
Sizin evde kıtlıkmı var kız yoksa nasıl doymuyorKahvaltı oğluma versem doymam der ne bu hepsi eziyet
Ona ne şüpheNuri alçonun bayan versiyonuyum
Ben de sana gazoz ısmarlıyayım buralarda yeni sayılırımNuri alçonun bayan versiyonuyum
Gerçekten mi hadi hayırlısı o zaman güzel haberlerini bekliyorum belirtilerin neler az çok jinekolog sayılırımEvet ama spor yapamıyorum bu aralar gebelik olabilir onun sonuclanmasını bekliyorum tatlım
Ona ne şüphe önemli olan sen ne istiyorsunAslında boy 1.61 kilom 58 veya 64 olmalı 3 kilo altı veya 3 kilo üstü kız şimdi bile bu kadar yeter diyorlar 60 benim için hayal gibi birşey aslında benim sadece sorunum basende var onada bölgesel çalışmam lazım kilo vermeden şekle soksamda olur etim sıkı kilomu gostermiyorum
Benimde kendime öz güvenim geldi 11 yaşındaki kızımla nerdeyse aynı kıyafeti giye biliyorum oda 54 kilo 2 gündür diyete başlattım birlikte yapıyoruz bizde kilo genetik hala teyze dayılar kuzenler anne baba kardeşler en zayıf benim düşünOna ne şüphe önemli olan sen ne istiyorsun
Bu kglar hayal edipte yapamayacağın birşey Değil çok yol katetmişsin tebrik ediyorum seni
Bende 160 ım 63,4 bana çok fazla geliyor yağlar sadece göbeğimde ve bel çevremde elim kolum normal boyutlarda bazılarına kg yakışıyor bana İse iğrenç duruyoröz güvenimi sarsıyor resmen
Aynen bazı insanlar kg almaya elverişli oluyor bizim evin en şişkosu da benim herkes zayıfBenimde kendime öz güvenim geldi 11 yaşındaki kızımla nerdeyse aynı kıyafeti giye biliyorum oda 54 kilo 2 gündür diyete başlattım birlikte yapıyoruz bizde kilo genetik hala teyze dayılar kuzenler anne baba kardeşler en zayıf benim düşün
Teşekkür ederiiiimmmmmmAfiyet olsun kuzum gayet güzel bir menü olmuş
O benden hevesli spor konusunda akşam yürüyüşe çıkalım dedim diyorki evdede internetten yapalım birlikte çok walk walk lamişızdır genetik olduğu için önlemini almaya çalışıyorum mecburen bazen aç bile yatırıyorum ekmeği elinden aldığım çok olmuştur ama büyüdüğünde anliycak herşeyin onun iyiliği için olduğunu öğrenecekAynen bazı insanlar kg almaya elverişli oluyor bizim evin en şişkosu da benim herkes zayıfÇok iyi yapmışsın kızına da yaptır walk walk!
offff dedim sana şaka yapmayim diye ama
Kızsportie @selensu82 falan iciyoyaaa bende kola iccem kolayaaaa allahimyaaa offf şakaydi +18
10 temmuz sabah kahvaktim Eki Görüntüle 2660810
Ara öğün Eki Görüntüle 2660811
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2660812
2lt Dukan birası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?