- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Yok yok bizde oyle seyler olamaz kapida koymak cok ayipkorsan ayıp edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bizde oyle seyler olamaz kapida koymak cok ayipkorsan ayıp edersin
Napican onları karıştıracak misin20 kilo patlican aldim, icine 8 kilo domates 3 kilo biber aldim yarin yapayım insaAllah
Bacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bittiNapican onları karıştıracak misin
Sadece link atacaksan belli olmaz canimArkadaşlar mesela sayfanın linkini atınca üyelik ismimde gider mi , uyeliksiz hâli mi gider
sportie sana bu haftaki sporlarimi n raporunu vereyim
8 Ağustos cumartesi
30 dk boosted 120p
25 dk bölgesel 150
Toplam 270 puan
9 Ağustos Pazar
50 dk tempolu 125 p
15 dk boosted 60 p
Toplam 185 puan
10 Ağustos pazartesi
2 saat tempolu yürüyüş 11.784 adim atmışım.
300 puan
11 Ağustos salı
25 dk bölgesel 150 p
90 dakika tempolu 225 p
30 dk zayıflama kemeri 0 puan
Toplam 375 puan
gözüm kapalı bi şekilde 60 kiloya düşmeye yemin ettim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ: 72.9
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi bu şekilde beğenmiyorum şu durumda ben ben değilim fotoğraf çekilmeyi çok seven ben fotoğraflardan kaçıyorum
selam kizlar bugun sabah:Menemen yanina 1 bardak yesilcay (ekmeksiz basardim)
öglen :birkase yogurt icine 2yk yulaf ve 1 elma uzerine de tarcin
aksam yemegi :menu hazir(100gr somon 1tampatates salata kabak corbasi) ekmeksiz gunu kapatagim ins 9000adim tamam sporda aksama![]()
Canım ben bikackere firinposetinde yaptım o kadar güzel oldu ki 2tabak.yedim zerdeçal,köri,karabiber,nane pul biber az zeytinyağ poşete koy fırına at çok lezzetli oldu istersen sarimsakta koy yada sarımsaklı yoğurtla ye
Bacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti
Şimdiden afiyet olsun benden başka patlıcan seven yokBacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti
Etin ne budun ne 1 saat çok tabi ama sen yarış bitene kadar yap sonra yapmaBugünde kol ve karın çalıştım şu gözdeyle yine perişan oldum geldim yattım 1 saat anca kendime geldim çok mu fazla yapıyorum acaba![]()
Üstüne bayağ kilo almışım o aralar çok sıkıntıli bir dönemden geciyodum heralde bir müddet giremedim sonrada geri dönmeye cesaret edemedim sanırmTesnim1903 627.etapta 73.5 ile bildirimsiz izine ayrilmissin canim
Etin ne budun ne 1 saat çok tabi ama sen yarış bitene kadar yap sonra yapma![]()
Gunluk menu ,spor,su paylasimi yapiyoruz
Noww 8 kilo patlican degil 20 kilo patlicanHarikasın canım son olarak rapor hazırlıycam son raporumda ilk 5 te ol tamammı
Gözünü aç yemin et, karşında sosislileri görünce yemini unutuyosun
Canım bende kendimi kilolu bulduğum zamanlar hayatta foto çektirmem sinir olurum
Artık bol bol çektiriyorum 10 kilo verdikten sonra
Güzel başladın canım afiyet olsun hep böyle güzel devam et
Bende ilk defa spagetti yaptım çok güzel oldu akşam tavuğun yanında yiycem
Heralde 3 patlıcanı 7 sene önceydi kızartmıştımen fazla patates kızartıyordum artık onuda kestim sadece baharatlı fırında
8 kilo patlıcan mı kızartıcansonra onu neyde kullanıcan. Patlıcan çok yağ çekiyot ya hep fırında köz gibi yapıyorum
Bizim evde ahmet delisi digerleride sever sabah aksam yap yerler 20 kilo neki kisin ortasi gelmeden biter ahmedin evide varya orayada boluyorum yarisiniŞimdiden afiyet olsun benden başka patlıcan seven yok
Üniversitemi okuyordu oğlunBizim evde ahmet delisi digerleride sever sabah aksam yap yerler 20 kilo neki kisin ortasi gelmeden biter ahmedin evide varya orayada boluyorum yarisini
HoşgeldinizIyi geceler bildirim cuma mı yapılıyor?
Aramızda ağzının tadını bilenler var afiyet olsubben avokadoya yağ dökmüyorum
üstüne 1 salatalık ve tuzsuz peynir doğruyorum
yarım limon sıkıyorum enfes![]()
bende artıydım bugün dün o kadar dikkat ettiğim haldeGunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
O üzüntüyü ben sabah tahin helvasını bitirerek attımUzuntuden uzerine pattis kizartmasi yedim![]()
Bende pijamamla tartılıyorum soyunmak hiç aklıma gelmediSen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlargerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor
Eski toprak işte bir dirhem et bin ayıp örter diyorNe bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esime arabayla gitmeyim ben yuruyum sen cocuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falantamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim
ve uzaklastim oradan
![]()
Hoşgeldin canımgünaydınnnnn
ben geldim
Çok sevindim çok kısa zamanda çok iyi yol alacaksın eminimbaskülüm geldi
bugün ölçtüm
76.55
doğru tartıyor çünki bizimkilerde tek tek denedi
Ne maharetler varmış Lilimi biliyoruz da onunla kıyas yapmıyorduk atom karıncamız diyefasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı![]()
Sarma yağ ve tuz çok çeker bildiğim kadarı ile sıkıntılıdır bu açıdanSarmanın dolmanın bir sıkıntısı yokki ? Gayette güzel bir öğün pirinçli de olsa problem değil
Afiyet olsun canım
Bence patates yemeği daha sıkıntılı
gülümsem afiyet olsun sanaAbla bunlar bişey bilmirler bilmirler![]()
Sen harika bir spor antrenörüsüncanım bende spor antrenörüyüm![]()
Hayırlı olsun tatlımMerhaba kızlar 80 kilo ile diyet serüvenim bugün itibarı ile başladı
Yardımlarınızı bekliyorum
Hayırlı olsunDün başlama kararı almıştım bugün başladım kilomu da yazayım 72.9 geldim bu sabah hedefim 55 anca hamile olduğum dönemlerde gördüğüm kiloyu şimdi görünce çok üzülüyorum ama vereceğime inanıyorum hergün leslie 3 mil yapmayı planlıyorum menümü de akşam yazarım
Menünü çok beğendim afiyet olsunselam kizlar bugun sabah:Menemen yanina 1 bardak yesilcay (ekmeksiz basardim)
öglen :birkase yogurt icine 2yk yulaf ve 1 elma uzerine de tarcin
aksam yemegi :menu hazir(100gr somon 1tampatates salata kabak corbasi) ekmeksiz gunu kapatagim ins 9000adim tamam sporda aksama![]()
Olmayan market görmedim İstanbulda her yerde var canımYulafi nerden alıyorsunuz?
Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama artık şimdi kullanmak istiyorum
Sen kuzum insanüstü bir şeysin seninle kimse aşık atamaz bence4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin![]()