- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tamam seninle liste disi devam edelim free listeye yazayim senide :))))Kız sen beni listeye alirsin veremem sitrese girerim sonra beni cikar beni cikar diye yalvaririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam seninle liste disi devam edelim free listeye yazayim senide :))))Kız sen beni listeye alirsin veremem sitrese girerim sonra beni cikar beni cikar diye yalvaririm![]()
Yaz tamamya yaz sen 2miz yarisalimTamam seninle liste disi devam edelim free listeye yazayim senide :))))
Asil listeden tek kisi bildirim yapti canım o guzel kilo vermiş durumda 5 kisinin tarti sonucu yokBayram tatili 9 gün degilki bugün bitiyor
Yarın herkes girer merak etme
Bildirmeler de gelir
Cumaya kadar da verir herkes kilo
Alan olmamıştır belki hiç
Şu ana kadar alan yok sabahtan beri
Günaydın canım su işi ne oldu hallede bildiniz mi hasar cokmuGünaydın arkadaşlar![]()
Tamam yarisalim bakalim bende kendimi gelince free listeye ekleyeceğimYaz tamamya yaz sen 2miz yarisalim
Hadi bakalim hayirli olsunTamam yarisalim bakalim bende kendimi gelince free listeye ekleyeceğim![]()
Evimi seviyorum rutubet sorunu olmazsa satmayı düşünmüyorum canım üst katlardan farkı sadece balkonu yokturHadi inşallah canım darısı üst katlara olsun
Supersin canim sporun faydalariBu arada 13 temmuz da vücut ölçülerimi almıştım
Bugün tekrar aldım
3 er cm incelme olmuş çok mutlu oldum
Mezura ile daha kolay oldu
4 lira filan mis zaten
Istediğim bölgelerde incelemeler olmuş
En az 2 en fazla 3 er cm
Boyun ve bir yer daha sabit
Tartilmadin demi kaptanimTamam yarisalim bakalim bende kendimi gelince free listeye ekleyeceğim![]()
Boosted canSupersin canim sporun faydalari![]()
Yarin donecegiz eve canim daha tartim yokTartilmadin demi kaptanim
eve gitmedikiTartilmadin demi kaptanim
Bu arada bim e 14 üne Tefal tartı geliyorYarin donecegiz eve canim daha tartim yok
Tartisi var galiba herkesin artikBu arada bim e 14 üne Tefal tartı geliyor
60 yada 70 tl
Ekip şahane yaBende mi baslasam ne yapsam![]()
Çok güzel canım ya. Evini sevmek çok önemli. Senin adına çok mutlu oldumEvimi seviyorum rutubet sorunu olmazsa satmayı düşünmüyorum canım üst katlardan farkı sadece balkonu yoktur
Almadi diye biliyorum canım bayram nedeniyle oda aktif degil yarin gelir