Canım işte bende öyle nokta yok o pro üyelere özel olabilirOda kıramp oluversin birşey olmazsen düzeltemiyormusun şikayet et butonunun yanında üç nokta oluyor orda düzelt seçeneği var kendin yapabilirsin mesajo yazdıktan sonra 10 dk içinde gülüm
10 dakika icinde duzenleme.süresi oluyor canim normal uyelerde deCanım işte bende öyle nokta yok o pro üyelere özel olabilir
İnşaAllah sende pro olursun canım benimCanım işte bende öyle nokta yok o pro üyelere özel olabilir
Teşekkür ederim
Vesile ile bende kutlarım sportiem muhteşemsinEki Görüntüle 2661003
sportie 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (298. Etap) : 68,80
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 57,30
Verilen Toplam Kilo : 11,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,72%
Toplam Süre : 21 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,80%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 548
Sevgili Sportie 22 Şubat 2013 (298. etap) tarihinde takım listesine girmiştir. (2013 yılında deneme süresi uygulanmıyordu.)
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 11,50 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 97% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 308. ve 673. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
sportie mezuniyetini tekrardan kutluyorum ablacim
İlk seferlerde hiç nokta gelmiyordu bakmıştım eminim, daha yeni geldi10 dakika icinde duzenleme.süresi oluyor canim normal uyelerde de
Yöntemleri nedir bilgisi olan var mı?İnşaAllah sende pro olursun canım benim
Tartıl tartıl kaptanım bende çok merak ediyorum 57,5 kaç olmuş ?14 gundur oldu tartilamadim daha acaba eczanede tartilsam mi yarin
Biliyorum zaten takimdan olmadiginida,kimsin diye araştırmasını yapariz evelallahbaşlığı gördüm, iyi dilek dilemek istedim. Ekipten değilim
Dikkatini cekmemistir canım bende ilk geldigimde bilmiyordum :))İlk seferlerde hiç nokta gelmiyordu bakmıştım eminim, daha yeni geldi
50 liraydi bir ara ucretli alabiliyorsun ya da yemek yarismasinda kazanılıyorYöntemleri nedir bilgisi olan var mı?
Yarin gidersem tartilirim canim bir ihtimal evde kalabilirim internet bağlantısı icin geleceklerTartıl tartıl kaptanım bende çok merak ediyorum 57,5 kaç olmuş ?
Neden içimdeki bağzı şüphelere meylediyorum acababaşlığı gördüm, iyi dilek dilemek istedim. Ekipten değilim
Özellikle cinsellik konularına yorum yapması düşündürücü değil miBiliyorum zaten takimdan olmadiginida,kimsin diye araştırmasını yapariz evelallah
Mis gibi kahvaltımı da yaptım şimdi spor için vaktinin gelmesini bekliyorum. Sen nasılsın kaptancimGünaydın canım ❤
Haftada 1 gun gec kalkıyorsun zaten canim iyi yapmissin uyumussun :))
Afiyet11 temmuz
09.00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
10.30
1dilim su böreğinin yarısı
2 adet tahinli kurabiye
15.00
Ekmeksiz iskender ve yoğurt
2 kaşık Acılı ezme
Salata
18.00
1 kase semizotu salatası
1 avuç kiraz
Su 3.5
Spor 15 dk kardiyo
20 dk karın. 210p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
Bende düşündüm dun ama emin olamadim :)Özellikle cinsellik konularına yorum yapması düşündürücü değil mi
Çıkar kokusuBende düşündüm dun ama emin olamadim :)
Ohh afiyet olsun canimMis gibi kahvaltımı da yaptım şimdi spor için vaktinin gelmesini bekliyorum. Sen nasılsın kaptancim ☺
Aynen canim :))Çıkar kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?