- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Git hadi bizahmet üşenmezsen tabiki yarin bakalim bende merak ettim14 gundur oldu tartilamadim daha acaba eczanede tartilsam mi yarin
Köyde eczane varmı gerçi sabah aç karna iç çamaşırıyla nasıl olacak eczanede
Bizde sınırsız olduğu için sıkıntı yok gerçi bu ay fazla geldi taşınırken buraya aldirdik diye 45 TL üzerine koymuşlar 135 geldiEylüle hamileyken ramazanda isler durgun oluyodu herkes filmlere kaptiriyodu bende yaprak dökümüne sarmistim Gülümse gibi sonra internet faturası kol gibi gelmisti patron da dizilere azcik ara verelim demisti
Koyde ezcane yok canim E Elif_Eylul lerin koyu gibi gelismis bir koyumuz yokKöyde eczane varmı gerçi sabah aç karna iç çamaşırıyla nasıl olacak eczanede
ilkönce giyeceği kiyafetleri götürüp tartsin sonra gelsin onlari giysin sonrada düşsün tartidaKöyde eczane varmı gerçi sabah aç karna iç çamaşırıyla nasıl olacak eczanede
Bizde interneti baglatalim dedik 1 hafta oldu daha baglanacakBizde sınırsız olduğu için sıkıntı yok gerçi bu ay fazla geldi taşınırken buraya aldirdik diye 45 TL üzerine koymuşlar 135 geldi
Uzerimdeki kiyafetlerin agirligini az cok biliyorumilkönce giyeceği kiyafetleri götürüp tartsin sonra gelsin onlari giysin sonrada düşsün tartida
Kıyafet tartıda oynamıyor ama üzerindeyken baya oynuyor incecik tayt bile fark ediyorilkönce giyeceği kiyafetleri götürüp tartsin sonra gelsin onlari giysin sonrada düşsün tartida
kiz bizdede eczane yokkkkiiiiKoyde ezcane yok canim E Elif_Eylul lerin koyu gibi gelismis bir koyumuz yok
4 km ilerde ilce var canim pazar kuruluyor pazartesi gunleri eksikler icin ilceye iniyoruz
Ilcede hersey var
10 gune gelirler normalde satmak için cabalarlar alınca bağlantısı geç olur sorun olunca ariza giderme geç olur ama hergun ararlar internet alın diyeBizde interneti baglatalim dedik 1 hafta oldu daha baglanacak
Gitmesine giderim de hic eczaneye gidip tartilmadim ilçe ya tuhaf bakarlar miGit hadi bizahmet üşenmezsen tabiki yarin bakalim bende merak ettim
Evet malesef oyle oluyo10 gune gelirler normalde satmak için cabalarlar alınca bağlantısı geç olur sorun olunca ariza giderme geç olur ama hergun ararlar internet alın diye
O kadar bakkal market,berber var eczaneyi unutmuslar demek kikiz bizdede eczane yokkkkiiiibusefer bilemedin,koyumuz oyönden gelişmemiş sehirmerkezine gidiyoz ilac almaya napak isteee köyyyy
Sana bişey demezler 18 yaş altı abes kaçmazGitmesine giderim de hic eczaneye gidip tartilmadim ilçe ya tuhaf bakarlar mi
Git aspirin al yada yara bandı enufak sey,sonra tartiya.çık ve kaç kimse görmezGitmesine giderim de hic eczaneye gidip tartilmadim ilçe ya tuhaf bakarlar mi
Ondanda eksik kalın ilçeye gelin bı zahmet demişler zaarrrO kadar bakkal market,berber var eczaneyi unutmuslar demek ki
Persembe gelecekti o kadar bekledik 5 de mesaj geldi cumartesi gelecek diye10 gune gelirler normalde satmak için cabalarlar alınca bağlantısı geç olur sorun olunca ariza giderme geç olur ama hergun ararlar internet alın diye
Guzel fikirmisGit aspirin al yada yara bandı enufak sey,sonra tartiya.çık ve kaç kimse görmez
Hevallaa enlazim olanlar yok kadin berberi acmislardi yani kuaför o bile barinamadi kapattı gitti burda iş olmuyo diyip burasi elit yer değilmiş manyak köy altüstüO kadar bakkal market,berber var eczaneyi unutmuslar demek ki
Gemezseniz iptal edecez deseydiniz hemen gelirlerdiPersembe gelecekti o kadar bekledik 5 de mesaj geldi cumartesi gelecek diye
Dun bekledik yine 5 de mesaj pazartesi gelecek
Sallayip duruyorlar iste
Bende net gelecek diye rahat rahat internete giriyorum paketin yarısıni harcadim 4 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?