Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım darısı üst katlara olsunErzurumda hiç duymadim canım eve yağmur suyunun dolduğunu gormedimde olmazda ins Allah bazı bodrumlarin wc den ve mutfak giderinden ola biliyormuş ama komşular dedi bazı bodrumlarda bu var ama senin evde hiç olmadı şanslısın nasip bakalım eve taşınmadan önce boş haline geldim baktım boya yaptırmadan rutubet kabarma falan varmı diye şükür öyle bi sıkıntıda yok canim
Maşallah canım sonunda kırdın inatçı rakamı. Artık gerisi de gelir.
Bu daha kötüKilo alanlarin yuzdesi bolunmeyecek![]()
Tebrik ediyorum,bayramı böyle güzel atlatmak kolay değil.
Ohalde
24 temmuz kilom :78,4
31 temmuz kilom : 77,1
3 ağustos kilom : 76,7
Toplam giden kilo : 1, 7 kilo
Zipzip-
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese❤
Kaptanım dediğin gibi su az gelmiş galiba bana. Dün kırk kere tuvalete gitmişimdir sıvı tüketmekten600 gramı atmışım.
Dün 66.9ken bugün 66. 3 çıktım. Cumaya kadar 500 Gr gitse de 65i tam anlamıyla bir görsem...![]()
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar![]()
Iki uc haftada liste bu duruma geldi izne cikan ,mezun olan uyeler derken sayimiz azaldıBu daha kötülistede ne kadar az kişi kalmış canım.
Hic hazir degilim liste icin
Her an hazırlıklı olman gerekiyodu kilo alirken dusunseydinHic hazir degilim liste icin![]()

bizim dükkanın cami kırıldı onda da 1 lira vermediler...ama onun sigorta şirketini hatırlamıyor um....o kredi başka bankadandi çünkü...Tam da bahçeye kuyu lazımdı bizde demasrafimi karşılasınlar yeter valla, Anadolu sigorta benimki. Bu kış çatı evin içine aktı, izolasyon eksikliği deyip 600 TL ödediler sadece,ben 10bine çatı yaptırdım şaka gibi. Umarım bunda hakkını verirler artık.
Seninkini de çok az vermişler, işin kötüsü bı sonrakine zırnık koklatmamışlar. Ben bugün sinirden deliye döndüm, durumu anlatıyorum, çağrı merkezindeki kişi acil durum kapsamında degerlendiremiyoruz bunu diyor, dizime kadar suya batmışım ama acil değil (çağrı merkezi çalışanın elinde değil tabi).
Cuma 77 .1@Gulumse25
@sportie
@Nidsalii
@Evvab
@Bonus
@medusares
@Themarginal
@Felicio
@Lili 38
@leydii18
E Elif_Eylul
sonngulen
@donashippo
sudem34
@sudal
@PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
@Elhan
@selensu82
H hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum![]()
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim
süpersin31 temmuz cuma kilom : 77,1 kg
Bu sabah kilom :76, 7
Toplam giden kg : 400 gr
@zipzip
Bu hafta indi çıktı Benin hep ama yinede 400 gr gitti çok şükür
Bu arada bildirim geçen cuma bu cuma farkıydı değilmi doğrumu verdim
Ay burda bir genç kız varGünaydın papatyacim...Gülden sonra favori çiçeğimsin görünce enerji alıyorum. Görünce dayanamayıp hemen girdim kareye
Eki Görüntüle 2670477
Canim seninle birlikte 27 kişi olmuşuz@Gulumse25
@sportie
@Nidsalii
@Evvab
@Bonus
@medusares
@Themarginal
@Felicio
@Lili 38
@leydii18
E Elif_Eylul
sonngulen
@donashippo
sudem34
@sudal
@PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
@Elhan
@selensu82
H hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum![]()
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim
Kilo aldim mi acaba ya da kac kilo aldim yarin bu sorunun cevabını verecegim insallahHer an hazırlıklı olman gerekiyodu kilo alirken dusunseydin![]()
Eksi olman guzel canimCuma 77 .1
Bugün 76.8
Geçen cuma 76.9 idim
1 haftada 100 gram eksi
3 günde cumadan beri 300 gram eksi
Sayi olarak kalabaligiz canim ama listede olan ve takima katilim yapan az ne yazik kiCanim seninle birlikte 27 kişi olmuşuz
Ben listeye girersem sende listeye girecek misinSabırsızlıkla beklicem güzel haberlerini![]()
Al canim merdaneni elineKilo aldim mi acaba ya da kac kilo aldim yarin bu sorunun cevabını verecegim insallah
Eksi olman guzel canim
Sayi olarak kalabaligiz canim ama listede olan ve takima katilim yapan az ne yazik ki

Ama nekadan verebilirim ki dahaBen listeye girersem sende listeye girecek misin![]()

Listede 6 kisi kaldi ama bayram nedeniyle cogu aktif degil kiAl canim merdaneni eline
Listedeki arkadaşları daha sıkı tutmak lazım
Onlar buz dağının görünen yüzü 27 kişiyi temsil ediyorlar sorumlulukları büyük
Her gün spor ve menülerini mutlaka kontrol et bence
63 e dusersin benceAma nekadan verebilirim ki daha![]()
Kız sen beni listeye alirsin veremem sitrese girerim sonra beni cikar beni cikar diye yalvaririmListede 6 kisi kaldi ama bayram nedeniyle cogu aktif degil ki
63 e dusersin bence![]()
Bayram tatili 9 gün degilki bugün bitiyorListede 6 kisi kaldi ama bayram nedeniyle cogu aktif degil ki
63 e dusersin bence![]()