• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biliyorum canım benim de moralim çok bozulmuştu, üstüne üstlük listedeydim. Sağolsun arkadaşlar çok destek olmuştu, onların önerilerini de dikkate alınca aşmıştım o sorunu.
Benim 600 gram uykusuzluktan geldi ödem yaptı dün telefonda 4 saat konuştum bir arkadasimla 11 de bir başladık gece 2.20 de kapattık çünkü .
O yüzden kiziminda burnu tıkandı gece hep uyandı uykusuzum sabah ta 9 da kalktım afalladim iyice bugün kabak aliyimda 3 günlük bir kabak detoksuna giriyom bakalım bana fayda edecekmi 77 yi kirsam herhalde geri gelir eski düzenim :)

Süt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumu
Canım ben 1ayi geçmişti ayni kiloda çakılı kalmistimkiii sonradan gitmeye başladı senkii kaç kilodan oralara gelmissin gene vericeksin emin ol üzülme strese girme

Canım ben 1ayi geçmişti ayni kiloda çakılı kalmistimkiii sonradan gitmeye başladı senkii kaç kilodan oralara gelmissin gene vericeksin emin ol üzülme strese girme
Elinde olmuyor insanın işte haklısın tabiki 3lu rakamdan indim bu hafta bu detokslara bakicam hayirlisi ile eminim birde dün uykusuz kaldım yüzüm şişti sabah baya 4.5 saat uyku ileyim kafamı bir yere dayasam yüzde yüz giderim :) demekki herkesin böyle dönem dönem bir takılı zamanı oluyor

Aşılama düşük ihtimal ama nasipte varsa bahanesi olur bir şey , kaç yıllık evlilik kaç yıldır olmuyo ben master yaptım bu konuda ,dokuz yılda aldım kucağıma 😍
Yaaa çok sevindim. Ne güzel Allah yüzünüze gülmüş 😍 inşallah bize de nasip olur

bizdede eşim istedi aşılamayı çok ikna etmeye çalıştım direk tüp diye ama edemedim :KK43:
işte bir umud bizimkisi...
kuzum dur bakalım kan sonuçları çıksında.. hem kist hemen gider merak etme
sıkma canını sen.. her işte bir hayr vardır derler
Mutlaka her işte bir hayır vardır ama 2 yıldır hastenelerdeyim sürekli yoruldum birazda. Olsun belki aşılamada tutar. Ki inşallah tutar da ugrasmazdik daha fazla ☺️

Mutlaka her işte bir hayır vardır ama 2 yıldır hastenelerdeyim sürekli yoruldum birazda. Olsun belki aşılamada tutar. Ki inşallah tutar da ugrasmazdik daha fazla ☺
bizimde sınavımız buymuş
yorulduk ama inşallah sonu güzel olur kuzum
üzme kendini

Elinde olmuyor insanın işte haklısın tabiki 3lu rakamdan indim bu hafta bu detokslara bakicam hayirlisi ile eminim birde dün uykusuz kaldım yüzüm şişti sabah baya 4.5 saat uyku ileyim kafamı bir yere dayasam yüzde yüz giderim :) demekki herkesin böyle dönem dönem bir takılı zamanı oluyor
Bende kafaya takmistim canim yemiyorum veremiyorum yiyiyorum veremiyorum kafayi yemistim demekki bir yerde birsey oluyo kafaya takma olurmu vericeksin zaten eminim😊

Bende kafaya takmistim canim yemiyorum veremiyorum yiyiyorum veremiyorum kafayi yemistim demekki bir yerde birsey oluyo kafaya takma olurmu vericeksin zaten eminim😊
Evet canım inşallah hepimiz verelim sağlıklı beslenerek yavaş yavasta olsa verelim

Back
X