Benim anlamadığım alacağımız yere niye vermeye çalışıyoruz bı ton stresDogru sonucta kalan ortada versek nekadar vercezki ama yinede ne verdik o karr gozuyle bakariz napalim kışa hazirlik olur bizimkide alacagimiz kiloya yer acalim demi
Keşke o kilolarda bende öyle olsaydım.Bize bakın patates gibiyiz bonus bunlar zayıf zayıf bizimle iddiaya giriyorlar
Kolay lokma buldun tabi, valla çiğ çiğ yersin donasipoyuAseliccA canım kanma sen gülümseye bir günde verir 3 kiloyu , ne oldum dersin sen anlayana kadar bakmışın bi 3 kilo daha vermiş o kadar diyim yani
Veren el alan elden üstündür sözünü hatirlatayimBenim anlamadığım alacağımız yere niye vermeye çalışıyoruz bı ton stres
Guzelce tatilini yap gel canim 2 -3 kilo alsanda gelince tekrar verirsinSimdide veirim hedef ama giresunda kendimi kasmak istemiyorum yaa herzaman gittigim bir yer degil
İnşallah abla yaaaBirden yüklenme sabah akşam 30 ar dakika ile başla yavaş yavaş 5 er dakika artırırsın
Süper etkisi olacak süper
Allah ne verdiyse yiyordum ne güzelVeren el alan elden üstündür sözünü hatirlatayim
Sağol tatlimGüle güle kullan bol eksiklerin olsun
Boyle mutluysan tabiki yee canimm ama beni cok yemek mutsuz ediyor artik bu grup tum sistemimi degistirdiAllah ne verdiyse yiyordum ne güzel
İnşallah sasirtacagim hepiniziKolay lokma buldun tabi, valla çiğ çiğ yersin donasipoyuAseliccA canım kanma sen gülümseye bir günde verir 3 kiloyu , ne oldum dersin sen anlayana kadar bakmışın bi 3 kilo daha vermiş o kadar diyim yani
Hadi bakalım rakibem hodri meydanİnşallah sasirtacagim hepinizi
9 kişi var yazan yokYok mu baska hedef yazacak
InşaAllah verirsin canim suan yatsi okunuyor tum kalbimle dua ediyorum sanaİnşallah sasirtacagim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?