Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım çok geçmiş olsun bir iki güne tamamen iyileşirsin inşallah
Gülümse sevgili yrd kaptanım ideal kg kaç acaba ideal kg %10-15 fazlası iyi olur gel seni 60 yapalım hatta 59

canım gülümse çok yüksek kilodan buraya geldi, kolay değil birden 60 a inmesi göze çok zayıf gelebilir. 65 te çok güzel olacaktır eminim.

hayatım birde sizin aile hep büyük porsiyon diyosun ya o yüzden senin 60 olman herkese kupkuru gelir
bir de içinde bulunduğun ortamın yanında farklı olursun ama 60*65 arası olsan süper tabi

canım benim o kadar iyi değil puanım yapmadığım günler olmuştu sen çok güzel performans göserdin tebrik ederim.

canım afiyet olsun çok beğendim menünü tam örnek menü valla

sende bi spor eklesen hani ne güzel olur
Abla ben hergun yürüyüşe gidiyorum eltim burda olmadığı icin akşam yemegine eşimin abisi geldi o gitmeden eski komşum aradı musayitmisiniz diye onlar geldi yürüyüşüm kaldı bugün telafk edicem ins Allah

N Nidsalii canım 3 gün spor yapmış görünüyosun bende

E Evvab canım cumartesi ve salı günü sporun yok değil mi

medusares ctsi ve pazar spor yok değil mi

H hasbeenandgone canım sadece 2 gün spor var dimi

sudem34 ctsi, pztsi ve salı bende sporun görünmüyor

bunlar netleşirse yayınlıycam raporu

not: sonucu merak edenlerin sonuçları gayet güzel bu arada

bende niye bilgisi yok hergüne 1 saat yürüyüş yazayımmı sana

salı 45 dk bisiklet ve 30daysin son 30 dksı var cumarteside boosted var

Tşk ederim ablacım ben ailemden farklı şehirde oturuyorum eşim ve eşimin aileside üzerimde çok baskı kuruyor yeter artık diyeti birak diye önceki kilomu bildikleri için arada dağlar kadar fark var sen kendini goremiyormusun diyorlar ama tartıda 7 görmek istemiyorum en azindan 65 olursam 65+70 arası korumaya geçerim ömrüm hep kilolu olarak geçti birazda zayıf olmanın tadına varayım

bende niye bilgisi yok hergüne 1 saat yürüyüş yazayımmı sana
Listede olmadığım için menü ve spor pek paylasmiyordum abla ama hergun menulerimi çekiyorum şimdi hergun paylasirsam senin içinde kolaylık olur bu günden başlayalım öncekiler kalsın toplamana gerek yok vaktinden calmayayim

Abla diğer üç güne 150 şer p yazabilirsin sadece yürüyüşle geçti benim hep bi pazar yok

Boy la böyle bi orantı mı var ilk defa duydum

Evde spor yapan arkadaşları m spor ayakkabı kullanıyor musunuz?

Ben hala çözüm bulamadım....

Ayakkabı ile yapıyorum... karonun üstünde tan tan alt komşu rahatsız olur diye çekiniyorum....

Shaggy halıda yapıyorum ayak bileği çok acimasin ağrı olmasın diye Leslie bin hızlı versiyonların da hareket kısıtlıyor

Hav yüksekliği normal halıda yapıyorum bazen...

Dışarda çoraplı spor ayakkabili yürüyüşler de yerden ayağımda bazi yerler su topluyor...

sportie

Lili 38

N Nidsalii

selensu82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…