Rakibim sin söylesem misudem34 canim aklima ne geldi suan sabah kahvemi ictimya hani ben ama benim kahve degisikya su kahve tarcın kako ve hindistan cevizinyagi aclik suresinde bu elemanlardan biri yasaklimiki suan aklima geldide sen takiliuorsun bu konuya bilirsin belki
Diyet kahve n için sadece kahve ve su karışımı olur
Günaydın ❤Herkese günaydın
Ovvv bugun sabah ictim cunku normalde saat 1 gibi iciyordum birdaha icmeyim ozmaanRakibim sin söylesem mi
Onlar olmuyor beybisi orucu açmış gibi oluyorsun
Gunaydin gozumun nuruHerkese günaydın
Oylede icebilirmiyim bilmiuorum ben bu kahveye alistim resmem aseriuorum bu kahveye okadar bagimli oldum yaniDiyet kahve n için sadece kahve ve su karışımı olur
Ic ic rakibim sin yaOvvv bugun sabah ictim cunku normalde saat 1 gibi iciyordum birdaha icmeyim ozmaan
Cnm çok uçmak istemedimCanım günaydın senden daha güzel bir hedef beklerdim açıkçası 1 haftalık değil 1 aylık hedefbu yanlış anlamış olabilir misin acaba ?
Tokluk penceresinde tüketebilirsin.Oylede icebilirmiyim bilmiuorum ben bu kahveye alistim resmem aseriuorum bu kahveye okadar bagimli oldum yani
Uyusa bak heleee ben senin icin kendimi feda edim rakibinn olimIc ic rakibim sin ya
As kilo verirsin işte
If yap duraklama da isenCnm çok uçmak istemedimhaftada 500 gider diye düşündüm en basiti. Elimden geleni yapacağım o ayrı tabii de şu ara sanki duruyor gibi geldi bana. Hadi hedefi 74 yapalım ortası olsun
O nedemek oluyorTokluk penceresinde tüketebilirsin.
Sesli güldüm yaUyusa bak heleee ben senin icin kendimi feda edim rakibinn olimsirf gaza gelde kilo ver diye bak bak heleee
Beslenme saati beybisi....12-18 arası besleniyorsun ya senO nedemek oluyor
Yok canim göz var izan varSesli güldüm ya
Sen karada havada tatilde bile veriyon iki gözümun çiçeği
Kim gaza gelecek gorucez iki if yapan
Çoook sağol canım....Aralıkta sınav varmış Ales’e başvurular geçti mi bilmiyorumEylül'de zaten listeye girecegim canım inşallah, zamanın dolmasını bekliyorum sadece. Ama bu hedef işine de dahil oldum şimdi.
Kadroyu kacirmaniza üzüldüm ama elbet daha hayırlısı olacaktır. Bu seneki sınava mi girecek, başvuru yapmış mıydı. Zaman konusu alese giren bircok kişi için sıkıntı oluyor ama en son süreleri uzattılar diye hatırlıyorum. Eşin sözelci mi eşit ağırlık mı. Açıkçası pek bir taktik yok onda, ben çok hızlı okurum o yüzden sorun yaşamadım. Eminim yapıyordur ama önce soruyu okusun sonra metni okusun. Metni iki kez okumak zorunda kalmasın.
Bu arada doktora yeterlik için de başarılar diliyorum. Beni en çok geren sınav oydu. İnşallah çok güzel atlatır canım onu da.
Lili Sabah tartıda güzel bir rakam gördum bileO nedemek oluyor
Isde oyle uapiuordum zaten bugun kalkar kalmaz ictim sabahBeslenme saati beybisi....12-18 arası besleniyorsun ya sen
Benimkini 74 yap cnm07 ağustos-4 eylül hedefleri
@sportie 55.9 => 56.0
@donashippo 86.3 => 83.0 ( -3,3)
@Eliff Eylull 66.9 => 66.4 (-0,5)
@Gulumse25 75.4=> 72.0 (-3,4)
Zipzip- 56.9=>55.0 (-1,9)
@Bonus 108,1=> 103,5 (-4,6)
@retro_hippo 79,2 = > 75 ( -4,2)
Lili 38 62.3 => 61.5 (-0,8 )
sudem34 76,7 = > 73,7 (-3)
PAPATYAM 76,5 = > 75 ( -1,5)
@Visneli_Turtam 77,2 = 73(-4,2)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?