Okumadım zaten konu basliklarina baktim ciktimcokkk ayip şeyler var ayyyy millet kafayi yemis
Ohhhh misss afiyet olsun neguzelOkumadım zaten konu basliklarina baktim ciktim
Balkonda cay keyfi yapiyorum :))
İyiyim canım sen nasılsınHosgeldin canım nasilsin
Ev puacasida vardi yemedim baci suan dolaptada su boregi vsr kayseriden getirmusdim bizimkiler yiyor ogleden beri ben yemiyorum ama kilo aldim gibi hissediyorumKral gibi kahvaltı yapmışsın afiyet olsun bacı
Dediğin gibi biraz geç olmuş akşam yemeğin afiyet olsunMenüm
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2661070
Öğle 14.30
Eki Görüntüle 2661069
Akşam 21.00 geç oldu
5 yk taze fasulye
3 tk bulgur pilavı
Yoğurt
Su 3 lt olacak
Spor3000 adım
Zipzip- sportie Gulumse24
Yok sekerini emdim bıraktımO şekerli leblebileri yedin mi
Beyne kötü sinyal gonderme beynin seni değil sen beynini hafifledigine inandır 1 günde alınmaz sadece ödem yapmıştır bol su tuketEv puacasida vardi yemedim baci suan dolaptada su boregi vsr kayseriden getirmusdim bizimkiler yiyor ogleden beri ben yemiyorum ama kilo aldim gibi hissediyorum
Afiyet olsun canim babam aklima geldi çok alirdi rengarenk çok severdim hicte almadim eve bunu bir düşüneyimYok sekerini emdim bıraktım
Buarada boostedimi yaptim da geldim terimle
InsaAllah canim ama modum evdeki gibi degil suanBeyne kötü sinyal gonderme beynin seni değil sen beynini hafifledigine inandır 1 günde alınmaz sadece ödem yapmıştır bol su tuket
Ben çok severim koca bir kase yerim ama hepsi 1 avuctu kasem küçüktü avcuma doldurdum kaseye boşalttım 1 çay bardağı kadar vardır belkiAfiyet olsun canim babam aklima geldi çok alirdi rengarenk çok severdim hicte almadim eve bunu bir düşüneyim
Oh missEki Görüntüle 2661083
Bende akşamı kıldım çıktım hava yagmurlu gibiydi yürüyüş yolu sakindi bende iyi ter attım geldim duşumu aldım spor gibisi yok kendimi hafiflemiş hissediyorum
Evdeki gibi olmaz tabiki neyse sen yinede dikkat et eve gelince devam edersin sakin modunu düşürme toparlaman çok zor olurInsaAllah canim ama modum evdeki gibi degil suan
Sana heveslendimde bende ciktim agaci sana hediye edeyyomEvdeki gibi olmaz tabiki neyse sen yinede dikkat et eve gelince devam edersin sakin modunu düşürme toparlaman çok zor olur
Kız bisey olmaz almamisindir kilo falan sen öyle hissediyosun yediklerin ve yol yorgunluğun ödem sadece merak etmeInsaAllah canim ama modum evdeki gibi degil suan
Demi yaa oyledirKız bisey olmaz almamisindir kilo falan sen öyle hissediyosun yediklerin ve yol yorgunluğun ödem sadece merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?