Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız.cok karanlikmiş ben 20.30 da çıktım bu saatte ne işin var dışarda gir içeri kaçırırlar seni
Esim yanima kiz zaten iki evdede giresundan gelen misafirler var disaridaydilar onlarda duhune geldi görümcemin esinin akrabalari onlarda

Çok geçmiş olsun kuzum bnm

Bugün ki Sporumu tamamladım
4000 adım 60p
90 dk Leslie 360p
50 dk Callanatics 400p

Toplam: 820p

sportie Zipzip- Gulumse24
Sportie haklıymışsın aşırı zor bunu 1 saat yapana kadar 4 saat Leslie boosted daha kolay geldi, bakalım 20 kere yapacağım işe yarayacak mı gerçekten merak ediyorum
Çalışma 1 saatlik ben anlatımları giriş ve bitişi çıkarınca 50 dk yaptım diye yazdım

Afiyet olsun gün tabağı zannettim
Canım teyzemlere gittim ben diyetteyim diye bana özel yağsız yaptı bizimkiler hiç gün yapmıyor misafirlikte doğum günlerinde. toplandıklarında genelde fiks menü oluyor ve daha sütlaçta yapmıştı onu yemedim kalorimi aşmadım kendimle gurur duydum

Jillian gibi mi cok zorlama canim 90 dakika spor yapmissin zaten :))
Çok zormuş Resmen karın hareketlerinde mideme sert bir yumruk yemiş gibi oldum ama günaşırı 20 kere en az 10 kere yapacağım incelmeye kararlıyım kaptanım

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…