- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Afiyet olsun canim suyu ne kadar içtin bakalim:))son 2 kilo dayan baloncuk
sabah
1 adet muz
1 bardak çay
öğlen
avokado salatası
akşam
meyhane pilavi
kefir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim suyu ne kadar içtin bakalim:))son 2 kilo dayan baloncuk
sabah
1 adet muz
1 bardak çay
öğlen
avokado salatası
akşam
meyhane pilavi
kefir![]()
bugün sabah uyanır uyanmaz yarım litre içtim kendime şaşırdımAfiyet olsun canim suyu ne kadar içtin bakalim:))
Çok tşk ederim hepimiz için herşeyin hayırlısı ins Allah canımSelensum sen verirsin yeter ki iste
Hoşgeldiniz 55 çok cazip geliyor bana da
Süper fark arkadaşım gurur duydum
Bayramda hepimiz biraz öyle oldu☹ Motive olmak şart
Çok kıskandım bu ne biçim kg
Sevgili Turtam Süt yapmayacaksın sanırım geçen zorlamıştı senineyseki doğru yolu bulup kabağa yöneldin arkadaşım çok kafaya takıyorsun sen verirsin azıcık relax ol yemekte ye sporda yap
baktım gelmemiş güzel photon sportiem ❤❤❤ Çok örnek alıyorum seni
Ödemdir o sana hep güveniyorum hedefine az kaldı verirsin şişlik o kesin
Bende gurur duydum aynen devam canım
Sınavlar ne zaman kaptanım çalışmaya başlamak lazım hızlıdan ❤
Ben de okudum biran önce başlasan keşke, başlamamış halin buysa başlamışından korktum azıcık
Geçmiş olsun hasta değilsindir kontroldür umarım
Ahhh gülümsem bana da kızsın aynısından ben de istiyorum retro ❤
Umarım herşey gönlünüzce olur
Senin torunların bile var hemde çok tatlıumarım gönlünce olur herşey ❤
Hoşgeldiniz
Çok çabuk pes etmiştin bak hatırladımumarım isteklerin en kısa zamanda olur
Ben anlamam bu konulardan ama yapılacak şeyleri ertelememeye çalış istediğin de kalbinden geçene göre olsun canım
Hoşgeldiniz
İşte onu görmek istiyorumen kısa zamanda
Hoşgeldiniz
Bak nasıl hesap soruyoruz kaçma ama olur mu
Geçmiş olsun az dinlensen mi Lilim
Hala 52 sin bu da başarıbir tik daha adapte olsan aslında çok güzel düzen oturtursun sen❤
aralıklı oruçNeden kahvalti tercih etmiyosun canim
Kircam kafani senin pilavmis avakadoymus 2kiloymus muş muş pilavı yerken de 2kilonu düşündün mü nasil vercem diyeson 2 kilo dayan baloncuk
sabah
1 adet muz
1 bardak çay
öğlen
avokado salatası
akşam
meyhane pilavi
kefir![]()
yerken hiç farketmedim.. hop direk göbek çıkıyorKircam kafani senin pilavmis avakadoymus 2kiloymus muş muş pilavı yerken de 2kilonu düşündün mü nasil vercem diye![]()
Aralıklı oruç oylemi oluyo ben baska turlu biliyodum ama seninki farkli sanirimaralıklı oruç
avakado zayiflatmaz miKircam kafani senin pilavmis avakadoymus 2kiloymus muş muş pilavı yerken de 2kilonu düşündün mü nasil vercem diye![]()
heheeee yeeee iste sonra muz sabah kahvaltıda ac karnına tercih edilmez muz yerine baska bir meyveyle sut 2tanede ceviz yeee varsa daha tok tutar canimyerken hiç farketmedim.. hop direk göbek çıkıyor
aynaya bakıp off gereksiz beden... neden birtek göbekten alıyorsun ki hıh diyip diyete başlıyorum![]()
aralıklı oruç sayfasinda. öğleye kadar çay su kahve diyor. öğleden sonra 8 saat yemek yenilebilir. 20:00 de son. ondan sonra yemiyorum 16/8 yapıyorumAralıklı oruç oylemi oluyo ben baska turlu biliyodum ama seninki farkli sanirim
ben anne sütü bile almamışımheheeee yeeee iste sonra muz sabah kahvaltıda ac karnına tercih edilmez muz yerine baska bir meyveyle sut 2tanede ceviz yeee varsa daha tok tutar canim
1tane avakado da 4yemek kaşığı zeytinyağ var bunu salata olarak eger yaparsan uzerine sadece eksi birşey tercih etmen lazim ayri yag dokmemek gerekiravakado zayiflatmaz mi
avakado yemedim cildime sürüyordum :) yumuşacik yapıyor1tane avakado da 4yemek kaşığı zeytinyağ var bunu salata olarak eger yaparsan uzerine sadece eksi birşey tercih etmen lazim ayri yag dokmemek gerekir
avakado zayiflatmaz mi
1tane avakado da 4yemek kaşığı zeytinyağ var bunu salata olarak eger yaparsan uzerine sadece eksi birşey tercih etmen lazim ayri yag dokmemek gerekir
Bende oyle yapiyorum ama pek sevmiyolar evdekiler naletlerben avokadoya yağ dökmüyorum
üstüne 1 salatalık ve tuzsuz peynir doğruyorum
yarım limon sıkıyorum enfes![]()
ben bayılıyorum ya mis misssBende oyle yapiyorum ama pek sevmiyolar evdekiler naletler
günaydın gülüm erkencisin geneGünaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen yap yeeee tamammi hep ye hep ye ol şişkoben bayılıyorum ya mis misss
ama gel gelelim ezmesini yapayım.. yiyemiyorum![]()
![]()
gül gül gül güllerin gülüüüüüüüüüüGünaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()