- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Boyumuz kisa ne yapalim 90 larda isimiz yok kiAyyyy sizle ugrasilmaz ben gidiyom 90lara![]()

Hem ornek oluyoruz kötü mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyumuz kisa ne yapalim 90 larda isimiz yok kiAyyyy sizle ugrasilmaz ben gidiyom 90lara![]()
Geçti altı ayı canım artık yapmaliyim bence spor ,karnım berbat çünkü bağımsızlığı ni ilan etmisAfiyet olsun canim guzel menu
Spora da baslarsan guzel olacak
Bu arada sezeryan dogum yapmıştın 6 ayı geçti mi canim sporla cok fazla zorlanir mi dikişlerin
Akşam ıslak keki geri çevirdim daha ne olsunBu sefer kararliyim diyosun![]()
Tamam canım ama oncelikle yavas tempolu sporlardan yap bir anda zorlamaGeçti altı ayı canım artık yapmaliyim bence spor ,karnım berbat çünkü bağımsızlığı ni ilan etmis![]()
90lar grubunda her turlu su var kilo bakımından biz 50lerle yarisiyoz sanirimBoyumuz kisa ne yapalim 90 larda isimiz yok ki
Hem ornek oluyoruz kötü mu![]()
ayyy maşallah devami gelsin inşallahAkşam ıslak keki geri çevirdim daha ne olsun![]()
Bizdede var her kilo grubundan bugun cagirdigim uye 9 lu kilolarda90lar grubunda her turlu su var kilo bakımından biz 50lerle yarisiyoz sanirim![]()
Azim ile küçülür kız sende yaparsınAy nasıl mideymis o küçülmüş tü kakakinayayayim da başıma gelsin
![]()
Üyemii gelcekBizdede var her kilo grubundan bugun cagirdigim uye 9 lu kilolarda
8 li var
7 li var
6 li var
Daha ne olsun![]()
Aslında çok iradeliyimdir ama.kafamda bitirmem lazım ,on kilo verince diyetten bir sıkılma geldi ama böylede mutlu değilim nasipse 55 istiyorumayyy maşallah devami gelsin inşallah![]()
Sabah gunaydin dedi ama daha gelmedi :)))Üyemii gelcek![]()
kalp kalbe karşıymış kaptancımZeynolin44 nasilsin canim gelmiyorsun bu ara
Gunaydin canım ❤Günaydın takımdaşların
Burda ayrı kaldığım Her gün bana artı olarak geri dönmeye devam ediyor
Yarın yine kv gidiyoruz dönüşte başlayacağım hemen spor ve diyete
Herkes iyidir umarım
Iyiyim bende canım koydeydim iste gecen hafta geldim takımdayım artik :))kalp kalbe karşıymış kaptancım
İyiyim çok şükür aynı koşturmaca
Sen nasılsın
Benim mide kuculmuyor canım ama şöyle bir özelliğim var bir şeyi uzun süre yemeyince unutuyorum o yüzden şeker orucu bana iyi geliyo yıllardır böyle yapa yapa kolayı bıraktım pilav makarnayı bıraktım bir tek kek ve kurabiye kaldı sogumadigim onlardan da kopsam afeti Devran olcamAzim ile küçülür kız sende yaparsınbasarabilirsin
aynen öyle yapıcam canımGunaydin canım ❤
Kv den gelince hemen bekliyorum seni daha fazla kilo almadan
Tahminen ellileri ne zaman görürüm canim çok istiyorum gormekIyiyim bende canım koydeydim iste gecen hafta geldim takımdayım artik :))