- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurun sizi tanıyalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurun sizi tanıyalım
Kendinden nefret ediyormuş aslinda ben senden nefret ediyorumVallami kendimden nefret etmeye başladım niye böyleyim diye kendimi sorguluyorum
Öğlen kuru fasulye akşam 2 tabak nohut ikisini aynı güne nasıl denk getirdin kızSabah
2 dilim çavdarlı ekmek
Bir dilim peynir
Bir kaşık kadar acı salça sosu
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen bir tabak kuru fasulye
Ayran domates
Ara
Üç hurma şekersiz çay
Akşam
İki tabak etli nohut
Salata
Su iki litre kadar spor yok nasılım kizlar
Hoş geldin
Hayırdır sana ne yaptımKendinden nefret ediyormuş aslinda ben senden nefret ediyorum
Hiççç sadece hiçççHayırdır sana ne yaptım![]()
Sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
Bir dilim peynir
Bir kaşık kadar acı salça sosu
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen bir tabak kuru fasulye
Ayran domates
Ara
Üç hurma şekersiz çay
Akşam
İki tabak etli nohut
Salata
Su iki litre kadar spor yok nasılım kizlar
Tamda sormak isteyip cekindigimden soramadigim konu ustume bastin kaldir papucunuÖğlen kuru fasulye akşam 2 tabak nohut ikisini aynı güne nasıl denk getirdin kız
Yok bu aralar herkesde var bir haller. Seninki de normalVallami kendimden nefret etmeye başladım niye böyleyim diye kendimi sorguluyorum
Bence birisi aksamdan kalmaydi ise gitti icin öburkunu şişirdi geceden yapti aksmada yemek oldu iste bukadarTamda sormak isteyip cekindigimden soramadigim konu ustume bastin kaldir papucunu![]()
Rabbim yardimciniz olsun hem kilolardan kurtulun hemde bu sefer tup bebek operasyonunuz basarili olup yuzunuzu guldursun insaAllahHerkese merhaba
Kendimi tanitayim kilom 80 boyum 1.62
Evliyim çocuk yok
8 senedir çocuk tedavisi görüyorum 60 kilo ile evlendim fakat tedavilerin sonucunda kilodan başka birşey kalmadı elimde
Pandemi surecinded3 hareketsiz kaldık
Bu kış 5.tüp bebek denemesine başlıycam o yüzden biraz kilo vermek istiyorum
Şuan ki hedefim 70
İnşallah hedefine ulaşıp biran önce tedavi ne baslarsinHerkese merhaba
Evliyim çocuk yok
8 senedir çocuk tedavisi görüyorum 60 kilo ile evlendim fakat tedavilerin sonucunda kilodan başka birşey kalmadı elimde
Şuan ki hedefim 70
Dogru karar verdinizBuraya katılmak isteme sebebimde arkadaşlarla motive olmak ve birilerine hesap vermek beni daha destekli yapiyo kilo vermede
Bunda anlasalim borek pogca tatli yok yersen eleştiriye acik olucaksin KÜSMEK kızmak yokkkBuraya katılmak isteme sebebimde arkadaşlarla motive olmak ve birilerine hesap vermek beni daha destekli yapiyo kilo vermede
Hoşgeldiniz. Tüp bebekcileri şöyle kenara alıyoruzHerkese merhaba
Evliyim çocuk yok
Şuan ki hedefim 70
Herkese merhaba
Evliyim çocuk yok
Şuan ki hedefim 70
Ben de menü yazayım.
Sabah 09.00 1 kase çorba, 2 dilim ekmek
13.00 1 porsiyon İskender, yanında getirdikleri yoğurt,biber, domates vb., 1 bardak limonata
Akşam yemeği yemedim öğlen yediklerim yüzünden.
2 saat yürüyüş 300 puan. Suyu sayamadim ama bugün hava çok sıcaktı hep su şişesi elimde gezdim.sportie
Zipzip- (akşama kadar hastanede olduğum için mecbur dışarıda yedim. Allah sizi inandirsin yemek yenecek hiç adam akıllı yer yoktu. Heryer kapalıydı Eskişehir'de. çok sasirdim. Sanırım öğrenciler olmadığı için)