Cook sicak yaa hava serinlemedi dahaŞeyyyyy sıcakyaaa kafada güzel aldırmayın ne dedigine
Nereye gitti listedekilerGel sen bana gel listemde kimse.kalmadi
Hani kim.var nerdeler benden başka kimse yokNereye gitti listedekiler
Ona bakarsan hani bizim listeden kim var hepsi olmus zaten kemik torbasi sanki verilecek kilo kalmis talasima bir eylul bir ben varim 60 ustuHani kim.var nerdeler benden başka kimse yok
Ona bakarsan hani bizim listeden kim var hepsi olmus zaten kemik torbasi sanki verilecek kilo kalmis talsima bir eylul bir ben varim 60 ustu
Bizden size nakil yapa biliriz sıkıntı yok bacı hele sene dert ettiğin şeye bakOna bakarsan hani bizim listeden kim var hepsi olmus zaten kemik torbasi sanki verilecek kilo kalmis talsima bir eylul bir ben varim 60 ustu
Ben ben benHippo ben fişne sizdeyiz lili kemikler 2 ye geçiyo biraz
Kiz ne ara geldiniz bizim takimaHippo ben fişne sizdeyiz lili kemikler 2 ye geçiyo biraz
Ben ben ben
Sem ele basisin nereye koyup gidcen takimi bonuslar bizdeymisBen ben ben
Kaynanandan cikmaz oldun cokmu.sevirsenBen kv deyim ondan gelemedim
Erol tas havasi sezdimHippoyla seni karşı karşıya getirmek için ayırdım sizi nihohoho
1. Takıma ağa paşa banada dip köşe verdilerSem ele basisin nereye koyup gidcen takimi bonuslar bizdeymis
Ay ne guldum yaaa1. Takıma ağa paşa banada dip köşe verdiler
Kaynanandan cikmaz oldun cokmu.sevirsen
1. Takıma ağa paşa banada dip köşe verdiler
kim kimlen sunu bi düzenleyin hele taaaa gidip bulamam listeyi valla1. Takıma ağa paşa banada dip köşe verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?