Köyde böyle oluyor maalesefDediğin gibi biraz geç olmuş akşam yemeğin afiyet olsun
Kız birgun gittim geldim eskisehir e wcyede cikamadim zaten ayaklarim oldu davul gibi,1gunde neden kilo alasinDemi yaa oyledir
Kız.cok karanlikmiş ben 20.30 da çıktım bu saatte ne işin var dışarda gir içeri kaçırırlar seniSana heveslendimde bende ciktim agaci sana hediye edeyyom
Esim yanima kiz zaten iki evdede giresundan gelen misafirler var disaridaydilar onlarda duhune geldi görümcemin esinin akrabalari onlardaKız.cok karanlikmiş ben 20.30 da çıktım bu saatte ne işin var dışarda gir içeri kaçırırlar seni
hayırlı geceler canimHerkese hayırlı geceler biraz başım ağrıyor ben yatar en güzele emanet olun
Aminn hayirli gecelerHerkese hayırlı geceler biraz başım ağrıyor ben yatar en güzele emanet olun
Çok geçmiş olsun kuzum bnmCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun kuzum bnm
Canım teyzemlere gittim ben diyetteyim diye bana özel yağsız yaptı bizimkiler hiç gün yapmıyor misafirlikte doğum günlerinde. toplandıklarında genelde fiks menü oluyor ve daha sütlaçta yapmıştı onu yemedim kalorimi aşmadım kendimle gurur duydumAfiyet olsun gün tabağı zannettim
Çok zormuş Resmen karın hareketlerinde mideme sert bir yumruk yemiş gibi oldum ama günaşırı 20 kere en az 10 kere yapacağım incelmeye kararlıyım kaptanımJillian gibi mi cok zorlama canim 90 dakika spor yapmissin zaten :))
Gecmis olsun canimCanım ben rahatsızlandım birkaç gündür boğazım ağrıyor. Yürüyüşe çıktım ama yazamadım aynı şekilde akşam yemeğini yiyince de uyuyup kaldığım için menüleri de yazamadımselensu82 canısı kusura bakma.
Iyi geceler canim❤İyi geceler ben pert
Kollarım bile titriyor resmen alıntı yapamadım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?