- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ıyyy igrençççççç:roflol:
askım arıyor yarın gidecegimiz dügünün kınasına ugrıycakmış yanı bende burdayım :roflol::lepi:
fıstıklar ben çıkıyorum,evden görüşürüz artık,bi aksilik olmazsa...olursada sizler varsınız,canlarım benim öpüyorum kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanfıstıklar ben çıkıyorum,evden görüşürüz artık,bi aksilik olmazsa...olursada sizler varsınız,canlarım benim öpüyorum kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yine çok güzel menü afiyet olsun ablacımolumunekankayizsmile
ahh bu çacuklar
maşallah maşallah ablacım Allah muhabbetinizi arttırsın
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebune gözde şakamı ????alsanaalsanasmileAbla, kızlar ben ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum
saol cnm bnm a.s.
nazcım spora bu ara gidemiyorum
diyetimide yapamıyorum
şu sıra kafam allak bullak kızımı babası 1 aylığına bandırmayay götürdü
22 yaşındaki teyzem ölüm kalım savaşı veriyor 7 aylık evli 1 aylık hamile
ve hiç bir sebep yok şuan ağır koma halinde konu bile açtım kk ya dua istiyorum
sizden de kardeş takımım teyzem için dua edin lütfen ALLAH rızası için
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebune gözde şakamı ????alsanaalsanasmile
Abla, kızlar ben ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum
:lepi:opuyorumnanaktan
yürüyüş yarışına yazıyordumm burayda kopyalayım ......kaydirigubbakcemile2
19 haziran ..60 dk ...
20 haziran ....80 dk ..
21 haziran.....yoklmaz:
22 haziran ... yok ....alsanaalsanasmile
23 haziran .....90 dk ..yürüyüş..... 40 dk pilates ....hihoyyyt
24. haziran ....90 dk ...yürüyüş ....45 dk pilates ...45 dk ayrobik ...sempatiksalakcinni
25. haziran ....45 dk....yürüyüş.......45 pilates .. :lepi:
Abla, kızlar ben ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum
akannehir hayırdır inşAllahDeğil abla , çok kötüyüm :sinifsinif:
ne oldu yine...??? ah benim denge kefesini bulamayan terazim ....bilmiyorumkismileDeğil abla , çok kötüyüm :sinifsinif:
Bu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyorlmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben
gözdem bunlar gerçek mi yoksa sen mi kuruyorsun bence iyi ayırt e,t yoksa çok ciddi şeyler bunlarbilmiyorumkismileBu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyorlmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben
Bu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyorlmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben
Bilmiyorum gerçekmi değilmi, ben öyle düşünüyorum :sinifsinif:
ben çok ayrıntıcıyımdır, anında yazabilirim senaryoyu, o çok rahat biri, aşırı rahat hemde...Az önce aradı mesela ; benim biricik sevgilim ağlıyormu hala , napalım aşkım bu da senin kısmetin meşeye düştün senin deyiminle , kadersizim benim diyor ...
geçmiş olsun kirazım tabiki seşametle git aeben ablamda başımızda elifimde var hem simoşda burda daha ne olsunopuyorumnanaktankızlar ya ben geldim ama,evdekilerde beni bekliyomuş çıkmak için,gündüzden bişide demediler,kuzenime gidelecekmiş,çocuk kaç zamandır hasta ve biz bi türlü ziyaretine gidemedik,oda bugüne denk geldi
aebenim,kübram,elifim izniniz olursa çıkabilirmiyim,listeyi halledersiniz bundan eminim ama içimde rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?