Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jumpeng neki bilmiyorum boosted yapayim yaa
Aaaa sayiii ciclerini giyicen hava aticanUla 11 aydır bu günü bekliyorum gitmem mi yılan eltimi gorecem asıl tehlike o korona neki![]()
![]()
![]()
nasılsın gülserencim:)Efenim buyrun benim![]()
Dun eve girdim tartildigimda 57.4 du ,bu sabah ac karna tartildim 56.5 kiloyum canım
Dun eve girdim tartildigimda 57.4 du ,bu sabah ac karna tartildim 56.5 kiloyum canım![]()
Hiç biri tutmadı cici yok feraceyle oturup gelicem halay yok kadın erkek karışık olacak ama hava atacağım doğrudurAaaa sayiii ciclerini giyicen hava atican2de göbecik atasinda keyfimiz yerine gelsin
sen bendensin
Kız sen gecen almadinmi kiyafet neden giymiyonHiç biri tutmadı cici yok feraceyle oturup gelicem halay yok kadın erkek karışık olacak ama hava atacağım doğrudur![]()
![]()
![]()

Tşk ederim efenim iyiyim sizi sormalınasılsın gülserencim:)
Düğünde ferace giyecekKız sen gecen almadinmi kiyafet neden giymiyon![]()
Tamam tamam kilomu soylemiyorum artik
Bilmedigim kolaydansa bildiğim zoru tercih ederim ortmenimCezanın daha fazlasını istemek nedir inek öğrencimisin sen allah allah![]()
çok şükür. iş çıkış saati bekliyorum işlerimi bitirdim KK ya takılıyorum. :)Tşk ederim efenim iyiyim sizi sormalı![]()
56.500 gr hafızama kazıdım seniTamam tamam kilomu soylemiyorum artik![]()
Ferace candirDüğünde ferace giyeceksen karışma gülüns bizim aramızda
Tamam yaaa ne haliniz varsa görün giyinmesin isterseDüğünde ferace giyeceksen karışma gülüns bizim aramızda
Ula giymeceyem bayramada giymedim niye aldiysamKız sen gecen almadinmi kiyafet neden giymiyon![]()