• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese. Ayyy Allah im bugün dolu dolu geçti. Öğlen eşimin amcası, yengesi geldi. Sonra yeğenleri geldi. Akşama halası geldi. Misafir agirlamakla geçti günüm. Haliyle spor da yapamadım. Menümü yarın sabah yazacağım baya yorulmusum uyumak istiyorum artık. ☺️

Canim evin sigortası var mı?
Ekspertiz çağırırdın mi?
Foto çektin mi?
Yeğenimin de evini bastı yüklü mebla almıştı
Aynı bodrum kati
Sigortası var canım, aradım hemen. Suyu bosaltma için destek hizmetleri yokmuş deli oldum. Hasar dosyası açtırdım,tabi bayram günü eksper falan gelmez. Biz de gelmelerini bekleyemeyiz. Kendi imkanlarımızla boşalttık ama fotoğraflarını falan hep çektik. İnşallah bizim çektiğimiz fotolarla düzgün bir ödeme yaparlar. Yeğenin tahmini ne kadar almıştı.

Cok kullanılan bir yer değil ve sigorta parası anlamazsan iz uygun fiyata az defolu parkeler ucuz oluyor....internetten de parke takma videosu izleyip kısa sürede kendiniz bile yaparsınız....

Sağlık olsun Songül artık... olmuş artık
Normal kullanım alanı canım, ikinci bir salon gibi dusunebilrsin alt katı, 2 oda bir salon tarzı. Ama odaların birine kazan koyduk, birini de ardiye yaptık. Öyle kullanılmayan bodrum kat tarzında değil yani. Alırız diye düşünüyorum ama tüm masrafı karşılar mı bilemem. Ben de yeter ki sağlık olsun diyorum canım.

Ay fenaymış cnm y

Ay fenaymış cnm yaa çok geçmiş olsun tekrar
Alt kat deyince çok eşya yok sandım.
Sigorta varmıydı?
Sigorta var canım, ikinci bir salon gibi yapılmış durumda ama eşyalar değerliydi. Çok fazla elektronik vardı, şükür onlar iyi.

Sigortası var canım, aradım hemen. Suyu bosaltma için destek hizmetleri yokmuş deli oldum. Hasar dosyası açtırdım,tabi bayram günü eksper falan gelmez. Biz de gelmelerini bekleyemeyiz. Kendi imkanlarımızla boşalttık ama fotoğraflarını falan hep çektik. İnşallah bizim çektiğimiz fotolarla düzgün bir ödeme yaparlar. Yeğenin tahmini ne kadar almıştı.
Canim baya oldu fiyatı bilmiyorum ama bahçeye sondaj filan yaptırıp su bile çıkardı yani o parayla bide onun bodrum da öyle matah bişey yoktu yani çok kullanılmıyor
Yeğenimin evi de müstakil üst kat döşeli altta ev bodrum arasi çok yüksek değil tavan filan
Onun pencereden su girmiş sanırım kışın sigorta da olduğu için yaraya baya bı merhem olmuştu
Ama bazen sigorta şirketine ve sözleşme ne göre de değişiklik oluyor
Mesela yengem en üst kat azıcık minimal bir küf gibi bisey için yıllar evvel 800 civarı para almıştı
Benim teras sampo japon hiç tavsiye etmem alt kata komple aktı duvar boydan boya küf bana 200 TL verdi
Ertesi yıl yine aynı sorun bu sefer 0 TL :confused:

Canim baya oldu fiyatı bilmiyorum ama bahçeye sondaj filan yaptırıp su bile çıkardı yani o parayla bide onun bodrum da öyle matah bişey yoktu yani çok kullanılmıyor
Yeğenimin evi de müstakil üst kat döşeli altta ev bodrum arasi çok yüksek değil tavan filan
Onun pencereden su girmiş sanırım kışın sigorta da olduğu için yaraya baya bı merhem olmuştu
Ama bazen sigorta şirketine ve sözleşme ne göre de değişiklik oluyor
Mesela yengem en üst kat azıcık minimal bir küf gibi bisey için yıllar evvel 800 civarı para almıştı
Benim teras sampo japon hiç tavsiye etmem alt kata komple aktı duvar boydan boya küf bana 200 TL verdi
Ertesi yıl yine aynı sorun bu sefer 0 TL :confused:
Tam da bahçeye kuyu lazımdı bizde de 😂😂 masrafimi karşılasınlar yeter valla, Anadolu sigorta benimki. Bu kış çatı evin içine aktı, izolasyon eksikliği deyip 600 TL ödediler sadece,ben 10bine çatı yaptırdım şaka gibi. Umarım bunda hakkını verirler artık.

Seninkini de çok az vermişler, işin kötüsü bı sonrakine zırnık koklatmamışlar. Ben bugün sinirden deliye döndüm, durumu anlatıyorum, çağrı merkezindeki kişi acil durum kapsamında degerlendiremiyoruz bunu diyor, dizime kadar suya batmışım ama acil değil (çağrı merkezi çalışanın elinde değil tabi).

IMG-20200803-WA0000.webp
Zipzip- Zipzip- 😀😀

Aşağıdaki okuyanları etiket leseydin:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:bi katkıları olurdu:KK45:
Iste o saatlerde okuyan da yoktu 🤣🤣🤣
Kaptanım seni çok sevdiğimi söylemişmiydim:KK68::spor:
:KK60: :KK200:
yarın var ama dimi
Evet canim tartılıyoruz 😊
Günaydın herkese ☺
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlar güzel bir hafta bizlerle olsun inşAllah :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canım ❤
Sonunda direnci kirdin canim tebrik ediyorum 🤩🤩🤩🤩
eksi mi gördünmü Zipzip- Zipzip- :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: