tamamdıra.sbir değişiklik oldu listede düzelttim 3. takım 0.49 a düştü derecesi
Kızlar yarın parçalı ay tutulması varmış, bakın neler diyorlar :
26 Haziranda parçalı ay tutulması olacak; bu tutulma en çok oğlak, yengeç, terazi, akrep ve koç burçlarını zorlayacak bir döneme işaret ediyor. Ayın plutonla etkileşimde olacağı bu tutulma sağlık problemlerine, trafikte ciddi kazalara, ilişkilerde anı ayrılıklara, iş hayatında beklenmedik sorun ve bitişlere neden olabilir. Bu dönemde ani kararlar almayın, hedeflerinizi kararlarınızı iyice gözden geçirin. Bu tutulma hemen hemen tüm burçlar üzerinde etkisini zayıf yönlerimizden vurarak gösterecek, duygusal tepkiler göstererek telafisi olmayan ayrılık ve kırgınlıklara sebep olmayın...
benim kociş de yengeç
dün aldığı ani karardan dolayı bir gerginlik yaşıyoruz şuan,daha da yaşıcaz bakalım
tamam top bende kıslar .....meleğim sen ekler misin açıklar mısın sonuçları
opuyorumnanaktantamam top bende kıslar .....
Bende teraziyim, demek ondan kurtlanıyorum bugün
tamam top bende kıslar .....
Kızlar yarın parçalı ay tutulması varmış, bakın neler diyorlar :
26 Haziranda parçalı ay tutulması olacak; bu tutulma en çok oğlak, yengeç, terazi, akrep ve koç burçlarını zorlayacak bir döneme işaret ediyor. Ayın plutonla etkileşimde olacağı bu tutulma sağlık problemlerine, trafikte ciddi kazalara, ilişkilerde anı ayrılıklara, iş hayatında beklenmedik sorun ve bitişlere neden olabilir. Bu dönemde ani kararlar almayın, hedeflerinizi kararlarınızı iyice gözden geçirin. Bu tutulma hemen hemen tüm burçlar üzerinde etkisini zayıf yönlerimizden vurarak gösterecek, duygusal tepkiler göstererek telafisi olmayan ayrılık ve kırgınlıklara sebep olmayın...
benim kociş de yengeç
dün aldığı ani karardan dolayı bir gerginlik yaşıyoruz şuan,daha da yaşıcaz bakalım
geçen tv de birastrolog dinlemiştim o günü mümkünse evinizde geçirin kimseyle tartışmayın ani karar almayın diyordu insanları çok etkileyecekmiş bu tutulma, ayrılıklara bile neden olabilirmişCADIARZUBende teraziyim, demek ondan kurtlanıyorum bugün
uff seller,yağmur birde şurda yazan trafik kazası hep huylanıyordun, gitmesek miki ya yarın şu düğünebilmiyorumkismileKızlar yarın parçalı ay tutulması varmış, bakın neler diyorlar :
ohaoldumsmileAKREBİM .....AMAN UZAK DURSUN ....:1closedeyes:-tatlicadiarzu-Kızlar yarın parçalı ay tutulması varmış, bakın neler diyorlar :
ASIL BÖYLE DÜŞÜNMEN HATA... ÜSTÜNE ÇEKERSİN ..:mymeka:uff seller,yağmur birde şurda yazan trafik kazası hep huylanıyordun, gitmesek miki ya yarın şu düğünebilmiyorumkismile
amaaannn sen bana bakma ablacım unuturum hemmen hiç anlamam böle şelerdenASIL BÖYLE DÜŞÜNMEN HATA... ÜSTÜNE ÇEKERSİN ..:mymeka:
ellerine sağlık ablacım züpper olmış:lepi:LİSTELER HAZIR ......
SURAM ACELE YAPTIM EŞİM GELMEDEN HALDEYİM DİYE BİR GÖZ ATARMISIN GÖZÜMDEN KAÇAN BİŞİ VARMI ????
18 haziran - 25 haziran 162. Etap
takım sıralaması ...
1. 13 TAKIM .....alkisalkisalkis
2. 7. TAKIM .....alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
3. 3. TAKIM .....:lepi:a.s.
BİREYSELDE .
1.Sİ
13. TAKIMDAN ....
Ethos /4.03%)
2.Sİ
6 .TAKIMDAN
NAZ ... 3,2 % ) :lepi:
3.SÜ...
4 TAKIMDAN ..
NeKss ( % 2.87)alkisalkisalkis
aminnohaoldumsmileAKREBİM .....AMAN UZAK DURSUN ....:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
iyi geceler canımmmopuyorumnanaktan yavaş yavaş bende kaçayımellerine sağlık ablam
hadi iyi geceler kızlar yarın görüşürüz öptüm sizi opuyorumnanaktan
13
7
3
8
14
6
1
5
2
4
takım sıralamaları böyle sanırım
bir değişiklik oldu listede düzelttim 3. takım 0.49 a düştü derecesi
1. Ethos 13. takım % 4,03
2. naz 6. takım % 3,2
3. nekss 4. takım % 2,87
ben niye sadece ilk 3e baktım :roflol: :roflol: :roflol:
Ethos (74.5 /71.5/3/4.03%)
Naz ( 62,5 / 60,5 / 2,0 / 3,2 % )
NeKss (66.2 / 64.30 / 1.9 / % 2.87)
13-7-3-8-14-6-1-5-2-4
13
7
3
8
14
6
1
5
2
4
3 le 7nin yeri ters olmuş
BENDE BUNLARIN HEPSİNİ GÖRMEMİŞİM ...:roflol::roflol::roflol::roflol:bunu görmemiştim
ÇKI KIS ŞU MODDAN ....alsanaalsanasmileAllah yasine sabır versin len akannehir YAKINDA OLSAN Bİ GÖZEL DÖVERDİM SENİ....(ŞİDDETE HAYIR )kaydirigubbakcemile3Gerçek Şu ki, Herkes Seni İncitecek. Yapman Gereken Tek Şey, Acı Çekmeye Değer Birini Bulmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?