- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Biz yedigimizi inkar etmiyoruz diyelimDemek ki benim kadar hareket etmediniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yedigimizi inkar etmiyoruz diyelimDemek ki benim kadar hareket etmediniz![]()
Ben ne zaman inkar ettim yediğimi yediklerimi yazdim yaBiz yedigimizi inkar etmiyoruz diyelim![]()
Gecmis olsun canimBaşım ağrıyor biraz yatayım ilaç aldım akşama düğüne gidemem sonra![]()
Gecmis olsun yat dinlenBaşım ağrıyor biraz yatayım ilaç aldım akşama düğüne gidemem sonra![]()
Gel ovayim seni azcikBen ne zaman inkar ettim yediğimi yediklerimi yazdim ya
Gecmis olsun canim![]()
Bacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllah![]()
Sabah 12 15
15 30 kek
Aksam 17 00
Aksam köye varinca kahve ve cay icerim
Sabah boosted yaptim 1 saat devami olursa yazarim yine
Suyumu iciyirum ama hesaplamayi unutuyorum
Canım dikkat et , düğün sonrası hep korona kapan oluyorEvdeyim bugün eşimin erkek kuzeninin düğünü var akşam şimdi ordan geldim gelini getirdik aksamada dugune gidicem basım agriyo nazara geldim nazara![]()
![]()
![]()
okuyun hele beni
Takdir i ilahi canım inşaAllah derecesi yükselmiştirAmin inşallah 23 yaşındaydı o üzüyor bizi kızı 1 yaşına basmıştı 1 hafta önce doğum günü yapmistik
İyi güldürdün beni
Giy sen bunun yolu varBende busefer ferace giymesemmiki diyorum arabaya biniyoruz koydeki evinn kapisinda iniyoruz bir Allah in kulunu zaten gormuyoruz![]()
Feracelimi feracesizmiHadi bismillah ciktik yola![]()