Kiraz suyu yanlis yazmisim sadece 1 porsiyon kiraz olacakti ama pirinc pilavi ve kurabiye basli basina bir hataydiKurabiye üzerine pirinç pilavı üzerine kiraz suyu şekerli büyük ihtimal keşke yemeseydin hata üstüne hata olmuş canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraz suyu yanlis yazmisim sadece 1 porsiyon kiraz olacakti ama pirinc pilavi ve kurabiye basli basina bir hataydiKurabiye üzerine pirinç pilavı üzerine kiraz suyu şekerli büyük ihtimal keşke yemeseydin hata üstüne hata olmuş canım
Insalah ya yedikten sonra acayip sacma bir menu olarak geldi benim gözüme dr yarin sebze yapmalıyımÖğlen kurabiye yediğin için akşam pilav olmamış canım, yoğurt cacık olabilirdi
Daha yeni başlıyosun gittikçe menüler güzelleşir merak etme![]()
Maşallah sana allah güç kuvvet veriyor desene o zaman4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin![]()
Nüfus çok olunca tabi yemek de çok olması gerekirBacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti
Selamlar millet. Az önce bitirdim sporu öldüm bittim yorgunluktan. Bugün kendimi yorgun hissediyorum nedense. Başlamak için Çok zorlandım ama kendi kendimi ikna edip kalktım yaptım yine![]()
Bilgisayardan giremiyorum telefondan girdiğim için biraz zor olabilir bir kaç haftalık bir şeyse zorda olsa yaparım tabikiSizde kalabalık nüfussunuz tabi, bizde yoktur öyle adetler, birde onları saklayacak yer lazım, pazarı bile unutmuştum , herşey marketten taneyle. 2 oldu pazara gittik , çalışınca sadece akşam yemeği 2 gün dışarda yesek 3 gün et türevi 2 kez sebze . Bizde 10 yılda biter o patlıcan
Sen cansın yaa, spor raporlarını yaparmısın kuzum sen
Sarmaya değil bütün yemekler için ne kadar tuz yağ koymak sana kalmış zaten![]()
Menümü yazayım hemen.
Sabah 08:30 3 taze kayısı 5 çiğ badem
Kahvaltı 11:30
1 yumurtalı omlet
2 Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim tuzsuz etimek
1 domates
1 Yeşil biber
Yarım dilim etimek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
Saat 12:00 şekersiz türk kahvesi
Öğle saat14:30 2 taze kayısı 1 minik nektarin
Akşam 18:00
5 kaşık bezelye yemeği
1 bardak ayran
Saat 20:00 maden suyu
Gün içinde 3 litre su bitti 2 bardak daha içer 3, 5 yaparım onu
Zipzip-
Egzersiz
1 saat Tempolu yürüme _ 150 puan
30 dakika normal yürüme_ 30 puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dk bölgesel _ 60
Toplam= 360
Sanırım ilk defa birgün de bukadar spor yaptım
Lise yıllarında voleybol oynamıştım Bi ozaman bukadar hareket etmişimdir
Bidaha olurmu bilmem çokkk yoruldumm
sportie
Sağol cnmmHelal olsun , sana nazar değdiricem diye korkuyorum valladeğmesin papatyama
![]()
cuma bildirimini acayip merak ediyorum gerçekten
Sana tavsiyem canım perşembe günü sporunu hafif yap dinlenme gibi oldun cumaya tartı daha eksi gelir![]()
Pirinç neyse de kurabiye cıss canımKiraz suyu yanlis yazmisim sadece 1 porsiyon kiraz olacakti ama pirinc pilavi ve kurabiye basli basina bir hataydi![]()
Telefondan yapamadım bende canım bilgisayar lazımBilgisayardan giremiyorum telefondan girdiğim için biraz zor olabilir bir kaç haftalık bir şeyse zorda olsa yaparım tabiki![]()
Ben önce 3 mile yapıyorum (45 dk olan videolardan ) hiç dize baskı olmuyor vücut ısınmış oluyor sonra 30 dk boosted yapıyorum yada bir 45 lük daha yapıyorum yapmalara doyamıyorumYa zaten boosted 1 gün arayla yapayım diye karar verdim o dizlerimi çok zorluyor
Bölgesel ağırlık vericem o günler
Sağol cnmm
Bence değdi değdiama kendi kendime nazar ettim sanırım. Pek pek sağlam değilim çünkü hertarafımda bir maraz var
Yine herhalimize şükürler olsun. Ama bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum. Aslında basit egzersizler sayılır da ben yaşlanmışım![]()
Yapacak başka babayiğit çıkmazsa belirli bir süre yapayım buluruz bir çözümTelefondan yapamadım bende canım bilgisayar lazım
Eğer başka raporu yapacak olmazsa peki sen elde yapıp bana foto atarsan bilgisayara geçirmeyi yapabilirim , rapor konusunda yardımcı olabilirsen tatlım![]()
Benim bir dizlerde menüsküs var cnm birinden ameliyat bile oldum zorluyor beni işte. İp atlayabilsem aslında en sevdiğimBen önce 3 mile yapıyorum (45 dk olan videolardan ) hiç dize baskı olmuyor vücut ısınmış oluyor sonra 30 dk boosted yapıyorum yada bir 45 lük daha yapıyorum yapmalara doyamıyorumeğer vaktim yoksa sadece boosted yapıyorum ama zıplarken zor oluyor