Kaptanim grup yapalimmi hangi grup daha çok kilo verecek bakalım kilosu birbirine yakın olanlar 1 grup olsun 2 şerli 3 erli şeklinde az kişi oldugumuz için hangisi uygunsa artık ona göreYok mu baska hedef yazacak
Yok mu baska hedef yazacak
Kaptanim grup yapalimmi hangi grup daha çok kilo verecek bakalım kilosu birbirine yakın olanlar 1 grup olsun 2 şerli 3 erli şeklinde az kişi oldugumuz için hangisi uygunsa artık ona göre
Olabilir canim gruplara bolelimKaptanim grup yapalimmi hangi grup daha çok kilo verecek bakalım kilosu birbirine yakın olanlar 1 grup olsun 2 şerli 3 erli şeklinde az kişi oldugumuz için hangisi uygunsa artık ona göre
Buarada biz kacinci oldukOlabilir canim gruplara bolelim
Yarin sabah yaparim simdi cok yorgunum
Birsey de yapmadim ama kk yordu beni bugun
Ikinci olduk kucuk bir farkla canimBuarada biz kacinci olduk
Kendimi ekledim listeye
Canimiz sagolsunIkinci olduk kucuk bir farkla canim
İnşallah sasirtacagim hepinizi
Yarin pikniğe gidiyoruz sırf protein ağırlıklı beslenim diye yine masraf çıktıOlabilir canim gruplara bolelim
Yarin sabah yaparim simdi cok yorgunum
Birsey de yapmadim ama kk yordu beni bugun
Tatile git gel sonrasinda cok hızlı verirsin zaten 4 eylule kadar vaktimiz varVereyimmi hedef yaa ben gibi tezcanli birine tatil oncesi sorulacak sorumuydu bu kaptanimmm
Simdi versem dert vermwsem dert iki turlu de stresli
61 bucuk yaz listeye
Vereyimmi hedef yaa ben gibi tezcanli birine tatil oncesi sorulacak sorumuydu bu kaptanimmm
Simdi versem dert vermwsem dert iki turlu de stresli
61 bucuk yaz listeye
Sen bu dedigine inaniyormusun ne kadar bakabilirim bilmiyirumKeyfine bak tatilde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?