- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yok yok bisey var sabahtan beri oyle zatenSitede sorun var o zaman canım
Telefon bozulacak diye korkuyorum
Bende o konuda sıkıntı yok gibibegeniler bile zor oluyo sitede degismis
Gecen günlerde de oldu dedim telefon bozuluyorYok yok bisey var sabahtan beri oyle zaten
Aman bozulmasin benimki eylülün elinde bozulmadiysa seninkine bisey olmazGecen günlerde de oldu dedim telefon bozuluyor
Bu telefon eve geldikten 3 gun sonra kapaninca korkuyorum birsey olacak diyeAman bozulmasin benimki eylülün elinde bozulmasiysa seninkine bisey olmaz
Dilini ısırBu telefon eve geldikten 3 gun sonra kapaninca korkuyorum birsey olacak diye
Zaten simdi bozulmasin yedek telefonlar ankarada :))
Dün oldu bende o sayede 3 bölüm yaprak dökümü izledim acaba 4 muyduTelefonda mi sıkıntı var sitede mi cozemedim bazen donuyor sayfa ilerleyemiyorum sizde de oluyor mu
Yaprak dokumune iyi sardin bu araDün oldu bende o sayede 3 bölüm yaprak dökümü izledim acaba 4 muydu
Halbuki baştan sona izlemiştim fikretin Adapazarı maceraları guzel ona bakıyorumYaprak dokumune iyi sardin bu ara
Ben bir donem izlemistim hepsini izlemedim :)Halbuki baştan sona izlemiştim fikretin Adapazarı maceraları guzel ona bakıyorum
Cumaya kadar verirsin canim:)Cuma 73.8
Pazartesi 74
+200
2 gündür sabitim
Babamın dizisiydi o yüzden baştan sona izledimBen bir donem izlemistim hepsini izlemedim :)
Eylüle hamileyken ramazanda isler durgun oluyodu herkes filmlere kaptiriyodu bende yaprak dökümüne sarmistim Gülümse gibi sonra internet faturası kol gibi gelmisti patron da dizilere azcik ara verelim demistiYaprak dokumune iyi sardin bu ara
İns.Allah bugün görümcem ve eşimin halasiyla dışarı cikicaz yürüyüş çok yaparsam yarına eksi görürüm ins AllahCumaya kadar verirsin canim:)
Birşey olmaz kiz onca veriyosun daha dur cumaya var dahaCuma 73.8
Pazartesi 74
+200
2 gündür sabitim
Köyde eczane varmı gerçi sabah aç karna iç çamaşırıyla nasıl olacak eczanede14 gundur oldu tartilamadim daha acaba eczanede tartilsam mi yarin
Yuruyus guzel olurİns.Allah bugün görümcem ve eşimin halasiyla dışarı cikicaz yürüyüş çok yaparsam yarına eksi görürüm ins Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?