Ama az yedim o yüzden öğlen de pek yemeyince sorun olmaz diye düşündümBugun kisir olmasa guzel olurmus canim afiyet olsun
Ben de menü paylaşayım
Şekersiz Nescafe
13.00 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt
15.30 türk kahvesi
17.30 1 tabak kısır, 1 bardak ayran, 2 dilim karpuz
Spor yok su 3 litre
Bugünkü Menüm;
Sabah 08:30 2 bardak su, 4 kuru kayısı, 1 ceviz, hastaneye gittim onedenle bişey yiyemedim
Öğle, saat 13:00
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tam tahıllı çiya tohumlu 30 gr lık çubuk
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
3 şekersiz çay
Ara öğün 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam, 18:30 da
-7 yaprak Marul, 1 havuç, 4 çery domates, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 10 çiğ badem, 1 kuru kayısı, yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla yapılmış pul biberli 1 kase salata
- 1 etimek tuzsuz olandan
Saat 22:00 yeşilçay zencefilli tarçınlı
Şuana kadar 3 litre su bitti
Egzersiz :
30 dk +30 dk toplam 1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
30 squat - 5 puan
Toplam : 155 puan
Bugünlük bukadar başka yapmam sanırım
Zipzip- , sportie
Ayyy inşallah oluruz yaaBen beğendim menünü , umarım yarına güzel bi eksi gelir
Nota mota gelmesin ya , yine 1. Olurmuşuz
Ayyy inşallah oluruz yaabu hafta bilerek hiç tartilmadim yarını ben de çok merak ediyorum. Bir diyetisyenle konuştum. Diyete basladigin ilk aydan sonra hızla kilo vermeyi bekleme veremiyorum diye de kafana takma iniş çıkış olması çok normal dedi rahatladım biraz birkaç gün sonra regl olmayı bekliyorum zaten cumaya denk gelmemesi güzel oldu
İnşallah ablam vakaların yeniden artması ürkütüyor beni hakkımda hayirlisi artıkNe kadar hafiflersen o kadar güzel olacak bebiş için inşallah
Evet cnm öğlen eve gelince kahvaltıyı yapabildim malum. Sonrasında acıkmadım . Akşamda salata boldu o kase in hepsini yedimCanım afiyet olsun pek bi az geldi bana ama yarın çok güzel bi eksi bekliyorum
Bayılıyorum istikrarına , hem sporun hem diyetin şahane. Böyle istikrarlı görünce diyorum ki nasıl bu kadar kiloya göz yummuşun
Ama olsun harika gidiyorsun favorimsin❤❤❤
Salatan çok güzel görünüyor canım afiyet olsun beğendim ben menünüBugünkü Menüm;
Sabah 08:30 2 bardak su, 4 kuru kayısı, 1 ceviz, hastaneye gittim onedenle bişey yiyemedim
Öğle, saat 13:00
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tam tahıllı çiya tohumlu 30 gr lık çubuk
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
3 şekersiz çay
Ara öğün 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam, 18:30 da
-7 yaprak Marul, 1 havuç, 4 çery domates, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 10 çiğ badem, 1 kuru kayısı, yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla yapılmış pul biberli 1 kase salata
- 1 etimek tuzsuz olandan
Saat 22:00 yeşilçay zencefilli tarçınlı
Şuana kadar 3 litre su bitti
Egzersiz :
30 dk +30 dk toplam 1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
30 squat - 5 puan
Toplam : 155 puan
Bugünlük bukadar başka yapmam sanırım
Zipzip- , sportie
Su 4 lt di mi6 ağustos
11.00
1 yumurta
Peynir
10 yeşil 2 siyah zeytin
1 yemek kaşığı kdr çökelek
Domates salatalık
2 kaşık keşkek
16.30
Yarım kase kabak çekirdeği
17.30
1 tabak zeytinyağlı börülce
400 ml kefir
Su 4 ml
Spor 30 dk karın
20 dk kol sırt
500 iç bacak
370psportie H hasbeenandgone Zipzip-
Bakalım 54 e düştüm müSu 4 lt di mi. Spor da öyle. Menü de güzel yarınki bildirimini bekliyorum canım. Tatil bitsin tartılıcam ben de...
Sen düştün ben çıktım yine ortada buluşucaz gibi. Hep derim anca beraber kanca beraber o kanca 52 olsun bu sefer inş.Bakalım 54 e düştüm mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?