Ben gittim elbisemi aldim kilo almamam lazim dugune kadar yoksa giyememİddialıyım galiba dügüne kadar hırsa girdim
Insallah canim cok guzel gecer guzel sonuclarini burdan alirizTeşekkür ederim inşallah gram bile almadan geçer ☺ muhtemelen pazartesi ya da salı hastaneye gideceğim gibi
Arada okuyorum gercekten cok basarililarAralıklı oruç sayfasına da bakıyorum kaptanımkadının azımı çok etkiledi ya
Nasil yani anlmadimkiYav mezunlar zayıflar nasıl olacak
O almadan alacaginin hesabini yapiyor bacim
Yani ben anlarim canisi bakma senn onlaraLilicim bi sen anladın beni , burda ince mühendislik hesabı var kimse anlamıyo yaa
Ne kadar kalacaksın canim giresundaPis gaza geliyorum su giresunn isi olmasaydi 61 demek isterdim
100 gr mi alacak
Belli degil ama bi temizonden 5 gun kaliriz galibaNe kadar kalacaksın canim giresunda
Sen 3 kilo veriyon ona inandık da 100 Gr niye inanmayalim demi100 gr mi alacak
İnşallah 100 gr verir gelırsın almazsınKoruma diyelim biz ona tatile gidicem ya orda insan ister istemez esniyo yani ona rağmen aynı kiloda gelirim dedim ❤
Üzerine buz gibi bira ne yapar bilemem vallaİnşallah 100 gr verir gelırsın almazsınDeniz zayıflatır ablacım
Valla iddiaya girdim kendimle dügüne kadar vermem lazım hirs yapıyorumSen 3 kilo veriyon ona inandık da 100 Gr niye inanmayalim demi
Nasil yani anlmadimki
O zaman daha cok eylulun basina sen 61 gorursunBelli degil ama bi temizonden 5 gun kaliriz galiba
Bira mııııÜzerine buz gibi bira ne yapar bilemem valla
Gel seninle rakip olalimmiValla iddiaya girdim kendimle dügüne kadar vermem lazım hirs yapıyorum
Bize bakın patates gibiyiz bonus bunlar zayıf zayıf bizimle iddiaya giriyorlarYa sizinki artık koruma gibi olur benim gibi 20-30 fazlan yok ki ondan dedim.
Dogru sonucta kalan ortada versek nekadar vercezki ama yinede ne verdik o karr gozuyle bakariz napalim kışa hazirlik olur bizimkide alacagimiz kiloya yer acalim demiYa sizinki artık koruma gibi olur benim gibi 20-30 fazlan yok ki ondan dedim.
Gel seninle rakip olalimmiiki tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?