Kaptanım seni çok sevdiğimi söylemişmiydimMenulerini yazdin tatli da yemedin sana ceza yok
Ama yinede cumaya kadar guzel menulerini bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım seni çok sevdiğimi söylemişmiydimMenulerini yazdin tatli da yemedin sana ceza yok
Ama yinede cumaya kadar guzel menulerini bekliyorum![]()

bayram geçsin gitsin baklava yemem zaten bidahaSpor mükemmel su fazla fazla bile olmuş. Menünün takdirini sana bırakıyorum
yarın var ama dimiAma ilk gun serbestti sadece
Ve ayrica takim icin tartildi cogu kisi ve yuzdeler ikiye bolunecek cuma gunu![]()
Sigortası var canım, aradım hemen. Suyu bosaltma için destek hizmetleri yokmuş deli oldum. Hasar dosyası açtırdım,tabi bayram günü eksper falan gelmez. Biz de gelmelerini bekleyemeyiz. Kendi imkanlarımızla boşalttık ama fotoğraflarını falan hep çektik. İnşallah bizim çektiğimiz fotolarla düzgün bir ödeme yaparlar. Yeğenin tahmini ne kadar almıştı.Canim evin sigortası var mı?
Ekspertiz çağırırdın mi?
Foto çektin mi?
Yeğenimin de evini bastı yüklü mebla almıştı
Aynı bodrum kati
Normal kullanım alanı canım, ikinci bir salon gibi dusunebilrsin alt katı, 2 oda bir salon tarzı. Ama odaların birine kazan koyduk, birini de ardiye yaptık. Öyle kullanılmayan bodrum kat tarzında değil yani. Alırız diye düşünüyorum ama tüm masrafı karşılar mı bilemem. Ben de yeter ki sağlık olsun diyorum canım.Cok kullanılan bir yer değil ve sigorta parası anlamazsan iz uygun fiyata az defolu parkeler ucuz oluyor....internetten de parke takma videosu izleyip kısa sürede kendiniz bile yaparsınız....
Sağlık olsun Songül artık... olmuş artık
Sigorta var canım, ikinci bir salon gibi yapılmış durumda ama eşyalar değerliydi. Çok fazla elektronik vardı, şükür onlar iyi.Ay fenaymış cnm y
Ay fenaymış cnm yaa çok geçmiş olsun tekrar
Alt kat deyince çok eşya yok sandım.
Sigorta varmıydı?
Canim baya oldu fiyatı bilmiyorum ama bahçeye sondaj filan yaptırıp su bile çıkardı yani o parayla bide onun bodrum da öyle matah bişey yoktu yani çok kullanılmıyorSigortası var canım, aradım hemen. Suyu bosaltma için destek hizmetleri yokmuş deli oldum. Hasar dosyası açtırdım,tabi bayram günü eksper falan gelmez. Biz de gelmelerini bekleyemeyiz. Kendi imkanlarımızla boşalttık ama fotoğraflarını falan hep çektik. İnşallah bizim çektiğimiz fotolarla düzgün bir ödeme yaparlar. Yeğenin tahmini ne kadar almıştı.
Tam da bahçeye kuyu lazımdı bizde deCanim baya oldu fiyatı bilmiyorum ama bahçeye sondaj filan yaptırıp su bile çıkardı yani o parayla bide onun bodrum da öyle matah bişey yoktu yani çok kullanılmıyor
Yeğenimin evi de müstakil üst kat döşeli altta ev bodrum arasi çok yüksek değil tavan filan
Onun pencereden su girmiş sanırım kışın sigorta da olduğu için yaraya baya bı merhem olmuştu
Ama bazen sigorta şirketine ve sözleşme ne göre de değişiklik oluyor
Mesela yengem en üst kat azıcık minimal bir küf gibi bisey için yıllar evvel 800 civarı para almıştı
Benim teras sampo japon hiç tavsiye etmem alt kata komple aktı duvar boydan boya küf bana 200 TL verdi
Ertesi yıl yine aynı sorun bu sefer 0 TL![]()
Ama ilk gun serbestti sadece
Ve ayrica takim icin tartildi cogu kisi ve yuzdeler ikiye bolunecek cuma gunu![]()
Günaydın canimGünaydın herkese ☺
Günaydın minnakGünaydınlarrr![]()
Iste o saatlerde okuyan da yoktuAşağıdaki okuyanları etiket leseydinbi katkıları olurdu
![]()
Kaptanım seni çok sevdiğimi söylemişmiydim![]()
Evet canim tartılıyoruzyarın var ama dimi
Günaydın canım ❤Günaydın herkese ☺
Günaydın canım ❤Günaydınlarrr![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar güzel bir hafta bizlerle olsun inşAllah![]()
![]()
![]()
Sonunda direnci kirdin canim tebrik ediyorum
Gordum gordum cook mutlu oldum