- 17 Mart 2010
- 26.859
- 68.730
- 1.123
Köfte o kadar iddialı oldugum bir konu değil yaGel yemek yarışmasına katıl köfte yapalım![]()
Sulu kuru İzmir cesidi de çok gerçi ama
Sen ne yapıcan?
Krep ile birinci olana ne hediye ettiler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köfte o kadar iddialı oldugum bir konu değil yaGel yemek yarışmasına katıl köfte yapalım![]()
Iyiki dogdun canim
Bende sizin topikten aralıklı orucun detaylarını öğrenmeye çalışıyorum
Illa bişey öğrenecem
Akşam da Karatay i araştırdım
Sıra ketojenik de
,Cehalet böyle bişey işte
Arada yeşil arada turuncu olurum o zamana
Senin sunumları hatırlamıyorum hiçSunum isini beceremiyorum o yüzden uzaktan izliyorum artik![]()
O gaza bi kere gelirim motorum soğusunKatıldınmı yandan adaşım![]()
Onun hediyesi gelince burda Ödüller paylaşacak daha gitmemiştir.Köfte o kadar iddialı oldugum bir konu değil ya
Sulu kuru İzmir cesidi de çok gerçi ama
Sen ne yapıcan?
Krep ile birinci olana ne hediye ettiler?
Sunumun çok güzeldi seninnO gaza bi kere gelirim motorum soğusun![]()
![]()
Hic bakma sunumlara canimSenin sunumları hatırlamıyorum hiç![]()
Tşk ederim kıymetimi bilemediler beni kaybettilerSunumun çok güzeldi seninn
Ablacım hayırlı olsun. Şimdiden tebrik ederim emekliliğiniEvet canım , maaş bağlanması için 6 ay bekliycem, 6 ay için işe dönmek istemedim .30 sene çalıştım yeter , oğlumun başında durmak istiyorum, sgk dan evrağımı aldım şirkete yarın gidicem kısmetse
Sen neler yaptın stansfer ve ev işini canımAblacım hayırlı olsun. Şimdiden tebrik ederim emekliliğini![]()
Ben çalışmaktan kilo aldımgidiyoruz valla her haftaama tarlada çalışmak çok iyi geldiği açık açık söyleyebilirim :) yorucu ama olsun spor lazim spor
![]()
eskiden tarlada çalışan bütün kadinlar incecikti zayıftı şimdi evde oturmaktan kilo aldilar..
Gidip bakıyımHic bakma sunumlara canim![]()
Evi hallettik yarın tapu alacağız inşallah.Sen neler yaptın stansfer ve ev işini canım
Guzel menu spor afiyet olsun canimMenü vereyim
Sabah 11.45
1 yumurta
2 dl çavdardan az kaşarlı tost
Domates salatlaık biber yeşil çay
Ara 3 erik 1 kayısı
Akşam 18.00
1.5 kepçe mercimek çorbası 3 kasap köfte salata yoğurt
Su 3lt olur
Spor boosted
Ve bu 3 videoEki Görüntüle 2671100
Zipzip-
sudem34
Ev isiniz hayirli olsun canımEvi hallettik yarın tapu alacağız inşallah.Transferim de Ağustos sonu gibi olur muhtemelen. Ama belli değil belki iş yerim sebebi ile Eylül ayında tedaviye baslayabilirim. ☹ Patronum saçma sapan işlerle uğraşıyor demiş de benim icin
Teşekkür ederim kaptanımEv isiniz hayirli olsun canım
Ama patron icin canini sikma sakin