Şekerim sen neden alınıyorsun üzerine olayın zerre senle alakasi yok sen hiç gücenme bana benim seninle hiçbir sorunum yok iyi insansınUzatmicam ben nedersem yanlis anlicaksin kapatayim konuyu en iyisi kendin bilirsin
Ee daha ne olsun dengelemissin canimTek kacamagim 2 poagaca tatlım yok birseyim yok :) he oglenide yazam 5 adet koftem ızgara yağsız.
Yanına salatam ve sonra bir Türk kahvem var akşama bir 30 dk daha binicem eliptike ve yürüyüşe cikicam
Hm Ben sonuçlar belli sanıyordumBonus a soralim yuzdelerini hesapladi mi bakamaidm canim
Kız senin için kimse burda kötülüğün icin söylemezkiiŞekerim sen neden alınıyorsun üzerine olayın zerre senle alakasi yok sen hiç gücenme bana benim seninle hiçbir sorunum yok iyi insansın
Çok geçmiş olsun ablaÇok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım. Benke karpuz keserken elimi kestim . Baya büyük. Üç gündür sargılı geziyorum.
Bismillah kız ne oldu şimdi durup dururken seni almak için ne mücadele verdiKaptanım çıkart sen beni listeden üyeliğimide iptal ettiricem.
Kimsenin de hakkına girmiyim.
İyi yarışmalarınız olsun bu kiloya kadar tek başıma mücadele ettim 2 sohbete geliyorum. Girmiyim siteyede.
Yarışma için söyledim o sözü sırf 1. Grubu yenelim diye valla alınacağını düşünemedim özür dilerim ama gitme kal daha çok üzülürümHakka giriyormuş um bilmeden o yüzden kaptanım ben çıkayım 1 2 poğaça için gerek yok kimsenin kalbini kırmaya sağlıcakla kalın liste de derken su 1 aylık liste için dedim
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun abla
Canım şimdi henen karar verme , beraber senin karnını dümdüz edicez unuttunmuListeye almayın beni şekerim ozaman beni siz keyifle yarisin spor bile yaptim bugün poğaça yedim diye akşama bir daha binicem eliptike 1 saat olmuş olacak yani.
Bekleriz canım rekabet varHaftaya pazartesi ben de size dahil olurum canlar.
Hosgeldin canım bizde seni özledik ❤❤Merhaba,
Bugün döndük sonundahepinizi çok özledim
Nedir bu takım olayı okumam gerekecek
Sabah simit yemek zorunda kaldım
Öğle birşey yemedim zencefilli madensulu bir içeçek içtim
Akşam 18:00 de
1 kase çorba
1 porsiyon körili tavuk
1 kase yoğurt yedim
Spor yapamadım oturmaktan heryerim tutuldu
Zipzip-
sportie
Bakayim canim ne zaman ayrılmışsınZipzip- kaptanım ben ne zaman ayrılmisim iki.kiloyu ne kadar sürede almışım merak ediyorum, bende dümdüz göbek istiyorum bana yardım edin yahu
Ben 4 eylülde 58 kg olmayı hedefliyorum kaptanımGulumse24
Bonus
retro_hippo
sportie
@Nidsalii
@medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
E Elif_Eylul
@donashippo
sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
POWERHACK
@selensu82
@hasbeenandgone
Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
Kmsl Hnd
Kizlar hepinizden aylik hedeflerinizi bekliyorum bir kisi baslatsin devam ederiz
Tamam canım ekliyorumBen 4 eylülde 58 kg olmayı hedefliyorum kaptanım
Tabiki benim takımım kazanacakHosgeldin canım bizde seni özledik ❤❤
Takimi 2 ye bolduk en cok kiloyu veren kazanacak
Birde hedef belirledik 4 eylule kadar
Bakayim canim ne zaman ayrılmışsın
Kolay gelsin ablacım torunun biride yolda sana rahatlık yokTeşekkür ederim canım.Şimdi toruna cicisler hazırlıyorum. Kız bebek cicileri de başka oluyor. Tatliş tatliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?