Spor ayakkabı evde çok rahat oluyor ama onun için yumuşak olması lazım hem ses yapmaz hemde ayağın rahat olurEvde spor yapan arkadaşları m spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
Ben hala çözüm bulamadım....
Ayakkabı ile yapıyorum... karonun üstünde tan tan alt komşu rahatsız olur diye çekiniyorum....
Shaggy halıda yapıyorum ayak bileği çok acimasin ağrı olmasın diye Leslie bin hızlı versiyonların da hareket kısıtlıyor
Hav yüksekliği normal halıda yapıyorum bazen...
Dışarda çoraplı spor ayakkabili yürüyüşler de yerden ayağımda bazi yerler su topluyor...
sportie
Lili 38
N Nidsalii
selensu82
Diyetisyen öyle demişti canımBoy la böyle bi orantı mı var ilk defa duydum
Gunaydin mi yeni mi uyandinGünaydın kızlar
Ha ha 9.30 Bugün biraz geç kalktım kaptanim affet....kes cezami....dün o kadar çok spor yapmışım ki ....kalkamadım...halbuki 23.30 da hemen yattimGunaydin mi yeni mi uyandin
9.30 sa sıkıntı yokHa ha 9.30 Bugün biraz geç kalktım kaptanim affet....kes cezami....dün o kadar çok spor yapmışım ki ....kalkamadım...halbuki 23.30 da hemen yattim
Canım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımN Nidsalii canım 3 gün spor yapmış görünüyosun bende
@Evvab canım cumartesi ve salı günü sporun yok değil mi
@medusares ctsi ve pazar spor yok değil mi
H hasbeenandgone canım sadece 2 gün spor var dimi
sudem34 ctsi, pztsi ve salı bende sporun görünmüyor
bunlar netleşirse yayınlıycam raporu
not: sonucu merak edenlerin sonuçları gayet güzel bu arada
Kankam su testisi su yolunda kırılır, salata yemeğe gitseydiniz yaGünaydın kızlar
Birazdan komşularla su böreği yemeye gidip 1 lokma yiyip döncem inş Allahım çok amin
Geçmiş olsun canımCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Evde spor yapan arkadaşları m spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
Ayakkabı ile yapıyorum... karonun üstünde tan tan alt komşu rahatsız olur diye çekiniyorum....
Shaggy halıda yapıyorum ayak bileği çok acimasin ağrı olmasın diye Leslie bin hızlı versiyonların da hareket kısıtlıyor
Dışarda çoraplı spor ayakkabili yürüyüşler de yerden ayağımda bazi yerler su topluyor...
sportie
Lili 38
N Nidsalii
selensu82
Canım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Gecmis olsun canimCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Eve geçtim abla iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim ablaNasıl oldun canım?
Ben kullanmıyorum halı üzerine battaniye sererek yapıyorum mat yerine geçiyorEvde spor yapan arkadaşları m spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
sportie
Lili 38
N Nidsalii
selensu82
Geçmiş olsun canimCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
SöylememGerçekten mi hadi hayırlısı o zaman güzel haberlerini bekliyorum belirtilerin neler az çok jinekolog sayılırım
Wıhuuuuu gel sen yamacıma bakayımBen de sana gazoz ısmarlıyayım buralarda yeni sayılırım
Az daha iddialı ol bebeğim benim hedefim ilk 3
Bu hafta ben pert ne duzen ne birsey cok kotu evden hic cikmak zorunda kalmasaydim yaa ne guzel motiveydim☹
Çok geçmiş olsunCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Ayakkabisiz yaoiyorum ama dogrusu ne bilmiyorum canimEvde spor yapan arkadaşları m spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
sportie
Lili 38
N Nidsalii
selensu82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?