- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi istegiyle gitti canim bir anda hesabini kapatmis
aaaa birşeymi oldukiKendi istegiyle gitti canim bir anda hesabini kapatmis
Bir sorun yoktur canim yaa ulasiriiz yazarim bugun instadanaaaa birşeymi olduki
inşallah iyidir
Seni çok işveli buldum ondan sorayım dedim ,erkek zekasindan anlar gibi geldinO zaman vermelisin![]()
İnşallah canim benim inşallah. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizdenbizimde sınavımız buymuş
yorulduk ama inşallah sonu güzel olur kuzum
üzme kendini
Evet canım bıraktım tedaviyi herşeyi kendiliğinden oldu babası bile inanamadi üç kere aradı kesin mi diyemaşallah 9 yılmı
Evet canım bıraktım tedaviyi herşeyi kendiliğinden oldu babası bile inanamadi üç kere aradı kesin mi diye![]()
Olur canım vakit saatYaaa çok sevindim. Ne güzel Allah yüzünüze gülmüşinşallah bize de nasip olur
Hemde ne mucize ayakta duramadim yarım saatgerçekten mucize
Allah bağışlasın inşallahHemde ne mucize ayakta duramadim yarım saat
Teşekkür ederim papatya Allah razı olsunHerşey gönlünce olsun. Hayırlısıyla güzel bir netice alırsın inşallah. Bu aşamaları bende yaşadım 13 yıl önce
ohhhh saol canim benim :)Yolluyorummm püfffffff![]()
![]()
geldimiiii
Sana bir sey sorucam kuzucuk masaAllahCuma 75.4
Güncel 74.3
Fark 1.100 Gr
Düne göre sabitim ama![]()
Biraz kafa dinlemek istedi galiba canim.
Kaç erkek duygularını söyler kiSeni çok işveli buldum ondan sorayım dedim ,erkek zekasindan anlar gibi geldinbenimki gerçek düşüncelerini asla söylemez alincam diye
3-4 hafta oncr listeye girmisti ama strese giriyorum diye cikti 6 ay tekrar listelere donemiyor canimSana bir sey sorucam kuzucuk masaAllahsen boyle isteuince sipsak veriyorsun madem neden listeye girip biran once verip kurtulmuyorsun hep sorayim diyorum unutuyorum aklimdayken sorayim dedim
![]()