• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim kaptanım ❤ canım sıkıldı ya yumurta toplamaya yakın çok sık hastaneye gitmek zorundaydım o zamanda da problem çıkarttılar. Şimdi de diyormuş ki Allah vermiyor işte neyini zorluyor saçma sapan işlerle uğraşıyor. Zaten Allah istese bebeği düşmezdi demiş valla biri bitiyor biri başlıyor. Çıldırmak uzereyim
Yazıklar olsun onun vicdanına 🤬

Merhaba hanımlar. Öncelikle bu günün menüsünü vereyim. :KK17: :kk77: sabah 9.30 iki dilim öavdar ekmeği ile iki kaşık et sote, iki üç tane yaprak sarma ve çay, yemekten sonra dıları çıktık, ikindiye doğru döndük. 10120 adım atmışız.eve dönüşte , iki dilim karpuz peynir 3, 4 tane de :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:tulumba tatlısı yedim.saat 15.30 civarında yedik. Akşan yemek yemeyeceğim. 3 lt su ve meyan şerbeti içtim.:KK12::110::KK76::duduk::duduk:
Afiyet olsun canım meyan şerbeti de şekerli ise hepsi birden fazla olmuş

Sabah 11 45
Aksam 18 30
Disarida islerim vardi pazar ve carsi yaptim. Yemegi yetistiremedim 18 30 benim icin gec bir saat suan evde kalan yarim isime devam edecegim. Keyif cayi cerezim esimle birlikte yedik. Carsidan gelince bir diyet kahve ve hir kac badem yedim. Aksamda isler bitince bir kahve daha icerim sanki🤭
Guzel menu afiyet olsun canim🤗 kolay gelsin yorma kendini cok fazla 😘😘

Sabah 11 45
Aksam 18 30
Disarida islerim vardi pazar ve carsi yaptim. Yemegi yetistiremedim 18 30 benim icin gec bir saat suan evde kalan yarim isime devam edecegim. Keyif cayi cerezim esimle birlikte yedik. Carsidan gelince bir diyet kahve ve hir kac badem yedim. Aksamda isler bitince bir kahve daha icerim sanki🤭
Güzel menü canım afiyet olsun

Lğtfen sukünetini korumaya çalış canım benim. Bu dönemde stresten alabildiğince uzak durmalısın. Bu senin mücadelen ve kimsenin sana engel olmasına musade etme. Duyma ve görme kimseyi. Seni senden daha iyi kimse bilemez. Rabbim dilerse herşey olur hayırlısı ile inşallah.Dualarımızla yanındayız inşallah.
Allah hepinizden razı olsun. Ben elimden geleni yapayım olmazsa tabi ki Allah in takdiri bu derim şuanda da diyorum zaten ❤️

Var tabi çocukları da var torunları da var hanımefendinin. Sanırım çevresinde sevdiği biri bu durumu yasamamis
Kadin mı birde?.
Ben erkek sandım
Halden anlamaz diye

Geçen ne dedim size kadının düşmanı kadındır bunu kimse unutmasin...

Iş hayatında kadın yönetici ler hırslı olur genelde sevilmez ama

Benim ilk yöneticim çok iyiydi ya....şans işte

Kadin mı birde?.
Ben erkek sandım
Halden anlamaz diye

Geçen ne dedim size kadının düşmanı kadındır bunu kimse unutmasin...

Iş hayatında kadın yönetici ler hırslı olur genelde sevilmez ama

Benim ilk yöneticim çok iyiydi ya....şans işte
Bende sevmem kadın yönetici 😣

Teşekkür ederim kaptanım ❤ canım sıkıldı ya yumurta toplamaya yakın çok sık hastaneye gitmek zorundaydım o zamanda da problem çıkarttılar. Şimdi de diyormuş ki Allah vermiyor işte neyini zorluyor saçma sapan işlerle uğraşıyor. Zaten Allah istese bebeği düşmezdi demiş valla biri bitiyor biri başlıyor. Çıldırmak uzereyim
Kadının derdi umudunu yok etmek...buna izin mi vereceksin. Kendi günahını artırıyor bırak ne hali varsa görsün. Canını hiç sıkma kuzum. Kervan yürüyecek sen elinden gelen ne varsa yap. Tedavine devam et.

Meyan şerbetininde kilo vermede yardımcı olduğunu hep duymuşumdur. :KK68: :110:yanlış mı biliyorum.
Ben bilmiyorum canım. Şerbet denince içine toz şeker katılan bir içecek düşündüm ki şeker kilo aldırır. Sen araştırmışsan olabilir canım

Back
X