Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eylüle hamileyken ramazanda isler durgun oluyodu herkes filmlere kaptiriyodu bende yaprak dökümüne sarmistim Gülümse gibi sonra internet faturası kol gibi gelmisti patron da dizilere azcik ara verelim demisti
Bizde sınırsız olduğu için sıkıntı yok gerçi bu ay fazla geldi taşınırken buraya aldirdik diye 45 TL üzerine koymuşlar 135 geldi

Koyde ezcane yok canim E Elif_Eylul lerin koyu gibi gelismis bir koyumuz yok
4 km ilerde ilce var canim pazar kuruluyor pazartesi gunleri eksikler icin ilceye iniyoruz
Ilcede hersey var
kiz bizdede eczane yokkkkiiii busefer bilemedin,koyumuz oyönden gelişmemişsehirmerkezine gidiyoz ilac almaya napak isteee köyyyy

10 gune gelirler normalde satmak için cabalarlar alınca bağlantısı geç olur sorun olunca ariza giderme geç olur ama hergun ararlar internet alın diye
Persembe gelecekti o kadar bekledik 5 de mesaj geldi cumartesi gelecek diye
Dun bekledik yine 5 de mesaj pazartesi gelecek
Sallayip duruyorlar iste
Bende net gelecek diye rahat rahat internete giriyorum paketin yarısıni harcadim 4 gunde

O kadar bakkal market,berber var eczaneyi unutmuslar demek ki
Hevallaa enlazim olanlar yok kadin berberi acmislardi yani kuaför o bile barinamadi kapattı gitti burda iş olmuyo diyip burasi elit yer değilmiş manyak köy altüstü

Persembe gelecekti o kadar bekledik 5 de mesaj geldi cumartesi gelecek diye
Dun bekledik yine 5 de mesaj pazartesi gelecek
Sallayip duruyorlar iste
Bende net gelecek diye rahat rahat internete giriyorum paketin yarısıni harcadim 4 gunde
Gemezseniz iptal edecez deseydiniz hemen gelirlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…