Yeni geçtim eve ağrım şişliğim var ama iyiyim yine fazlada hareketim yok açılırım yavaş yavaşpazartesiden itibaren normal düzenime döneceğim toparlamaya başlarım böylece kaptanım Zipzip-
Gülümse sevgili yrd kaptanım ideal kg kaç acaba ideal kg %10-15 fazlası iyi olur gel seni 60 yapalım hatta 59❤
Aslında boy 1.61 kilom 58 veya 64 olmalı 3 kilo altı veya 3 kilo üstü kız şimdi bile bu kadar yeter diyorlar 60 benim için hayal gibi birşey aslında benim sadece sorunum basende var onada bölgesel çalışmam lazım kilo vermeden şekle soksamda olur etim sıkı kilomu gostermiyorum
Çok merak ediyorum rakiplerim kimler? Aklıma yazdım bir kaç kişiyi
Bu hafta spor listesi ilk 3 e girmek senin yrd kaptanlığını kutlamak için çabalayacağım
İlk 1 de eminim sen olursun sportie en azından 2. Olalım 3. Olalımİlk 5 i kabul edersin değil mi?
Abla ben hergun yürüyüşe gidiyorum eltim burda olmadığı icin akşam yemegine eşimin abisi geldi o gitmeden eski komşum aradı musayitmisiniz diye onlar geldi yürüyüşüm kaldı bugün telafk edicem ins Allahcanım afiyet olsun çok beğendim menünü tam örnek menü valla
sende bi spor eklesen hani ne güzel olur
Yok canim yok ben spor yapmak istemiyorum artık
Abla ben hergun yürüyüşe gidiyorum eltim burda olmadığı icin akşam yemegine eşimin abisi geldi o gitmeden eski komşum aradı musayitmisiniz diye onlar geldi yürüyüşüm kaldı bugün telafk edicem ins Allah
Yok canim yok ben spor yapmak istemiyorum artıkçok saldim cokkkk icime bir şey düşerse yapicam inşallah
salı 45 dk bisiklet ve 30daysin son 30 dksı var cumarteside boosted varN Nidsalii canım 3 gün spor yapmış görünüyosun bende
E Evvab canım cumartesi ve salı günü sporun yok değil mi
medusares ctsi ve pazar spor yok değil mi
H hasbeenandgone canım sadece 2 gün spor var dimi
sudem34 ctsi, pztsi ve salı bende sporun görünmüyor
bunlar netleşirse yayınlıycam raporu
not: sonucu merak edenlerin sonuçları gayet güzel bu arada
Eylul yetmez mi hergun 2saat disardayizsana hitap eden güzel bir spor bulalım o zaman
Benimki doğrudurN Nidsalii canım 3 gün spor yapmış görünüyosun bende
Tşk ederim ablacım ben ailemden farklı şehirde oturuyorum eşim ve eşimin aileside üzerimde çok baskı kuruyor yeter artık diyeti birak diye önceki kilomu bildikleri için arada dağlar kadar fark var sen kendini goremiyormusun diyorlar ama tartıda 7 görmek istemiyorum en azindan 65 olursam 65+70 arası korumaya geçerim ömrüm hep kilolu olarak geçti birazda zayıf olmanın tadına varayımcanım çok geçmiş olsun bir iki güne tamamen iyileşirsin inşallah
canım gülümse çok yüksek kilodan buraya geldi, kolay değil birden 60 a inmesi göze çok zayıf gelebilir. 65 te çok güzel olacaktır eminim.
hayatım birde sizin aile hep büyük porsiyon diyosun ya o yüzden senin 60 olman herkese kupkuru gelir
bir de içinde bulunduğun ortamın yanında farklı olursun ama 60*65 arası olsan süper tabi
canım benim o kadar iyi değil puanım yapmadığım günler olmuştu sen çok güzel performans göserdin tebrik ederim.
Listede olmadığım için menü ve spor pek paylasmiyordum abla ama hergun menulerimi çekiyorum şimdi hergun paylasirsam senin içinde kolaylık olur bu günden başlayalım öncekiler kalsın toplamana gerek yok vaktinden calmayayimbende niye bilgisi yok hergüne 1 saat yürüyüş yazayımmı sana
Yok kız böyle yaparsan 66 göremezsin için geçmiş neneler gibi herşeyden elini eteğini çekme canlan biraz bizden başka bizi düşünen yoksportie beni sil istersen spor listesinden yaparsam yazarsin
Eylul yetmez mi hergun 2saat disardayiz
Abla diğer üç güne 150 şer p yazabilirsin sadece yürüyüşle geçti benim hep bi pazar yokN Nidsalii canım 3 gün spor yapmış görünüyosun bende
Boy la böyle bi orantı mı var ilk defa duydumAslında boy 1.61 kilom 58 veya 64 olmalı 3 kilo altı veya 3 kilo üstü kız şimdi bile bu kadar yeter diyorlar 60 benim için hayal gibi birşey aslında benim sadece sorunum basende var onada bölgesel çalışmam lazım kilo vermeden şekle soksamda olur etim sıkı kilomu gostermiyorum
Nasıl oldun canım?Günaydınlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?