Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadar cok uye var ki canım hangi birine odul verecekler:)
Gecen hafta 7 kisi mezun oldu takimlardan:)

Eki Görüntüle 2661003

sportie 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (298. Etap) : 68,80
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 57,30
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,72%
Toplam Süre : 21 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,80%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 548

Sevgili Sportie 22 Şubat 2013 (298. etap) tarihinde takım listesine girmiştir. (2013 yılında deneme süresi uygulanmıyordu.)

Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 97% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 308. ve 673. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

sportie mezuniyetini tekrardan kutluyorum ablacim

Giderken yurumek iyi fikir donuste beni alirlar zaten

Var canim alirlar evden o sorun degil de aslinda boyle tsrtilmamak iyi gibi
Evdeyken gunde 10 defa tartildigim oluyordu :)))
Ne zamana dönüyorsun Ankara ya?
Tartilma ya stres hormonu kötü etkiliyor.
Haftada 1 ideal
2 bile fazla aslında
Ben artık öyle yapicam

Ne zamana dönüyorsun Ankara ya?
Tartilma ya stres hormonu kötü etkiliyor.
Haftada 1 ideal
2 bile fazla aslında
Ben artık öyle yapicam
Bayram sonu kesin donus yapacagim simdi annemler burda ankarada ne yapacaksiniz diyorlar
Tartilmak genelde bana iyi geliyor ona gore yiyorum
Simdi yediklerim fazla ama hareketim de cok fazla
Ev iki katli surekli merdiven inip cikiyorum
Kilo almadim gibi geliyor

Cuma gunu levetronum bitmisdi icememisdimevdeki yedeklerde bitmis (guatr ilacim) sonra yoldada hirbturlu laanmadik bugünde pazar ve buradada bakkal bile yok suan az ilerilere bakacaz arabayla gidip, kahvalti uapamadik sular yok elektrik yok suan en mahrumiyet bolge bizim bolge

O zaman ilk ben hakettim 26 kilo artı 3. Mezuniyet için listedeyim yemek yarismasinada katıldım 7. Sırada tamamlamış ola bilirim ama katıldım sonuçta

O zaman ilk ben hakettim 26 kilo artı 3. Mezuniyet için listedeyim yemek yarismasinada katıldım 7. Sırada tamamlamış ola bilirim ama katıldım sonuçta
Geçmiş dönem kazana düştü Kazen tamam derse o saatten sonra mezunlarda geçerli bu hatta mezunlardan çekiliş bile yapsa olur

Erken geldi çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…