- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bı takım kuracak kadar oldukHoşgeldiniz. Tüp bebekcileri şöyle kenara alıyoruzonların yeri daha ayrı burda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı takım kuracak kadar oldukHoşgeldiniz. Tüp bebekcileri şöyle kenara alıyoruzonların yeri daha ayrı burda
![]()
Ne oldu niye nefret ediuon ne dedin o nededi sen niye boyle dusundun cozemedimVallami kendimden nefret etmeye başladım niye böyleyim diye kendimi sorguluyorum
Maşallah hızlıca sayilariniz artiyooo Rabbim vericek hepinizin kucağına nasip olursaBı takım kuracak kadar olduk![]()
![]()
Ayyyy sarmaaaa yemis etli hemde
Tşk ederim ablacımAfiyet olsun canım![]()
Bana çok geldi valla...
Derdine nolmuskiii ule eylulun paylasimi geldi aklimaaa 55 kilo ve altina napiuordukBende raporumu veriyim
Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet
1 dilim b peynir
4 zeytin
2 ceviz söğüş salata
Ara 15.30
1 elma 3 hurma 2 t kaşığı fıstık ezmesi
20.00
1 tabak kıymalı taze fasulye
Cacık
Soğanlı salata
Birazdan filtre kahvemi içeceğim
Sporda geberdim yine
90 dakika kardio bölgesel karışık 540p
Bir kas ağrısı varki sormayın pelte oldum
Dayanıcam ama
Hoşgeldin cnm önce kaptanın kabul etmesi lazımIyi aksamlar bynlar bende 6.takima katılmak istiyorum ama ilk sayfadaki anketi nereden nasil dolduracagimi anlamadim
Bugün proteine doydum hem etli sarma hem kendi yağında kavurmaAyyyy sarmaaaa yemis etli hemde![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Iyi aksamlar bynlar bende 6.takima katılmak istiyorum ama ilk sayfadaki anketi nereden nasil dolduracagimi anlamadim
Wuhuwww bu ne yavas yavas gelin hepiniz birmi sozlestiniz bekleeme salonunda randevulasmis bunlar kesinIyi aksamlar bynlar bende 6.takima katılmak istiyorum ama ilk sayfadaki anketi nereden nasil dolduracagimi anlamadim
yarin eksi geliyo ozamanBugün proteine doydum hem etli sarma hem kendi yağında kavurma![]()
Bana kilonu söyle kaptanı ben ikna ederim.Iyi aksamlar bynlar bende 6.takima katılmak istiyorum ama ilk sayfadaki anketi nereden nasil dolduracagimi anlamadim
Afiyet bal seker olsunBugün proteine doydum hem etli sarma hem kendi yağında kavurma![]()