• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin🤣🤣🤣
Maşallah sana allah güç kuvvet veriyor desene o zaman
Bacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti
Nüfus çok olunca tabi yemek de çok olması gerekir
Ben patlıcanı çok severim eşim hiç sevmez hatrim için sadece musakka yer

şimdi bu süreçte patlıcanı firinlasam baharatla güzel olur mu acaba?

Selamlar millet. Az önce bitirdim sporu öldüm bittim yorgunluktan. Bugün kendimi yorgun hissediyorum nedense. Başlamak için Çok zorlandım ama kendi kendimi ikna edip kalktım yaptım yine🙈

Helal olsun , sana nazar değdiricem diye korkuyorum valla 😍😍😍🧿🧿🧿 değmesin papatyama 😘

Sizde kalabalık nüfussunuz tabi, bizde yoktur öyle adetler, birde onları saklayacak yer lazım, pazarı bile unutmuştum , herşey marketten taneyle. 2 oldu pazara gittik , çalışınca sadece akşam yemeği 2 gün dışarda yesek 3 gün et türevi 2 kez sebze . Bizde 10 yılda biter o patlıcan 🤣🤣🤣

Sen cansın yaa, spor raporlarını yaparmısın kuzum sen 🥰

Sarmaya değil bütün yemekler için ne kadar tuz yağ koymak sana kalmış zaten 😍
Bilgisayardan giremiyorum telefondan girdiğim için biraz zor olabilir bir kaç haftalık bir şeyse zorda olsa yaparım tabiki ❤️❤️❤️

Menü
Sabah 9
1 dilim kepekli ekmek
Domates
Salatalık yarımşar yedim
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
1 biber

Ara 1 yaş incir

Öğle 1 de
Börülce haşlama bir kaşık yağ ile 1 dilim ekmek
1 baş soğan 😅😅 yedim

Ara küçük kase yoğurt 1 salatalık

Akşam menemen 1 dilim kepekli ekmek

3 Litre su
Leslie 3 mil yapıldı
Biraz sonra da çay içeceğim
Bugün bu şekilde

Menümü yazayım hemen.
Sabah 08:30 3 taze kayısı 5 çiğ badem
Kahvaltı 11:30
1 yumurtalı omlet
2 Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim tuzsuz etimek
1 domates
1 Yeşil biber
Yarım dilim etimek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
Saat 12:00 şekersiz türk kahvesi
Öğle saat14:30 2 taze kayısı 1 minik nektar in 1 ceviz
Akşam 18:00
5 kaşık bezelye yemeği
1 bardak ayran
Saat 20:00 maden suyu

Gün içinde 3 litre su bitti 2 bardak daha içer 3, 5 yaparım onu

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

1 saat Tempolu yürüme _ 150 puan
30 dakika normal yürüme_ 30 puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dk bölgesel _ 60
Toplam= 360
Sanırım ilk defa birgün de bukadar spor yaptım
Lise yıllarında voleybol oynamıştım Bi ozaman bukadar hareket etmişimdir 😆
Bidaha olurmu bilmem çokkk yoruldumm🤦‍♀️

sportie sportie

Menümü yazayım hemen.
Sabah 08:30 3 taze kayısı 5 çiğ badem
Kahvaltı 11:30
1 yumurtalı omlet
2 Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim tuzsuz etimek
1 domates
1 Yeşil biber
Yarım dilim etimek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
Saat 12:00 şekersiz türk kahvesi
Öğle saat14:30 2 taze kayısı 1 minik nektarin
Akşam 18:00
5 kaşık bezelye yemeği
1 bardak ayran
Saat 20:00 maden suyu

Gün içinde 3 litre su bitti 2 bardak daha içer 3, 5 yaparım onu

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

1 saat Tempolu yürüme _ 150 puan
30 dakika normal yürüme_ 30 puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dk bölgesel _ 60
Toplam= 360
Sanırım ilk defa birgün de bukadar spor yaptım
Lise yıllarında voleybol oynamıştım Bi ozaman bukadar hareket etmişimdir 😆
Bidaha olurmu bilmem çokkk yoruldumm🤦‍♀️

sportie sportie

👋👋👋 cuma bildirimini acayip merak ediyorum gerçekten
Sana tavsiyem canım perşembe günü sporunu hafif yap dinlenme gibi oldun cumaya tartı daha eksi gelir 😍

Menümü bildireyim Zipzip- Zipzip-
Bu sabah +geldim durduk yere üzüntüden kahvaltıda ki helvayı bir güzel bitirdim ☹️ Çok pişmanım öğleni salatalıkla atlattım ☹️
kalori hesabında uymuş oldum suyu 500 ml daha içeceğim
Spor olarak 14000 adım 210p
30 dk Leslie 120p toplam 330p sportie sportie

Eklentiler

• 9A958AD6-CE8C-42F7-B05F-810EE68008A4.webp
    9A958AD6-CE8C-42F7-B05F-810EE68008A4.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 21915910-81C6-45FF-84DE-6BC412514793.webp
    21915910-81C6-45FF-84DE-6BC412514793.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 26
  • FCEA6F19-BDF4-4681-9040-9F0382D73F43.webp
    FCEA6F19-BDF4-4681-9040-9F0382D73F43.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
Helal olsun , sana nazar değdiricem diye korkuyorum valla 😍😍😍🧿🧿🧿 değmesin papatyama 😘
Sağol cnmm🙏
Bence değdi değdi 😆😆😆 ama kendi kendime nazar ettim sanırım. Pek pek sağlam değilim çünkü hertarafımda bir maraz var🙈
Yine herhalimize şükürler olsun. Ama bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum. Aslında basit egzersizler sayılır da ben yaşlanmışım😆

👋👋👋 cuma bildirimini acayip merak ediyorum gerçekten
Sana tavsiyem canım perşembe günü sporunu hafif yap dinlenme gibi oldun cumaya tartı daha eksi gelir 😍
👍Ya zaten boosted 1 gün arayla yapayım diye karar verdim o dizlerimi çok zorluyor 🙈
Bölgesel ağırlık vericem o günler

Bilgisayardan giremiyorum telefondan girdiğim için biraz zor olabilir bir kaç haftalık bir şeyse zorda olsa yaparım tabiki ❤️❤️❤️
Telefondan yapamadım bende canım bilgisayar lazım

Eğer başka raporu yapacak olmazsa peki sen elde yapıp bana foto atarsan bilgisayara geçirmeyi yapabilirim , rapor konusunda yardımcı olabilirsen tatlım 😍

👍Ya zaten boosted 1 gün arayla yapayım diye karar verdim o dizlerimi çok zorluyor 🙈
Bölgesel ağırlık vericem o günler
Ben önce 3 mile yapıyorum (45 dk olan videolardan ) hiç dize baskı olmuyor vücut ısınmış oluyor sonra 30 dk boosted yapıyorum yada bir 45 lük daha yapıyorum yapmalara doyamıyorum🤩🤩🤩 eğer vaktim yoksa sadece boosted yapıyorum ama zıplarken zor oluyor

Sağol cnmm🙏
Bence değdi değdi 😆😆😆 ama kendi kendime nazar ettim sanırım. Pek pek sağlam değilim çünkü hertarafımda bir maraz var🙈
Yine herhalimize şükürler olsun. Ama bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum. Aslında basit egzersizler sayılır da ben yaşlanmışım😆

Canım yaşlanmak değil vücudun hamlamasıdır, çok genç olup ra 1000 adım atamayan biliyorum 😍

Telefondan yapamadım bende canım bilgisayar lazım

Eğer başka raporu yapacak olmazsa peki sen elde yapıp bana foto atarsan bilgisayara geçirmeyi yapabilirim , rapor konusunda yardımcı olabilirsen tatlım 😍
Yapacak başka babayiğit çıkmazsa belirli bir süre yapayım buluruz bir çözüm 😘

Ben önce 3 mile yapıyorum (45 dk olan videolardan ) hiç dize baskı olmuyor vücut ısınmış oluyor sonra 30 dk boosted yapıyorum yada bir 45 lük daha yapıyorum yapmalara doyamıyorum🤩🤩🤩 eğer vaktim yoksa sadece boosted yapıyorum ama zıplarken zor oluyor
Benim bir dizlerde menüsküs var cnm birinden ameliyat bile oldum zorluyor beni işte. İp atlayabilsem aslında en sevdiğim😍 ama atlayamıyorum

Back
X