Liste değil ya yarışma grubunu diyorum sende varsın ölmek var dönmek yok gidemezsin bir yere otur oturduğun yerdeListede değilim şekerim ben sen listede olan arkidislarla gir rekabete :) gitmiyorum yok biryere
Abla takım içi ikinci grupta yım sonradan oluşturduğumuz 1 aylık olandayim :)Tamam listede değildin de takım içi 2. Gruptasın neee
Bizde.ondan bahsediyoruz işteAbla takım içi ikinci grupta yım sonradan oluşturduğumuz 1 aylık olandayim :)
Abla takım içi ikinci grupta yım sonradan oluşturduğumuz 1 aylık olandayim :)
Liste değil ya yarışma grubunu diyorum sende varsın ölmek var dönmek yok gidemezsin bir yere otur oturduğun yerde
master chef benim istahimi artiriyor her yapilani yapma istegi ve kilo vereyimde ..yiyip yiyp kilo alamayanlar grubuna dahil olayimBiraz master chef seyrediyim bari
Hepinize iyi geceler ❤❤❤
İyi akşamlar herkese
09.00 1 tabak menemen, 1 bardak ayran, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates
14.30 bir porsiyon dondurma
15.45 sade soda
18.30 1 kase çorba, 5 adet küçüklerinden tavuk nugget, 1 kase yeşillik, 1 bardak ayran ve az da arpa pilavı.
2 saat yuruyus 300 puan , su 2 litre
Eşimle yalnızca pazarları kahvaltı yapabiliyoruz abla. Sabah gitmiş peynir domates almış güzel bir kahvaltı yapalım dediAfiyet olsun canım, ama pek te olmamış sanki ha , hafta içi daha iyi olur
Canimmm iyiyim sen nasılsın. O kadar geriden geliyorum kiCanım nasılsınnnn
Ben arada bir girip puan tazeliyorum canımOnu bilmiyorumALES defterini
kapattığımızı zannediyorduk
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2673206
Ara öğün Eki Görüntüle 2673207
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2673208
2 lt su
Bölgesel çalıştım ama sayı olarak bilmiyorum
GünaydınHerkese günaydın ☺ mutlu haftalar.
Erken kalktım gidiyorum ben de hastaneye
GünaydınGünaydın hanımlaaaarrr. Dün akşam yğrüyemedim ama ; bu sabah 05.45 ten 06.30 kadar tempolu yürüdük eşimle. Hafta sonu çok iyi sonuçlarla geleceğim.
GünaydınGünaydın sevgili enerjik fit takımım ❤❤❤
Çok güzel bir hafta olsun
Hep güzel haberler alalım
Herkese günaydınmutlu haftalar.
Erken kalktım gidiyorum ben de hastaneye
Günaydın hanımlaaaarrr. Dün akşam yğrüyemedim ama ; bu sabah 05.45 ten 06.30 kadar tempolu yürüdük eşimle. Hafta sonu çok iyi sonuçlarla geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?