Evet canim eksi olarak yaziyoruzZipzip- yüzdeleri cuma gecesi hesapladım ama toplamadım defterde yazılı duruyo.
Bakim inşallah sahi unuttum onları + bildirimleri - olarak toplama katıyoduk dimi?
Evvab ayrildi canim cuma gunu
Çok üzüldüm hesabınada baktım pasifEvvab ayrildi canim cuma gunu
Ben 4 eylülde 58 kg olmayı hedefliyorum kaptanım
Su ictin mi ona gore ceza verelimBu kadar konuştunuz bendr akşam yemeğine çocuklar istedi poğça yaptım
Tam buğdaylıydı yedimdePOWERHACK acını paylaşıyorum rakip olsakta önce insanız.
Nereme vuracaksanız vurun dönim mi sırtımı
@Nidsaliisportie @selensu82 @hasbeenandgone @elifeylulll @medusares @leydii18 @Lili 38
Merhaba canlarım
Muhakkak kazanmamız gerekir spor ve diyet listesi olarak ne yapsak? Öneriler kurallar koyalım Cuma’ya kadar
Senden başlayalım gerisi gelir 65 altındaki herkesi atalımAtalım mi takimdan
Ben de Google yazıp bakayımCanım hoşgeldin çok özledim seni
Sporla ilgili acayip bişey buldum buhün başladım hatta şimdi kardiom bitti kan ter içindeyim instada goozdeyle diye bir hesap var kadın antrenör , çok güzel videoları var acayip iyi. Birde danışanların before afterları var muhteşem ❤❤❤
O zaman takimda kimse kalmaz kiSenden başlayalım gerisi gelir 65 altındaki herkesi atalım
Bu iki elemanda cezayı hak etti ikincide topugunuza sıkarımBu kadar konuştunuz bendr akşam yemeğine çocuklar istedi poğça yaptım
Tam buğdaylıydı yedimdePOWERHACK acını paylaşıyorum rakip olsakta önce insanız.
Nereme vuracaksanız vurun dönim mi sırtımı
Taze kan lazımO zaman takimda kimse kalmaz ki
Yeni uye gelmiyor bu ara takimlar sessiz daha tatil modunda cogu kisi :))Taze kan lazım
Kolay gelsin canımBen gidiyorum etli yaprak sarayım erken biterse gelirim yoksa sabah görüşürüz
Ben de Google yazıp bakayım
En az kaç puanlık spor yapalım sportiem
Siz bizi atamazsınız biz mezun oluruz hıhSenden başlayalım gerisi gelir 65 altındaki herkesi atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?