Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 24 temmuzda bildirim yapmistik 78.4 den hesaplanacak ve yuzdeler ikiye bölünecek
En son 24 temmuzda bildirim yapmistik 78.4 den hesaplanacak ve yuzdeler ikiye bölünecek
Cok güzel gidiyordsun 1.7 kilo eksidesin![]()
Daha 4 gun var cumaya eksi 2 yi goruruz insallah
Ohalde
24 temmuz kilom :78,4
31 temmuz kilom : 77,1
3 ağustos kilom : 76,7
Toplam giden kilo : 1, 7 kilo
Zipzip-
İnşallahDaha 4 gun var cumaya eksi 2 yi goruruz insallah![]()
Erzurumda hiç duymadim canım eve yağmur suyunun dolduğunu gormedimde olmazda ins Allah bazı bodrumlarin wc den ve mutfak giderinden ola biliyormuş ama komşular dedi bazı bodrumlarda bu var ama senin evde hiç olmadı şanslısın nasip bakalım eve taşınmadan önce boş haline geldim baktım boya yaptırmadan rutubet kabarma falan varmı diye şükür öyle bi sıkıntıda yok canimÇok çok geçmiş olsun canım. Biz küçükken apartmanın Bodrum katında otururduk arkadan 1. Kattı önden Bodrum kat. Her yağmurda ızgaralardan su basardıGulumse24 sizin hiç başınıza geldi mi?
Bugün regl ikinci günü kacamaga son kaptanim ama ödem çok bacaklarım gömülüyor resmen akşam geç yattım sabah erken kalktım 1 haftaya yakındır Dukan birama başlim tartıda gireceğim rakamı merak ediyorum ama doğru olmayacağından eminim çarşamba günü düğün var mezun kiloma dönmem lazım acilGulumse24
@sportie
@Nidsalii
E Evvab
@Bonus
medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
AseliccA
@sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
Elhan
@selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum![]()
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim

86,2Gulumse24
@sportie
@Nidsalii
E Evvab
@Bonus
medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
AseliccA
@sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
Elhan
@selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum![]()
Kaptanım bu akşam ya da yarın sabah bildirim yapsam olur mu evde değilim deGulumse24
@sportie
@Nidsalii
E Evvab
@Bonus
medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
AseliccA
@sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
Elhan
@selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Dönersin canim bir iki gune odemi atarsinBugün regl ikinci günü kacamaga son kaptanim ama ödem çok bacaklarım gömülüyor resmen akşam geç yattım sabah erken kalktım 1 haftaya yakındır Dukan birama başlim tartıda gireceğim rakamı merak ediyorum ama doğru olmayacağından eminim çarşamba günü düğün var mezun kiloma dönmem lazım acil![]()
Bayrami guzel geçirmişsin canim kilo almamissin
Tamam canim olurKaptanım bu akşam ya da yarın sabah bildirim yapsam olur mu evde değilim de
Canim ben bu koruma isini baya baya iyi yapmisim buyuzden hic verememisimGulumse24
@sportie
@Nidsalii
E Evvab
@Bonus
medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
AseliccA
@sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
Elhan
@selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Supersin canimCanim ben bu korumanisini baya baya iyi yapmisim buyuzden hic verememisim
Ayni sekde sabah kalkyim 63 300 1 saat boosted sonrasi 62 800 mezun haftamla birebir ayni bu kadar olur![]()
Tamam canim yarin bekliyorum bildirimini kacamaklari biraktin degil mi
Yarın sabah bende boostedun ipine sarılcamCanim ben bu korumanisini baya baya iyi yapmisim buyuzden hic verememisim
Ayni sekde sabah kalkyim 63 300 1 saat boosted sonrasi 62 800 mezun haftamla birebir ayni bu kadar olur![]()
Aynen boosted candir yaYarın sabah bende boostedun ipine sarılcam![]()
Şeyy kem kümm inşaAllah yakmışımdır dur spor yapayımTamam canim yarin bekliyorum bildirimini kacamaklari biraktin degil mi
Sabah 1 saat boosted yaptim canim ceza isini hallettim yanisiOhh ohhh ben yaptimkiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın papatyacim...Herkese günaydın