Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fıstıklar ben çıkıyorum,evden görüşürüz artık,bi aksilik olmazsa...olursada sizler varsınız,canlarım benim öpüyorum kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fıstıklar ben çıkıyorum,evden görüşürüz artık,bi aksilik olmazsa...olursada sizler varsınız,canlarım benim öpüyorum kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

yürüyüş yarışına yazıyordumm burayda kopyalayım ......kaydirigubbakcemile2

19 haziran ..60 dk ...
20 haziran ....80 dk ..

21 haziran.....yok lmaz:
22 haziran ... yok ....alsanaalsanasmile
23 haziran .....90 dk ..yürüyüş..... 40 dk pilates ....hihoyyyt
24. haziran ....90 dk ...yürüyüş ....45 dk pilates ...45 dk ayrobik ...sempatiksalakcinni
25. haziran ....45 dk....yürüyüş.......45 pilates .. :lepi:

Çok üzüldüm, birazdan namazımda edeceğim duamı güldenciğim merak etme sen , allahım şifasını versin bir an önce inşallah :Saruboceq:

:lepi:

Abla, kızlar ben ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum

Değil abla , çok kötüyüm :sinifsinif:
akannehir hayırdır inşAllah

Bu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyor lmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben

ahh be güzelcim ne kadar sulugözlüyüz, ne kadar herşeyi kendi kendimize dert ediyoruz

tatlişkom yabancı bir ortamda sıkılacağını düşündüğü için demiştir öyle

eski nezaketi bekleme canımcım kalmıyor malesef :mymeka: bende sen gibi kırılıp ağlayıp oturuyorum ve erkekler emin ol bir süre sonra gözyaşlarının arkasına sığınılmasına sinir olmaya başlıyorlar

gözdem bunlar gerçek mi yoksa sen mi kuruyorsun bence iyi ayırt e,t yoksa çok ciddi şeyler bunlarbilmiyorumkismile

Bilmiyorum gerçekmi değilmi, ben öyle düşünüyorum :sinifsinif:
ben çok ayrıntıcıyımdır, anında yazabilirim senaryoyu, o çok rahat biri, aşırı rahat hemde...Az önce aradı mesela ; benim biricik sevgilim ağlıyormu hala , napalım aşkım bu da senin kısmetin meşeye düştün senin deyiminle , kadersizim benim diyor ...

ah be gözdemim ne kadar hassasız böle,gücümüz sevdiğimize karşı anca ağlamaya yetiyo...bence ani karar verme,kolayımıza geliyo bitirmek,ama iyi düşün,iyi tart,herşeyi konuş yasinle,açık açık dile getir düşüncelerini...ve kendini üzme ne oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepsi aşırı rahattır kuzum ya tek derdin bu olsun. bizim nişanımız boyunca ben kurdum kurdum hep onun dediği oldu o rahat rahat geçirdi o dönemi. espriliymş ama enişte en azından kendilerini tanıyorlr. benimki de maymungillerden olduğunu kabul etti sonunda

kızlar ya ben geldim ama,evdekilerde beni bekliyomuş çıkmak için,gündüzden bişide demediler,kuzenime gidelecekmiş,çocuk kaç zamandır hasta ve biz bi türlü ziyaretine gidemedik,oda bugüne denk geldi

aebenim,kübram,elifim izniniz olursa çıkabilirmiyim,listeyi halledersiniz bundan eminim ama içimde rahat değil

geçmiş olsun kirazım tabiki seşametle git aeben ablamda başımızda elifimde var hem simoşda burda daha ne olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…